16°C

Beograd

"JESI LI TI SVESNA DA ĆU SADA DA TE J*BEM": Izgledala je kao neka boginja s*ksa koja je završila maraton j*banja i sa osmehom se spremala za novi!

Utorak popodne. Bilo mi je dosadno i rešio sam da ga izdrkam. Upalio sam sajt sa pornićima da pogledam šta ima sve u sekciji mršave. Nešto me u zadnje vreme mnogo lože male mršavice, sa dobrom guzom i malim grudima. Dok sam tražio neki zanimljiv pornić, igrao sam se sa kurcem koji je počeo da raste. U moru loših pornića, primetio sam jedan sa baš slatkom devojkom, oblih grudi i guze. Pustio sam film i drkao. U tom trenutku zazvonio je interfon. Zbunio sam se, stavio pauzu i bez navlačenja pantalona otrčao do vrata da stisnem interfon.

Navukao sam pantalone i otišao do kupatila da operem ruke. Kako sam obrisao ruke, već se čulo zvono na ulaznim vratima. Prišao sam, otvorio ih i ugledao najbolju ortakinju.

“De si, ja sam izašla na pauzu pa sam svratila da malo zablejimo. Pisala sam ti na viberu ali mi nisi odgovarao pa sam eto došla” - Rekla je

Bilo mi je iskreno drago. Nisam je video već nekih par nedelja i prijalo mi je društvo u tom trenutku.

“Eee, de si bre, nema te sto godina. Ajde uđi, baš mi je drago da si banula”

Ušla je u stan, zagrlila me i poljubila u obraz. Odmah je otišla u dnevnu sobu i ja sam pošao za njom. Nisam mogao da ne primetim da je bila lepo sređena, nosila je kratki sportski sorčić u kome joj je guza izgledala veoma seksi. Tog momenta sam osetio kako krv struji kroz moj kurac. Moram da priznam da je bila baš to što sam ja želeo tog momenta. Mršava, male grudi i predobra guza.

Pošto se družimo godinama, znao sam sve i svašta o njoj uključujući njena iskustva u seksu i njene fantazije. Imala je poprilično kinki um, volela je dobar seks a bila je voljna da proba razne stvari.

Sela je na trosed i zamolila me da joj skuvam čaj. Stavio sam vodu u kuvalo i seo pored nje.

“Nema te sto godina, šta radis, kako je?” - Pitao sam je.

“Dobro sam, malo je vrućina napolju i nerviraju me na poslu, ali ovako je sve oke” - Rekla je.

Časkali smo malo o njenom poslu i kolegama dok se čaj nije skuvao. Zamolila me je da pustim muziku. Doneo sam čaj i otišao po komp u drugu sobu.

Stavio sam komp na stočić i tad me je pitala kako je kod mene. Pošto nisam bio u fazonu neke duboke priče, rekao sam joj da sam krenuo da ga drkam i da me je prekinula kada je došla.

Nasmejala se i rekla

“I meni fali dobar seks”

“Šta ćeš. Hajde zagrli me da me prođe muka.”

Zagrlio sam je i njena kosa i vrat su mirisali veoma erotično. Celo telo mi je prožela jeza, duboko sam udahnuo kroz nos i napio se njenog mirisa.

“Šta to radiš? Nemoj da mi to radiš, uzbuđuje me” - Rekla je kao šalu

Kroz zube sam ispustio “Bože, kako dobro mirišeš. Na ivici sam da ti silujem vrat”.

Sklonio sam se, poljubio je u obraz i iskulirao. Smejala se.

Krenuo sam da pustim neku pesmu i otključao komp.

Pošto nisam ugasio porniće, stajao je pauziran pornic od pre nego je došla sa devojkom koja izgleda skoro isto kao ona.

Kad sam to video krenuo sam da ugasim, ali me je ona preduhitrila.

“Kakav ti je taj pornić, pusti da vidim” - Rekla je.

Bilo mi je šmesno i pustio sam joj.

Gledala je smireno i čutala. Meni je krenuo da se diže ali sam čutao i nisam radio ništa.

Jednog trenutka mi je rekla

“Da li se to meni čini ili ona liči na mene? Nisam znala da te ložim. TI se digao?” - Osmehnula se.

Kada je to rekla prošla mi je kosom po licu i opet me opila erotičnim mirisom.

Zbunio sam se, i rekao sa osmehom

“Da, tvrd je kao kamen, hoćeš da pipneš?”

Tog momenta je usledio šok.

Rekla je

“Hocu”

i krenula rukom ka mom kurcu. Dugo se znamo i dešavalo se mnogo toga, počevši od svih mogućih priča o seksu pa do gledanja pornića i drkanja u istoj sobi, ali nikad do toga da me pipne, pa makar i preko pantalona.

Osetio sam preko pantalona njenu ruku na mom tvrdom kurcu koji samo što nije pukao koliko se naduo. Pulsirao je. Mnogo napalio i mislio sam da ću da umrem od napaljenosti.

Rekao sam joj

“Ne radi to, nisi svesna koliko želim da te jebem i neću moci da se suzdržim”.

Mislio sam da će da stane, ali nije, i mazila me je rukom preko pantalona po nabreklom kurcu.

Udahnuo sam duboko. Stavio sam joj levu ruku ispod levog uha, podigao malo kosu i približio njene usne mojima. Gledao sam je u oči i čekao neku reakciju, međutim je nije bilo. Poljubio sam joj donju usnu lagano. Nije se pomerila, nije izgovorila reč, samo je nastavila da mi trlja kurac. Nastavio sam da je ljubim dalje. Toliko je dobro mirisala da sam samo još više goreo od želje da je imam celu. Moje usne su polako sa njene brade prešle na obraz pa na vrat. Duboko sam disao dok sam je ljubio po mekom vratu, dok sam drugom rukom lagano prolazio kroz njenu kosu i onda je stegao i lagano povukao tako da ne može da mi pomeri više glavu.

Uzdahnula je. Jebote kakav je to uzdah bio. Mislio sam da ću da svršim istog momenta. Nisam stao, nastavio sam da je ljubim i grizem po vratu dok je njena ruka trljala moj kurac sve vreme. Sve je više ispuštala erotične uzdahe i nisam mogao da se smirim od uzbuđenja.

Uhvatio sam je za bradu i okrenuo joj glavu ka mom licu, pogledao i rekao

“Jesi li ti svesna da ću da te jebem upravo? Više nema nazad, ako treba silovaću te!”.

Poljubio sam je u usta sa dubokim udahom i stavio moju ruku na njenu koja je bila na mom kurcu.

Pritisnuo sam je jače i rekao gledajući je dirketno u oči

“6 godina čekam na ovaj dan. Sanjam da te jebem, zamišljam te dok drkam, a sad ću da te jebem, i to mnogo dobro”.

Uhvatio sam je za kosu i povukao lagano na gore da ustane. Ustala je, ali mi je i dalje držala ruku na kurcu.

Otkopčao sam drugom rukom kajš i rekao smireno.

“Skini mi te pantalone, žuljaju me”.

Držao sam je i dalje za kosu da ne bi mogla da okrene glavu i ljubio lagano po vratu. Osetio sam kako mi pantalone spadaju zajedno sa gaćama i moj tvrdi kurac postaje slobodan. Taj momenat extaze kada sam osetio njenu ruku kako poćinje da ga drka je prosto bio neprejebiv.

Stegao sam je jače za kosu i rekao

“Ti nisi svesna koliko ja ovo želim i koliko sam uzbuđen trenutno. Ceo se tresem.” i nastavio da je ljubim dok je ona meni drkala.

Stajali smo tu pored troseda, ona meni drkajući a ja nju ljubeći po usnama, obrazima, vratu, gornjem delu grudi. Želja mi se ispunjavala i bio sam uzbuđen.

Držeći je za kosu, približio sam je i šapnuo.

“Pusti ga i pomeri ruke iza leđa”

Bila je jako poslušna što me je mnogo ložilo.

Okrenuo sam je tako da mi njena guza i leđa budu odmah ispred. Pustio sam joj kosu, pribio se uz nju, stavio joj ruku na vrat, lagano podigao glavu i ljubio vrat dok sam je grlio celu. Uhvatio sam je za ruke, nastavio da je ljubim i grizem lagano. Bila bespomoćna i nije mogla da se otme od mene. Uzdisala je duboko. Odjekivala je mojim umom. Pokušavala je da se otme dok sam je grickao po vratu i nisam puštao. Kurac mi je bio toliko tvrd da nisam verovao da je to moguće. Pribio sam je skroz uz sebe i moj tvrdi kurac se pritisnuo uz njeno dupe.

Prošaputao sam joj na uvo

“Hoćeš biti poslušna devojčica i raditi sve što ti kažem?”

Kroz izdisaj je odgovorila

“DA”.

Nisam verovao šta se sve dešava. Mislio sam da sanjam.

Pustio sam je i rekao

“Skini šorc i majicu. Bespotrebni su”.

Nasmejala se uzbuđeno i rekla

“hocu”.

Drkao sam ga i stezao dok je skidala majicu. Gledao sam je i želeo. Želeo sam osetim svaki deo njene kože svojim usnama kao da je to najveća avantura na svetu.

Majica je polako pala na patos i krenula je da skida šorc. Imala je crne čipkane gaćice koje su na njenom dupetu izgledale predobro. Nisam mogao da izdrzim, uhvatio sam je sa obe ruke oko stomaka i pribio ksebi tako da se njeno dupe pribilo uz moj kurac, jedna ruka je držala njen vrat a druga je krenula ka njenom međunožju. Moje usne su gorele ljubeći je po vratu i prelazeći na leđa dok je leva ruka polako trljala njenu ribicu preko gaća. Stenjala je.Jebeno je stenjala toliko erotično da sam mogao da ga izdrkam samo na njeno stenjanje.

Pribio sam je skroz uz zid i nastavio da radim isto. Odmakao sam se malo od njenog dupe i sljepnuo ga dok sam je drugom rukom drzao za vrat i pritiskao uz zid. Uzdahnula je. Šljepnuo sam je opet, ali ovaj put jace i ponovo uživao u njenom uzdahu. Uzdahnula je još jače.

Goreo sam, goreo. Spustio sam se na kolena, i dalje je pritiskajući uz za zid da joj grizem guzu. Ustao sam i uhvatio je sa obe ruke za guzove i raširio ih. Prelazio sam joj kurcem preko gaćica po ribici i guzi.

Okrenuo sam je ka sebi, držeci je za bradu i rekao

“Čučni”

gledajuci je u oči sa malim zlim osmehom.

Odgovorila je pogledom i krenula da se polako spušta.

Krenula je odmah na moj kurac, ali sam je šljepnuo po ruci i rekao

“Ne može. Da li misliš da ćeš tako lako da dođeš do toga? Moraš da zadovoljiš sve perverzije koje su se rađale u meni ovih godina čekanja.”

Pomerio sam se i seo na trosed iza. Drkao sam kurac i gledao direktno u nju.

“Želim da čučneš, spustiš glavu do patosa, podigneš dupe u vis i polako dopuziš do mene. Onda ćes da se popneš uz moje noge do kurac i da mi lagano poljubiš glavić.”

Sve se dešavalo kao da je rečima programiram da mora da uradi sve što kažem. Spustila je glavu i podigla guzu.

Polako mi je prišla, popela se uz moje noge i uzela da mi ljubi glavić koji je pulsirao od uzbuđenja i tvrdoće.

“Podigni glavu i pogledaj me.” - rekao sam, a ona je to istog momenta uradila.

“Slušaj me. Jako sam suv od svih ovih godina čekanja na ovaj momenat i potrebno mi je osveženje. Sad ćeš da se spustiš nazad, staviš glavić u usta, malo ga sisaš i onda da nabiješ ceo kurac u svoja usta. Bolje se potrudi sama da može da stane ceo jer u suprotnom ću da se to ja postaram. Svakako, pušićeš ga kao da ti život zavisi od toga. Želim da se gušiš u njemu isto kao što se ja gušim u želji za tobom svih ovih godina. I da, gledaćeš me u oči sve vreme. “

Udario sam joj lagani šamar i rekao

“Da li je jasno”,

na šta je ona samo potvrdno klimnula glavom i krenula da se spušta dole.

Opet momenat extaze kada su njena meka usta dodirnula moj žedni glavić. Uzdahnuo sam. I ako sam joj rekao da ga prvo sisa, nisam mogao da izdržim. Uhvatio sam je za kosu i nabio joj kurac do grla. Zagrcnula se i krenula da se gusi.

“To mi radi, davi se u njemu”

rekao sam joj.

Nije bilo više potrebe da joj vučem kosu, gutala ga je bukvalno kao da joj život zavisi od toga , bez obzira na gušenje. Pljuvčke je bilo na sve strane i ona je nastavljala da ga guta i da se davi. Topi sam se. Jebote kako dobro to radi,

“Zašto mi to radiš. Zašto… “ Drao sam se od lepote i stezao je kosu.

Pustio sam je da oblizuje moj kurac sa svih strana, drka ga i nabija do kraja u svoje grlo. Moja želja za njom i njenim ukusom je rasla svakom sekundom.

“Stani”

rekao sam.

“Vreme je da ja tebe okusim malo”.

Pogledala me je umazanog lica. Izgoreo sam u momentu, privukao je ksebi. krenuo da je ljubim i da dišem sporo i duboko. Uhvatila me je za kurac i nastavila da ga drka dok smo se strastveno ljubili. Podigao sam je u svoje krilo. Osetio sam mokre gaće kako mi dodiruju kurac. Gaće su bile natopljene sokom ribice koja je kao i ja gorela od želje. Trljala se o moj kurac dok smo se ljubili. Uzdisala je i pokušavala da se otme iz mojih ruku koje su držale njene. Drugom rukom sam joj otkopčao brus i bacio ga. Imala je male grudi, sa velikim i ukrućenim bradavicama. Koliko godina želim da te bradavice stavim u svoja usta, da ljubim, sisam i grickam. 6 godina su bile tu, tako blizu a tako skriveno. Moje usne su se bacile na njih, pustio sam joj ruke i pritisao je jako uz sebe. Lubio sam ih, grickao i sisao. Stenjala je i trljala se o moj kurac. Bio sam na ivici da svršim koliko sam bio napaljen.

U jednom trenutku sam je podigao i bacio na trosed. Ležala je na ledjima, umršene kose, ukrućenih bradavica i mokrih gaća. Izgledala je kao neka boginja seksa koja je završila maraton jebanja i sa osmehom se spremala za novi. Uhvatio sam je za gaćice i skinuo ih. Ribica je bila sveže obrijana, glatka i delovala je nežno. Kroz celo telo mi je prošla neka magična jeza. Uhvatio sam je za noge, raširio ih do kraja i spustio glavu do njene ribice.

Nisam je poljubio, nisam je liznuo, samo sam lagano disao u nju i mirisao je najjače što mogu. “Ja sam definitivno umro i otisao u raj”

mislio sam tog momenta.

Kao da sam celog života čekao taj miris. Želeo sam da je odmah probam, ali sam se uzdržao i samo mirisao i disao u nju.

Čuo sam je kad je rekla

“Hoćeš da me lizneš?”.

Nasmejao sam se, podigao glavu i rekao “Ne”, i spustio usta na njen pupak. Ljubio sam joj stomak lagano. Imalo je celo telo da se otkrije i istraži usnama. Ljubio sam je po stomaku, uz butinu, iznad ribice, uz drugu butinu, dahtao svuda samo ne tamo gde je želela da me oseti. Molila me je da joj ližem, ali ja sam samo kulirao i nastavio da je ljubim svuda samo ne tamo gde je ona htela.

Predobro je mirisala a sokovi su se cedili i ja sam ih mnogo želeo. Nisam mogao da izdržim više i skroz sam se spustio. Sa vrhom jezika dodirnuo sam njen brežuljak i počeo da plešem sa njim po njemu. Takođe pipkao sam prstićem ulaz u ribicu dok sam je lizao. Topio sam se uz svaki njen uzdah.

Gurnuo sam joj prst do kraja i počeo sam da je jebem prstom dok sam jezikom još jače pritiskao njen brežuljak. Stenjala je, jebeno je predobro stenjala a ja sam se topio. Osećao sam sve svoje pokrete kroz njeno telo koje nije moglo da se obuzda.

Stao sam, izvadio prst i oblizao ga. Spustio sam jezik na ulaz u njenu vaginu i jebao je jezikom dok sam joj rukom drkao. Tad sam je probao, imala je ukus uzbuđenja, i ja sam se navukao na nju. Nisam mogao da prestanem da je ližem, da nabadam svoj jezik u njenu rupicu. Bila je cela vlažna. Guza joj je bila vlazna. Nisam mogao da iskuliram to i prišao sam joj prstom ka guzi. Prvo sam joj malo cackao sam joj čmarić dok sam je i dalje jebao jezikom, a onda sam joj nabio taj prstić do kraja guzu i jebao je sa oba. Stenjala je još jače a ja sam uživao u božanskim stvarima. Jednom rukom sam joj stezao guzu, jebao je jezikom i jebao je prstom. Osećao sam se kao je sve mom životu postojalo samo da bih doživeo ovaj momenat. Sklonio sam joj ruku sa guze i drkao ribicu.

Stenjala je

“Molim te, jebi me, jebi me”

Svakim njenim uzdahom, moj kurac je pulsirao i bio sve tvrđi. Želeo sam da je jebem i nisam više hteo da to odlažem. Došao je najzad taj trenutak kad cu da se sjedinim sa njom. Čučnuo sam i prišao njenoj ribici sa kurcem.. Drkao sam joj desnom rukom a levom sam približio glavić ulazu, malo ga gurnuo i onda počeo da mrdam kurac po njenoj ribici gore dole bez ulaska. Stenjala je i molila me da joj ga gurnem. Iskreno sam se plašio da ne svršim odmah čim ga gurnem. Nisam nikad bio toliko napaljen u životu.

Pogledao sam je u oči, uhvatio za vrat, približio malo sebi. Šljepkao sam joj kurcem po ribici. Malo sam ulazio, pa odmah izlazio, odlagao sam taj momenat. I ja sam ipak samo čovek i nisam mogao više da se glupiram. Nabio sam joj ga do kraja. Zakolutala je očima i vrisnula od užitka. Osetio sam toplinu i vlažnost dok sam ga nabijao najjače u nju. Izvadio sam ga i opet nabio, pa opet, pa opet i za sve to vreme držao za vrat i gledao u oči. Stenjala je, a ja sam uzdihao.

Razdrao sam se na nju

“Udari mi šamar”

Udarila mi ga je. Istog momenta sam poludeo i počeo da je jebem još jače i brže. Pustio sam joj vrat i uhvatio je obema rukama za guzu, malo je podigao i nabijao ga do kraja.

“Udari me opet”, dreknuo sam u ekstazi.

Jedva sam se uzdržao da ne svršim kad me je udarila.

Izvadio sam ga i spustio sam se opet dole. Moj jezik je već uveliko bio navučen na njene sokove. Lizao sam je, dok su moje ruke plesale po njenom telu, želeći da je osete celu.

Stao sam i rekao joj da ustane. Želeo sam da je gledam, da se prepustim toj perverziji od njenog tela i da ga drkam gledajući je.

“Ustani, stani ispred mene. Raširi guzu rukama i malo klekni. Želim da se posvetim njoj sad, znaš da me je čekala”.

Nije trepnula, ustala je i uradila sve što sam rekao. Ispred mene je stojalo to dupe na koje sam drkao gledajući porniće. Ono je bilo tu ispred mene, slobodno za mene da ga uzmem kako želim.

Drkao sam ga i jecao “Previše mi se ovo sviđa. Raširi ga još malo, predobro je”. Prislonio sam joj tvrd kurac na tu malu rupicu iznad ribice. Znao sam šta želim i to nije moglo da se izbegne. Znala je i ona to. Malo sam se igrao kružeći po uskoj rupici dok je ona strepela kada ću da uđem. Kleknuo sam i uleteo svojim jezikom u njenu guzu. Morao sam i tu da je osetim. Rukama sam mesio njene guzove a jezikom jebao njenu rupicu. Navlaživao sam tu rupicu svojim prstima i pljuvačkom. Bio sam previše nestrpljiv, kao da čekam rođendan i poklon koji ću da dobijem. Želeo sam da uđem u tu malu rupicu, da je osetim do kraja.

Ustao sam, prišao joj skroz i nabio do zida

“Izbaci guzu, ovo će da bude lepo” rekao sam joj.

Uradila je sve. Šljepnuo sam je po dupetu dok sam je drugom rukom držao za vrat. Približio sam svoj kurac njenoj rupici koja je bila vrela i želela da ga primi. Čuo sam je kako je rekla “Molim te....”, ali nije uspela da završi rečenicu jer sam joj prislonio ruku na usta i rekao “Ne pitaš se ti ništa”. Kružio sam glavićem još malo po ulazu i držao je u iščekivanju. Ona se digla na prste, izbacila guzu još malo i molila me da uđem u nju.

Polako sam počeo da ulazim u nju, a ona je pokušavala da se opire. Stegao sam je jače sa rukom i nastavio da ga guram. Osećao sam kako se ta mala rupica širi i pusta me da prodrem u nju. U licu joj se video bol prepun užitka. Ušao sam do kraja i lagano je jebao u guzu.

Pitao sam je

“Jel ga osećaš kako pulsira. Eksplodiraće zbog tebe”.

Samo je uzdahnula a ja sam nastavio da je jebem u guzu. Ulazio polako i izlazio polako. I dalje je širila svoje guzove dok sam ja uživao u svakom detalju. Pustio sam joj usta i pribio je skroz uz sebe. Bio je van ali je tok momenta uleteo do kraja. Jauknula je, ali je onda uzdisanje postalo jače i intezivnije. Ubrzao sam ritam i jebao je u tu usku rupicu. Uzdisala je, sisala mi prste i pribijala se što jače uz moje telo.

Stao sam i izvadio ga, raširio joj guzove i pljunuo u rupicu. Vratio sam ga i nastavio da je jebem. Stenjala je a ja sam uživao u čarima najbolje drugarice.

Posle nekog vremena sam stao.

Toliko sam bio uzbuđen da nisam mogao da svršim

“Još želim da te jebem, još mnogo. Okreni se ka meni, trebaju mi tvoje usne”

“Šta si mi uradila ovo. Šta mi se ovo dešava, zašto me toliko palis, zašto gorim, zašto si toliko savršenstvo” ,

pričao sam joj dok sam jedva disao od uzbuđenja usled ljubljenja.

Spustio sam joj ruke na guzu i jako je stegao za guzove. Pošto smo bili odmah uz zid, podigao sam je na sebe, nabio na kurac i onda gurnuo uz zid. Jauknula je, pogedala me, nasmejala se i nastavila da me ljubi, dok sam je ja lagano nabijao na kurac dok sam je držao za guzu. Ljubio sam je, po obrzima, po vratu, po grudima. Male slatke bradavice su bile tvrde i ostre. Grickao sam ih. Goreo sam opet.

Jako je bila obmotana oko mene. Nabijala se što jače je mogla i uzivala. U jednom momentu je sišla sa mene i kleknula, uzela ga u usta i pusila kao i prvi put, nabijajući ga do kraja. Gušila se ali nije stajala. Osećaj je bio božanstven.

Nisam želeo da ga prekidam, ali u jednom momentu sam morao.

“Želim da mi sedneš u krilo da te jebem. Imam u drugoj sobi jedan dildo, tako da možes da ga dobijes i u guzu istovremeno.”

To smo odmah i uradili. Uzeli smo potrebno iz sobe i seli na trosed. Nisam joj dao da odmah udje.

“Trljaj se malo o njega, vozi me kao da se jebeš ali ne dozvoli mu da ti uđe.”

Toliko je vlažno bilo da nisam mogao ni najbolje da osetim njeno trljanje ali sam i dalje bio prenapaljen. Goreo sam od uzbudjenja. U jednom momentu je skliznuo i uleteo do kraja u nju. Uzdisala je i gledala me u oči. Znala je šta sledi sledeće. Uzeo sam mali dildo i prislonio ga njenoj guzi, taman dovoljno da ga oseti da postoji ali ne da moze da uđe. Znam da je iščekivala i zato sam joj ispunio iščekivanje. Zastao sam sa jebanjem i lagano joj gurnuo i dildo u guzu. Uzdahnula je glasno, ispustila je novi jauk koji je bio toliko erotičan da si mogao da ga izdrkaš na njega.. Nabijala se najjače sto je mogla na mene i trljala svoju ribicu o mene, dok sam joj ja gurao dildo u guzu. Jecala, uzdisala, stenjala, harmonija za uši, a onda sam osetio blago grčenje u njoj, počela je da se trese i da vrišti od zadovoljstva., Stezala me je sve jače i zarila mi nokte u mene. Vrisnuo sam ali sam nastavio da je jebem i da je osećam kako svršava. Nisam stajao. Toliko je bilo dobro da je sam želeo još i samo još. Jebao sam je i nisam stajao. Tek je prošao jedan orgazam, kada je usledio opet još jedan. Zapaljen sam bio, znoj je bio svuda po meni, što moj, što njen. Savio sam je ka sebi i pribio je skroz uz sebe da se zalepimo i da se tela osete do kraja. Topio sam se dok sam osećao njene grčeve i telo koje uživa u orgazmima.

Umorio sam se pa sam stao i rekao joj da legne na stomak i da stavi jastuk ispod sebe.. Morao sam još jednom da je osetim jezikom. Spustio sam se i opet lizao guzu dok sam joj prstiće gurao u ribicu. Ubrzo zatim sam joj prislonio kurac uz lepo podmazanu guzu i nežno ga gurnuo. Onda izvadio, onda gurnuo, onda izvadio i onda gurnuo dok sam rukama pratio te pokrete i plesao po njenim leđima.. Izgoreo sam, prelepo je bilo, znao sam da ni ja vise nemam snage i da ću eksplodirati. Nabijao sam ga sve jače i jače i slusao kako svira najlepsu muziku za moje uši. Jednog momenta je bilo gotovo. Uhvatio sam je za kosu, skroz se pribio uz nju i nabio ga do kraja. Tresao sam se dok je moj kurac punio njenu guzu. Vrištala je dok sam svršavao, gubila se. Grčio sam se i onda sam pao na nju istrošene snage dok je moj kurac i dalje bio u njoj i pulsirao.

Legao sam pored nje, ona se okrenula ka meni, zagrlila, poljubila, čutala i gledala utopijskim osmehom u mene. Čutali smo tako 10tak minuta dok je nisam pogledao i rekao “Ja moram opet da te jebem”....

Izvor:Klub za odrasle
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar