12°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

PRIVELI SMO DEVOJČURAK SA MASKOM ANĐELA Halapljiva mala, prošla je dva kruga, i nije stala

Vrlo često smo nas petorica prijatelja, već u godinama (mada kako ja to volim da kažem, najboljim za muškarca) običavali da se sastajemo petkom uveče i da što bi mlađi rekli “gluvarimo”. Tada smo pili, pričali masne viceve, slušali Mikijeva hvalisanja kako je karao ovu ili onu i gledali pornić.

I navijali. Jednom, upravo nakon takvog jednog filmića, prilično smo se naložili.

Prvo smo pričali kroz zezanje, a onda nam je postala sve primamljivija ideja da nešto privedemo. Početna ideja je bila da iz neke agencije unajmimo neku profesionalku, ali onda je Miki dao predlog da privedemo jednu malu koju on povremeno kara. Na pitanje da li će pristati, odgovorio je da je 100 odsto siguran da hoće.

Pomisao da ćemo ja i moji drugari da odradimo ribu na redaljku moram da priznam da me je poprilično napalila. Čak nisam razmišljao ni kako ona zapravo izgleda, ni to mi nije bilo važno, jedino mi je bilo bitno da je jebemo svi odreda! Miki je obavio telefonski razgovor dok smo svi ćutali iščekujući. Po njegovom zadovoljnom osmehu zaključio sam da može da dođe, mada je već bilo poprilično kasno. Miki ju je zamolio da dovede i drugaricu, na šta ništa nije mogla da mu obeća, ali i to je ostalo kao mogućnost. Skoro sat vremena kasnije, dok smo mi svi bukvalno izgarali, začulo se zvono.

SEDELJKA PUNA IZNENAĐENJA Lik je pumpao, ali je ona primila i mene

Osetio sam kako mi se stomak steže od nekakvog čudnog uzbuđenja. Naravno, bila je to ona iako se društvo zezalo da je to u stvari pizza-boy (iako pizzu nismo naručili), ali ajde nema veze, kresnuće oni i njega po sistemu – daj šta daš! Naravno, nije bilo potrebe da se propederišemo, jer u sobu je ušla Milica. Možda sam ja ipak nekako očekivao neku rasnu ribu kurvinjskog tipa, ali ono što sam video bilo je totalno iznenađenje. Milica je bila plavokosi devojčurak, vrlo, vrlo mlada, mada dovoljno punoletna sa nekako naivnim, nevinim licem.

Doduše, njeno lice anđela je bilo prava maska za jednu fantastičnu jebulju kako se kasnije ispostavilo. Odmah smo svi skočili oko nje nudeći joj piće i drugo posluženje i njoj je ta pažnja petorice muškaraca i te kako prijala, videlo se to. Usput se izvinula što drugarica nije mogla da dođe, mada sam ja ozbiljno posumnjao da je možda nije ni pozvala. Htela nas je svu petoricu samo za sebe! Nije trebalo da prođe dugo, niti da je napijemo, mala je flertovala sve vreme i to ne samo s Mikijem.


PROČITAJTE JOŠ

SLIKA KOJA JE IZAZVALA BES KOD SRBA: Žena rešava ukrštene reči, dok na šalteru čeka 100 ljudi

DANAS JE SVETI TRIFUN: Od ovog dana zima počinje da popušta, a ako želite da se zaljubite uradite sledeće!

HOROSKOP ZA 14. FEBRUAR: Jarčevi, nema razloga da se ponašate impulsivno; Škorpije, napravili ste propuste sa voljenom osobom!

ŠESTORO NAPUŠTENE DECE DOBILO SMEŠTAJ Brat i sestrice prebačeni u ustanovu u Vojvodini

SRBIJI STIŽE NEUNIŠTIVO ORUŽJE: Uskoro dobijamo ruske "ubice vazdušnih pretnji" (VIDEO)

STIŽU DOBRE VESTI: Iz karantina puštena 181 osoba


Njemu je to bio signal da je uhvati za njene sasvim male sisice i da počne da ih mesi, pa i da joj zavlači ruku u majicu. Preduzimljivi Bane je odmah skočio da se pridruži prijatelju i počeo da joj mazi kolena, a onda mu je ruka preko butina skliznula sve do njenih gačica. I nekako neobično brzo te gaćice su već bile na podu, a ona je silovito raširenih nogu primala Banetove prste i jezik u svoju picu! Dakle, počelo je, pomislio sam, dok mi je kurac već uveliko bio u punoj erekciji.

Mala je obema rukama grčevito držala Banetovu glavu dok joj je on halapljivo oblizivao pičku. Miki se već bio otkopčao i ponudio joj svoj palamar na sisanje, što je ona i prihvatila. Tačno se videlo da ga mala dudla znalački. U par poteza navukao joj ga je čitavog u usta i činilo se da joj to nije problem. Poželeo sam da i meni popuši kurac, ali me je Laza pretekao. Stao je sa druge strane i okrenuo joj glavu ka svojoj kari. Bez razmišljanja je uvukla i njegovog i fafala ga sve do jaja.

OBRIJAN I SPREMAN ZA MENE: Sokovi su izlazili iz nabreklina, stavio ga je i eksplodirao u njoj

Prizor je bio sjajan: Bane ga je već bio isukao i nabijao joj ga, stavivši njene noge preko svojih ramena, a ona je onako u sedećem položaju u fotelji pušila čas Mikiju čas Lazi. Ni Rade ni ja nismo hteli da ostanemo uskraćeni. Zamolili smo njih trojicu da nam malo ustupe mesta. I mada nerado, Miki i Laza su se odmakli, a mi smo zauzeli njihova mesta. Kada je počela da mi sisa kurac, shvatio sam zašto im je toliko teško palo da nam prepuste njene usne. Radila je to fenomenalno.

Jezikom je klizila duž cele moje kurčine, oblizivala mi glavić i jako ga vlažila, što mi je izuzetno prijalo. Čak toliko da sam se uplašio da ću joj napuniti usta.

- Odlično ga pušiš, mala, svršiću ti u usta! - zastenjao sam.

ŽENU SAM PRETVORIO U PRAVU KUJICU Dvojica su se je razbijala, pa sam došao i ja na red

Na tu pohvalu uzvratila je time što mi je još žešće zadudlala kurac, tako da sam zastenjao još jače. Sve je to Mikiju dalo jednu ideju. Otišao je do kuhinje i doneo jednu čašu i rekao:

- Momci, hajde da damu poslužimo jednim specijalnim pićem!

Tada smo je totalno opkolili. Banetovo mesto je zauzeo Laza i on je otpočeo da je kara, Radetu i meni je nastavila da puši kurceve, a Bane i Miki su morali da se zadovolje time da im ga drka, svakom sa po jednom rukom. Rade me je posebno začudio, koji je inače, vrlo tih i povučen, u našem društvu onaj koji najmanje progovara. U jednom trenutku ju je silovito uhvatio za glavu i nabijao joj kurčinu u usta brzo i silovito, bukvalno cupkajući. Na licu je imao ludački izraz lica i siktao je sve vreme nešto u stilu… gutaj ga mala, voli ga, uzmi ga celog… Jasno je bilo da će da svrši i Miki mu je dao predlog da to uradi u čašu!

Namera je dakle bila jasna. Uskoro smo sva četvorica uradili to i čaša je bila do pola puna naše sperme! Miki je onda pružio čašu Milici i cereći se rekao:

- Živeli!

MARATON U CARSTVU BLUDI Razrađivali su me za novi posao - gazda, trojica konobara i na kraju - CRNAC

I ona je zaista popila sve to!!! Videvši to nije nam bilo potrebno deset minuta odmora. Miki je seo na fotelju, a Milica se nacentrirala i nasela na njegov debeli penis. On ju je malo jebao u pičku, a zatim je kurac upravio ka njenom čmaru. U prvom trenutku se video grč na njenom licu, ali ga je već u sledećem trenutku zajahala uživajući.

Bane se vratio obrađivanju njene pičke, a nas trojica smo se tiskali koji će pre da joj ga stavi u usta. Ovaj put svršili smo joj po licu, snažno izdrkavši svoje kare, dok su joj Bane i Miki zalili pičku i bulju! Sve to smo ponovili još jednom, mada u drugačijoj kombinaciji i opet je pošteno zalili svojom vrelom spermom. Zora nas je prekinula da možda to uradimo i četvrti put. Ipak, bilo je i sledećeg puta koliko već za par dana. Ni jedan od nas petorice nije izostao, ali drugarica jeste i ovoga puta. Milice, Milice...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti