23°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

POSTALA SAM OBRIJANA POHOTNICA Dečko me je razvalio u kadi, a onda i tata sa svojom batinom

Pre četiri meseca upoznala sam Ivana. Ne znam jesam li se zaljubila ali zavisna sam o seksu s njim. Imam 19 godina, a Ivan 20 i on mi je drugi dečko s kojim se jebem. Prvi nije Bog zna što bio. Razdevičio me je, nije baš bolelo jer je imao dosta tanki i mali kurac.

Nekoliko puta smo se tucali i mislila sam da doživljavam prave orgazme ali - nisam. To sam tek sa Ivanom shvatila. Ivan me tako uzbudljivo obrađuje i orgazmi s njim dovode me do besvesti. Ima veliku kurčinu ali ne tako debelu što mi i odgovara jer ja imam prilično usku pičku. Seks nam je fenomenalan. I on to potvrđuje. Ivanova mama je umrla jako mlada a tata mu ima 39 godina. Koji je to komad od čoveka! Snažne, nabildane ruke, ravan stomak i čvrst kao kamen, široka ramena i široke grudi sa tek malo dlaka po njima. A noge su mu snažne, guzica čvrsta i izbačena. Kako mu pantalone dobro stoje. I nisam mogla da ne primetim međunožje koje je bilo ispunjeno. Često sam pomišljala da je tom čoveku uvek dignut. Ali takav je bio opušten… Živela sam sa roditeljima ali više vremena provodila sam sa Ivanom i ako smo se tek upoznali.

DVE GARAVUŠE ZA VRHUNSKI UŽITAK Bile su prave gutačice, uvek spremne za grupno takmičenje

I taj dan sam bila kod Ivana i tuširala se. Ivan je ušao u kupatilo potpuno gol. Pružio mi je ruku i izašla sam iz kade a on me postavio na ivicu kade i raširio mi noge kleknuvši ispred mene. Jezikom je prodro između usmina moje obrijane pičke. Odjednom se užarila. Pridržavala sam se za ivicu kade, jaukala, stenjala i jecala od užitka. Drhtala sam i grizla usne.

Lizao mi je klitoris a prstom obrađivao moju vlažnu unutrašnjost. A kada je jezik zabio unutra stresla sam se i vrisnula

Nakon što sam se smirila otvorila sam oči i ugledala njegovog tatu na vratima. Ivan ga nije vidio. To me dodatno napalilo još kada sam videla kako mu se međunožje povećalo. Činilo se da će iskočiti i pocepati pantalon. Gotovo uvek ih je nosio, a i suuuuupeeeeer su mu stajale. Podigla sam Ivana i kleknula ispred njega.

- Moram ti se odužiti za ovo - rekla sam i zgrabila mu kurac u ruku.

Prvo sam ga drkala, pa jezikom oblizala njegov glavić i tek onda ga zgrabila u usta. Valjda od uzbuđenja što njegov tata gleda kao nikada do sada sam mu ga pušila. On je to pokazivao neverovatnim stenjenjem, urlikanjem i drhtanjem.

OSETILA SAM TOPLO PUNJENJE: Izvukao ga je, raširila sam noge i tražila mu da me poliže

- Ooooohhhhhhh… kako dobro pušišššš… aaaaaaaahhhhh - vikao je sav u transu.

Krišom sam pogledala njegovog tatu koji je bio crven kao paprika. Ivan je svršio po mom licu. Što sam mogla polizala sam, a tata mu je otišao. Sigurna sam da je otišao da izdrka svoju gromadu. Što bih sve dala da ga mogu videti.

- Moram ići kasno je - rekla sam Ivanu.

- Zar bez da pojebem tvoju slatku pičkicu? - upitao je iznenađeno.

- Pa ako možeš nakon ovoga... - provocirala sam ga.

Počeo mi je izbezumljeno ljubiti sise koje su za moju vitku figuru bile jako ogromne. Lizao mi je bradavice a sebi navlačio kožu preko vrha penisa. Malo sam mu pomogla. Kako se brzo probudio. Spustio je dasku od WC šolje i stavio peškir pa seo na nju. Uhvatio me za bokove i privukao k sebi. U jednom potezu nabio me na njegovu nabreklu tvrdu kurčinu.

- Aaaaaaahhhhhh - prostenjala sam tiho.

ŽENU SAM PRETVORIO U PRAVU KUJICU Dvojica su se je razbijala, pa sam došao i ja na red

Sela sam mu okrenutih leđa. Tu pozu još nismo bili isprobali. Počela sam se dizati i spuštati na taj topli kurac. Blaženo i tiho sam stenjala i uzdisala. Ali, kako se vatra u mom telu pojačavala i ja sam se jače nabijala tako sam glasnije stenjala i jecala. Počela sam trljati klitoris a Ivan mi je lizao. Kada sam počela gotovo vrištati od naleta orgazma Ivan mi je začepio usta svojim dlanom. Tresla sam se i jecala sedući na kurcu koji je pulsirao u meni. Ivan me podigao i nagnuo nad kadu.

- Drži se čvrsto - rekao mi je i svom silinom mi ga od iza nabio u uzavrelu pičku.

Opet mi je začepio usta. O kako me cepao. Nabijao ga je dokraja. Pitala sam se kuda ulazi ta ogromna kurčina

Vadio ga je do kraja, malo me dražio glavićem i opet ga zabijao do kraja. Jednom rukom zgrabio je moju sisu a drugom držao za kuk. Više se nije zadržavao dugo napolju odmah ga je nabijao nazad. Pa ga je vadio samo do pola. Bila sam izbezumljena i jedva stajala na nogama. Počela sam se sama nabijati i mešati kukovima.

- Ajjjjj... svršiću… - uzviknuo je Ivan i razlio mlaz sperme po mojim guzovima a ostatak je istresao po leđima.

Onda smo se dugo ljubili, pa se obukli i izašli. Njegov tata je gledao kasne vesti na TV. Sledila sam se kada je Ivan rekao:

- Tata hoćeš ti odvesti moju dragu kući, znaš da posle 10 ne smem voziti imam još probnu vozačku.

DLAKAVA MATORKA JE TRAŽILA SAMO JEDNO: Namiri moju vruću i vlažnu macu!

Njegov tata to je jedva dočekao a meni je vrelina prostrujila niz leđa i stomak i nekako se zaustavila na mojoj pičkici. Otišao je prvo u WC i izašao sav mirišljav. Seli smo u auto i oboje ćutali. Čula sam samo sebe kako nekontrolisano dišem, a struja mi je strujila međunožjem. Posmatrala sam njegove snažne šake koje su držale volan. Odjednom je skrenuo na neki puteljak u šumici.

-  Heej - uzviknula sam.

- Smiri se - rekao je i primakao ruku mojim grudima.

Imala sam suknju koju je on podizao milujući mi grudi. Nisam se mogla pomeriti a moja pohotna pička je gorela. I to samo kako gorela kao nikada do sada. Preko gaća me je dirao a mene je to izludelo. Tiho sam prostenjala i zatvorila oči. Drugu ruku zavukao je u moju bluzu i ja sam se stresla. Nežno je obuhvatio sisu i raskopčao mi košulju.

- Kako si lepa. Imaš najljepše i najčvršće sise koja sam video - prošaptao je.

- Ne smemo - jedva sam izustila.

KAKVO PONIŽENJE Dovela je bildera koji ju je rascepao, a ja sam morao da gladam

Polizao mi je bradavicu na neki poseban način i meni se zavrtilo u glavi.

- Tako lepa i mlada devojka mora iskusiti pravi seks, videćeš kako je kada te jebe iskusni jebač. Toliko sam žena pojebao a ni jedna se nije požalila. Samo su tražile još - govorio je tiho dok mi je ljubio vrat i sise a onda opet bradavice.

A druga ruka malo je stala. Prvo je obrađivao moje napete sise i ukroćene bradavice. Mumljao je i disao kroz nos a meni se vrtilo u glavi. Zatim je opet vratio ruku dole i sada sam raširila noge. Potpuno sam izgubila razum i zaboravila činjenicu da mi je on zabranjen.

- O kako si mokra. Sklonimo gaćice, smetaju - rekao je.

Malo sam podigla guzu i on ih skide. Još je nije video ali obrađivao ju je prstima.

PERVERZIJA SA MOJOM ŽENOM U DŽAKUZIJU: Crnac i poznanik su je popunili, satima su je punili, a ja sam uživao

- O Božeeeeee… ohhhhhhh… aaaaaaaaaaaahhhhhh… jaaaoooooooo… uuuuuuu… - stenjala sam i jecala a onda nekontrolisano i ubrzano počela disati.

Njegov sin mi nikada nije tako masirao klitoris i tako zabijao prste… Kada sam se protresla u snažnom orgazmu izašao je iz auta i rekao mi da sednem s nogama napolje. Poslušala sam ga. Podigao mi je suknju preko kukova bluzu otkopčao do kraja a grudnjak mi je stajao ispod sisa. Kleknuo je ispred mene i još mi više raširio noge. Zabio je glavu u moje mokro međunožje. Čim je jezikom dodakao moj klitoris pala sam u trans.

- O… oh… kako dobro to… raditeeeee… još… samo tako nastavite…. too... eee toooo… - vikala sam tresući se kao u groznici.

Nabijala sam se na njegov jezik, vrtela kukovima i stenjala kao luda. Zaista je imao iskustva…

Nakon što sam vrišteći dvaputa snažno svršila i nakon što mi se snaga vratila u telo ustala sam i klekla ispred njega. Drhtavim rukama sam otkopčavala pantalone u čežnji da da čim pre vidim taj kurac. Imala sam što videti… Nije imao gaće a iz pantalona je iskočio najdeblji kurac koji sam videla. U poludignutom stanju bio je ogroman. Bio je dlakav ali ne previše.

- Ohhhh - nesvesno sam uzdahnula.

Nisam ga mogla obuhvatiti svojom šakom. Prvo sam počela palacati jezikom po glaviću koji je isto bio ogroman. Navlačila sam kožicu i lizala sam ga. A onda ga jedva stavila u usta. Mislila sam da ću se ugušiti. Samo sam glavić uspela obuhvatiti usnama. No ubrzo sam ga ugurala dublje u usta i nekako se privikla. Držala sam ga i pušila mu koliko sam mogla. Bio je razuman. Držao me za glavu ali nije se nabijao. Pustio je da radim koliko mogu. Noge su mu se počele tresti. Podigla sam pogled na njegovo predivno lice. Bio je zanesen, oči su mu bile zatvorene.

- Ohhh mala… stvarno dobro pušiš… - uzviknuo je sve se jače tresući.

Svršio je i videla sam da je razočaran.

- Ma dignućeš se ti meni opet… - rekao je počevši ga natezati.

TROJKA SA DADILJOM Pervezna klinka bujnih grudi zavladala je našim bračnim krevetom

- Pustite mene - rekla sam i uhvatila ga za kurac i strasno poljubila.

Uzvratio mi je poljubac od kojeg mi se zavrtilo… Kako se savršeno ljubi. Oboje smo teško disali, a onda je on počeo stenjati.

- Želim ga nabiti u tvoju prelepu vrelu pičkicu… Želim te jebati - uzdisao je drhteći i stenjajući.

Uhvatila me jeza pri pomisli da ova gromada razara moju usku pičku. No ona se očigledno nije bunila jer je vrila. I sokovi su već provrili. Kurac mu je već bio u punom naponu. Odveo me do haube i bacio na nju. Raširio mi je noge a jednu podigao i držao je tako. Najpre ju je oblizao par puta…

- O kako lepo miriše mlada ne toliko izjebana pičkica… Izluđuješ me - govorio je i približio glavić ulazu u moju unutrašnjost koja je još više gorela.

- Jooj polako molim vas… polako… da neće boleti… - prostenjala sam.

U očima sam videla da ga to pali. Očigledno je voleo dominantnost i moć. Moram priznati da me pomalo i uzbuđivala pomisao na slatku patnju i bol. Nisam ni sanjala o onome što sledi. Počeo ga je gurati a ja sam zadrhtala i zabacila glavu. Bolelo je, peklo… Jecala sam a njega je to palilo. Još nije ni celi glavić ušao…Prodirao je sigurno i snažno…

- Uuuuuujjjjjjj… joooooooooojjjjjj… aahhhhh…boliiiiii… - jecala sam i stenjala.

Vatra mi je drala leđa, stomak ali najviše pičku koja je pomalo počela da ga prima. Podigla sam se sa haube i čvrsto i grčevito ga zagrlila držeći ga za majicu. Činilo se kao da ću je pocepati.

- Ah, ah, ahhh - počela sam i plakati a bila sam oblivena znojem.

On je drhtao kao u groznici. Primila sam ga nešto malo manje od pola. Odjednom je bol postajala sve slađa

Bacio me je opet na haubu i stavio mi ruku u usta.

- Oprosti... - rekao je.

Nisam imala pojma za šta se izvinjava... No ubrzo sam shvatila…. Snažno, svom snagom, žestinom i brzinom nabio ga je u mene. Zgrčila sam se, suze mi potekle niz lice, jauknula sam i zagrizla njegovu ruku. I on je zgrčio lice. Mislim da sam na par sekundi bila bez svesti. Uspeo je, ušao je celi... Kada sam došla k sebi osećaj je bio divan. Držao ga je u meni i polako vrtio u krug da se priviknem na tu debljinu.

- Ahhhhh… može… jebi me… spremna sam… - prostenjala sam.

Jedva je dočekao. Držao mi je nogu u zraku i počeo ga vaditi jako polako. O kako je bilo dobro. Polako ga je i vraćao a ja sam uživala. Moja pička primala ga je celog, već se navikla na njega. Nakon par nežnih i polaganih uboda izvadio ga je do kraja i svom silinom vratio nazad. Mislila sam da ću probiti staklo na autu koliko su me odbacivali njegovi ubodi. Držao me je i svom silinom jebao kako nikad niko nije. Bilo je to nešto novo ali i predivno. Počela sam svršavati i stezati ga svojim mišićima da ga što duže zadržim unutra. Malo je usporio i pustio me da se smirim. Bila sam u transu, potpuno izgubljena. Nastavio je probadati me i razdirati ali to je bilo nešto naljepše u mom životu. Jecajući i vrišteći sam svršavala a on je još bio u punom naponu snage. Od kud čoveku u njegovim godinama tolika izdržljivost? Skinuo me sa haube držeći me na svom nabreklom kurcu. Okrenuo me i oslonio rukama na haubu. Nastavio me od iza razdirati.

- Oh… uh... ah… - udisala sam.

Mislila sam da više ne mogu svršiti ali sam se prevarila. I te kako sam svršila i to snažno. Ubrzo mi se i on pridružio. O kako sam ga samo još želela… Zakopčao je pantalone i rekao idemo. Seo je za volan ali sam ga zadržala kada je hteo upaliti auto. Otkopčala sam mu hlače i počela mu ga drkati i pušiti. Koliko sam samo čeznula za tim kurcem kojeg sam se prepala i koji me razderao. Kada se ukrutio sela sam na njega i polako se namestila. Držala sam se rukama za naslonjač sedišta i stenjajući lagano i polako se nabijala na tvrdi kurac. Pustio me da se izjebem kako ja želim što me iznenadilo.

Bila sam uverena da on mora voditi. Očigledno mu je prijala moja vlažna i vrela pičkica koja ga je tako strasno primala u sebe. Celo vreme dok sam se ja polako i nežno nabijala jezikom je palacao moje nabrekle bradavice. Bila sam u pravu da mu prija moja pička...

- Oh malena tako mi prija imati ga u tebi... Da bar mogu večno ostati… - rekao mi je.

O da bar… Opet sam nekoliko puta svršila. Nije se odvajao od mojih sisa trpao ih je u usta, dudlao i lizao. Uz snažan potres tela i on je svršio. Bila je ovo najljepša noć mog života; izjebana i od sina i od tate koji je itekako znao kako se to radi. Pitao me hoćemo li to ponoviti… Razmislit ću… Ipak mi je Ivan dečko a on njegov tata… Tata koji mi je pokazao što je pravi orgazam i pravi užitak seksa. Ispunio je svaku poru moga tela i od mene načinio pohotnicu… sada razumijem zašto su žene tražile još nakon što ih je izjebao… Ali ja ću razmisliti…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti