20°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo namazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Ne znam odakle da počnem ovu priču. Imam 34 godine i udata sam. Moja ćerka ima 16 godina a ja sam se udala sa 17.

Moj seksualni zivot i nije tako nešto poseban. Uglavnom sve se svodi na to da me muž pojebe svake 3-4 nedelje i to traje nekih 10-tak minuta. Verovatno sam zbog toga i počela da gledam porno filmove. Moj muž je često odsutan po nekoliko dana, jer radi takav posao i mnogo putuje dok sam ja vezana za kuću i ćerku.

NAS DVOJICA SMO U TOALETU PRODIRALI U NJU Vrela, vlažna i - razvaljena!

Gledajući te porniće, moram prvo reći da su mi u početku bili odvratni, videla sam da se dosta glumica jebe čak i sa dvojicom kuratih momaka u isto vreme. Nisam mogla da shvatim kako mogu da prime dve ogromne kurčine u picu i guzu. Moj muž nema ni upola alat kakav imaju momci sa filma ali ne verujem da bih ni njega mogla primiti u guzu, a kamo li neku ogromnu kurčinu.

Što sam više gledala te filmove javljala mi se sve veća želja da probam i ja kako to izgleda kada ti ga neko sjuri u guzu.

Ponekad bi počela i da se samozadovoljavam dok sam gledala film ali je za mene bilo bolno kada bih pokušala neki predmet da uguram u guzu i jednostavno to nije išlo

Inače, živim u malom gradiću i nikada nisam imala priliku za neku avanturu, naravno tako nešto bi se odmah saznalo, tako da jednostavno osim filmova i samozadovoljavanja nisam mogla ništa drugo da probam. Često kod nas dolazi jedan momak iz komšiluka kome je 19 godina i pomaže ćerci oko matematike.

Primetila sam da me on čudno gleda dok ih poslužujem sa sokom i kafom i mislila sam da je to zato što im smetam dok rade. Moja ćerka je otišla na raspust kod rodbine u selo a muz na put tako da sam sama ostala kod kuće. Uzela sam da odgledam jedan pornić u kom su glavni akteri jedna crnkinja sa obrijanom mačkom i dva bela momka sa ogromnim alatkama. Dok sam to gledala i ja sam obrijala sebi mačkicu i guzu i to me je još više napalilo tako da sam bila sva mokra.

VEZALI SMO JE I POČELI SA ROĐENDANSKOM ŽURKOM: Izluđivali smo je nas trojica a samo je želela da bude ulepljena

Odjednom sam čula kako se ulazna vrata otvaraju i brzo sam obukla kućnu haljinu na golo telo shvativši tada da nisu zaključana. Izašla sam iz spavaće sobe i ugledala mladog komšiju koji je čuo uzdisanje i jecaje sa filma i krenuo prema spavaćoj sobi. On mi je bez reči prišao uhvatio me za grudi i rekao:

- Na ovo već dugo čekam.


PROČITAJTE JOŠ

HITNO! MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA: Srbin zaražen koronavirusom

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! U punoj brzini, na pešačkom prelazu, pokosio kolica sa bebom!

NAJPOZNATIJI PEVAČ, A JOŠ I REPORTER HAPPY TV Marko Dolaš peva na uvce Vojislavu Šešelju (VIDEO)

STIŽU ODLIČNE VESTI: Još jedna država povlači priznanje Kosova

I ZVANIČNO POTVRĐENO Šarčević: Đaci u celoj Srbiji na raspustu do 24. februara

DANAS SU SVETA TRI JERAHA: Srbi se posebno plaše ovoga!


Nisam znala šta da učinim u tom momentu da li da ga odgurnem ili da prihvatim to što mi se nudilo. Dok sam još pomalo šokirana stajala raširio mi je haljinu uhvatio me za guzu.

- Tako divno dupe nema ni jedna moja vršnjakinja - izustio je dečak.

Više dvoumljenja nije bilo rešila sam da idem do kraja pa šta bude. Otišla sam do vrata i zaključala ih. Povela sam ga u spavaću sobu gde su na TV-u dva kurata momka razbijala crnkinju. Samo je pogledao.

MAMA GA JE OBRAĐIVALA, PA ME POZVALA Prvo je rovario jezikom, a onda je zabio do kraja

- Imaju kurčine baš kao što je i moj - pohvalio se i skinuo šorc.

Predamnom se pojavio buzdovančina kakvog sam oduvek sanjala. Onako još mlitav bio je duplo veći nego u mog muža. Rekao je da mu ga posisam i odmah sam shvatila da je dosta iskusan u seksu. Prihvatila sam njegovu alatku u obe ruke u kojima je on počeo polako da pulsira i raste. Stavila sam glavić u usta i počela da mu sisam a on me uhvati za glavu i počeo mi ga nabijati dok sam se ja gušila tolikim mesom.

Kada mu je skroz narastao u mojim ustima osim ogromnog glavića nisam više ništa mogla da obuhvatim njima

Izvadio ga je iz mojih usta i polegao me na krevet milujući moje međunožje i govoreći mi kako imam divnu guzu i kako ću sada imati jebačinu kakvu nisam mogla ni da zamislim. Video je da sam sva vlažna i prislonio svoj kurac na moju picu. Raširila sam noge i gledala taj komad prislonjen na moju užarenu mačku. Trljao ga je polako od nju a zatim se naglo zabio do pola tako da sam vrisnula i rekla mu:

- Polako pocepaćeš me!

PERVERZIJA SA MOJOM ŽENOM U DŽAKUZIJU: Crnac i poznanik su je popunili, satima su je punili, a ja sam uživao

Na to se on nasmejao i rekao da se ni jedna od toga nije pocepala. Ne čekajući ni da se priviknem na njegov komad kakav do sada nikad nisam imala u sebi nabio se skoro do samog kraja u mene a ja sam osetila kako mi je došao do materice koja se podigla nagore razvlačeći se maksimalno kako bi ga primila u sebe. U prvom momentu sam osetila jak bol koji je nestao kada se on povukao malo unazad i počeo polako ritmički da ulazi i izlazi iz mene.

SVASTIKA JE MOLILA I TRAŽILA: Daj mi ga, takav komad moram imati u sebi!

Pomerao ga je samo za santimetar, dva i kada sam pogledala na ogledalo, koje je stajalo naspram kreveta, videla sam kako se moja mačka maksimalno razvukla kako bi ga što bolje primila u sebe. Odjednom ga je izvukao, otišao do stola i uzeo ulje i počeo da ga sipa po svom monstrumu i meni trljajući me po guzi i mačkici. Polako je počeo da mi gura prst u guzu a ja sam mu rekla da pazi jer nisam to nikada radila. Momak mi je odgovorio da za sve postoji prvi put.

Legao je na krevet a ja sam se popela na njega i sela na njegovu alatku naginjući se unapred jer jednostavno nisam mogla da ga celog primim u sebe, moja riba se nije navikla da je ispuni toliko mesa

Sipao je još ulja preko moje guze i odjednom mi naglo sjurio prst u nju. Htela sam da se pomerim ali je on rekao da se ne mrdam i da ću se ubrzo navići na to. Bio je u pravu, prvobitni bol je zamenio neopisivo zadovoljstvo koje mi je priuštio njegov prst u guzi i kurčina u pici. Polako je počeo da gura svoj prst napred nazad a ja nisam mogla ni da se pomerim na onoj kurčini jer sam se plašila da će me stvarno pocepati ako se nabije do kraja u mene.

KLINKA JE BILA BOMBA, I PREUSKA Akcija iz snova, a ona je samo cvilela: POLAKO, OGROMAN JE!

Izvukao je prst iz moje guze, ali samo za kratko jer je sada ugurao dva i ponovo mi rekao da se ne mrdam da ću se brzo privići i da treba samo da opustim guzu kako bi mogao da pomera svoje prste. Počeo je zatim da rovari po meni a ja nisam mogla verovati koliko je moja guza mogla da se raširi kada sam se prepustila i nisam više stelaza mišiće oko nje. Rekao je da legnem dole i da je sada vreme da mi ga ugura u drugu rupu. Pokušao je da mi ga stavi u guzu ali kada sam videla na ogledalu kolika kurčina treba da uđe u nju uplašila sam se i ponovo je stegla tako da on nije mogao ni malo da prodre u mene. Rekao mi je da se samo opustim i da uživam da će polako ići, deo po deo.

DIVLJAKUŠA KOJA JE SVE POLIZALA Dočekalo me je izvajano telo, vešte ruke i duboko grlo

Ponovo je uzeo ulje i namazeo i mene i sebe, mada za tim nije bilo potrebe jer samo od naših sokova i ulja od ranije bili klizavi obadvoje. Polako je počeo da trlja svoju kurčinu o moju picu i guzu a zatim ga naglo kada sam se opustila gurnuo u anus. Vrisnula sam a on je rekao da se opustim i ne mrdam da ne ispadne i da sačekam dok se malo ne priviknem. Poslušala sam ga mada sam osećala veliki bol. Pogled u ogledalo mi je pružio neverovatan prizor, nisam verovala da je uspeo da mi ga ugura.

UVELI SMO NOVU IGRICU - NAS TRI NA NJIH TROJICU: Smenjivale smo se, vrtele, skakale...

Raširio mi je rukama guzove dok sam ja trljala svoj klitoris opuštajući se sve vise. Još jednom je trznuo i sada ga ugurao skoro do polovine. Ovog puta je bilo manje bola, a sa trećim trzajem je bio preko polovine u meni i ja sam ponovo počela da uživam dok se ritmički mrdao i sve dublje prodirao u mene. Nisam ni osetila kada ga je celog stavio u mene i pogled na ogledalo doveo je do toga da počnem svršavati kao nikada do tad.

Moji prsti u pici i njegova kurčina nabijena do jaja u anus, oh, to nisam mogla više izdržati i počela sam svršavati neprestano se trzajući. On je to osetio, pa ga je izvukao iz guze koja je ostala raširena i činilo mi se da sam sada mogla ruku ugurati u nju i gurnuo mi ga ponovo u picu pomerajući moju matericu ponovo nagore kako bi ga primila što bolje.

Počeo je svoju kurčinu da gura napred nazad a ja sam svršavala ne verujući kako je moguće da mi se dogodi nekoliko orgazama za redom

Ponovo ga je izvukao iz mačke i naglo ugurao u anus do samih jaja, zabio ga je nekoliko puta i osetila sam tada kako me unutra zaliva mlazevima tople sperme. Neverovatno ali nisam ga mogla celog primiti u picu a ceo mi se zakucao u anus i tek sada mi je bilo jasno da one kurve na filmu uživaju kada ih napune dva kurata muškarca u obe rupe i to uzivaju tako kako ni jedna žena ne može da uživa kada vodi normalan seks.

Nakon svega mi je rekao da posle nekoliko ovakvih jebačina ima da ulazi iz prve u guzu baš kao i kod moje ćerke sa kojom se već dve godine tako jebe i da je seks u guzu njena ideja jer želi nevinost da sačuva za prvu bračnu noć.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti