20°C

Beograd

UŠAO SAM U DNEVNU SOBU, KAD TAMO: "Moja žena je mumlala uživajući ispunjena ki*ama!"

Posle žestokog provoda kod 'kumova' krenuo sam ka svom stanu sa puno neizvesnosti. Razmišljao sam o svemu i svačemu i nisam mogao da zamislim šta me očekuje. Zvono na telefonu mi je bilo utišano a kod kuma i nisam imao vremena da gledam u telefon. Na telefonu sam imao četiri propuštena poziva i sva četiri su bila od Mace! Pomislio sam da se nešto loše nije dogodilo! Požurio sam kući. Pozvonio sam na interfon i vrata su se otvorila! Takođe, vrata od stana su bila otključana što je neuobičajeno kod nas! Ušao sam u dnevnu sobu kad tamo... U fotelji je sedeo Dimitrije, opušteno obučen, majica i tri četvrt pantalone! Moja Maca sedela je na dvosedu sa čašom vina u ruci! Na sebi je imala usku cvetnu haljinu u kojoj je izgledala jako jebozovno. Sve je izgledalo kao da su tek stigli od nekud i nasuli po piće. Bio sam iznenađen, kako prizorom tako i svojim klupskim drugom Dimitrijem. Pomislio sam: "Dobro je, ništa se nije desilo". Takođe, iznenađen je bio i Dimitrije, što me vidi.

- Ti si Macin muž" upitao me je!

- Ma da li je moguće?" Nasmejao sam se i rekao da jesam. Njegov pogled mi zaista nije bio jasan, bio je nekako zbunjen i pomalo uznemiren. Pitao sam se zašto?
Odgovor je ubrzo stigao. Taman sam zaustio da kažem kako mi je drago što je ponovo u gradu, kada me je Maca zaskočila i strasno poljubila. Blago sam je odgurnuo i nastavio priču da je lepo to što radi u istoj školi sa Macom i što se druže, kada je iz kupatila izašao Veljko! Tek onda sam ostao potpuno bez teksta. Šta je sad ovo? Otkud on ovde? Šta se dešava? Veljko me je, kao i uvek, pozdravio uz pitanje da li sam za pivo? Zbunjen sam samo klimnuo glavom. Okrenuo sam se prema Maci i pitao je šta se dešava? Ona mi je odgovorila da će mi kasnije sve objasniti i da je sada jako umorna. Nakon popijenog piva, Veljko i Dimitrije su mi objasnili da su oni braća i da se baš dugo nisu videli. Nakon toga su otišli a ja sam jedva čekao da čujem o čemu se radi!?
Moja Maca je krenula na tenane da mi priča. Najpre je došao Dimitrije u dogovoreno vreme. Sedeli su i ćaskali kada je Maca kao slučajno ispustila telefon između dvoseda i zida. Pokušavala je da se savije i dohvati ga ali je takođe gostu na izvolite ostavila svoju tek izdepiliranu picu i guzu. Kaže da on nije odoleo već je uhvatio za guzu i počeo da je liže! Nije se bunila već je prihvatila njegov poziv na sex. Nakon toga prešli su na pozu 69. Izvadila je njegov ogromni kurac koji je bio u punoj veličini i pokušala je da ga proguta ali joj to nije uspelo. Naslađivala se njegovom kitom kada je ispred sebe ugledala Veljka. Veljko je mislio da sam ja ispod Mace tako da je ćutke izvadio svoj ponos i stavio ga u Macina usta. Dugo je trajala ta seksi igra dok se Dimitrije i Veljko nisu ugledali. Posle nekoliko razmenjenih rečenica i blagog čuđenja Maca je kleknula između dve tvrde, velike kite, pušila ih je naizmenično i uživala u njihovom društvu. Veljko je pitao gde sam ja i uzeo je Macin telefon da me pozove. Hteo je, da i ja uživam zajedno sa njima a da Maca bude potpuno razvaljena. Nisam se javljao a oni su nastavili bez mene. Veljko je zadovoljavao Macu svojom kitom dok je Dimitrije rasturao svojom kurčinom od pozadi. Moja žena je cvilela kao kučka dok je guzio moj kurati drug. Zatim su se zamenili pa je onda gotovo zadavio svojim glavićem. Dok je sisala Dimitriju, Veljko je lagano počeo da širi njen anus. Za tren oka njegov kurac bio je u guzi moje žene. Maca je mumlala uživajući ispunjena kitama. Nakon toga je Dimitrije ušao u picu dok je Veljko i dalje bio u guzi. Razvaljivali su je dobrih sat vremena puneći joj sve rupe naizmenično. Trenutak pre mog dolaska su svršili po njoj, njenom licu i ustima i zakazali ponovo druženje za koji dan. Dok mi je supruga sve to pričala kita mi je bila skroz tvrda. Maca mi je obećala da neće biti novog susreta bez mene, jer sada hoće da isproba mene, mog i njenog kolegu zajedno. Hoće da joj sve rupice budu ispunjene. Naravno, i ja sam za to.
Klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar