19°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

URNISAO ME NEPOZNATI LIK: Tražila sam grubu igru, i dobila sam lizanje i razbijanje!

Desilo se pre godinu dana, a ovo vreme me seća na to. Kao i svaka studentkinja, jedva sam dočekala da batalim knjigu i da odem na neki odmor. Sa dve drugarice odlučila sam da to bude Budva, See Dance Festival. Čim smo stigle želele smo da obiđemo grad. Naravno, ne bih ja bila ja da ne kasnim, pa tako nisam stigla da se istuširam.

Drugarice su krenule i rekle da me čekaju u obližnjem kafiću. Spremila sam se i krenula ka njima. Dok sam izlazila, kucala sam mami poruku da sam stigla i da krećem u grad. U tom trenutku sam se sudarila sa nekim dečkom. Ključnom osobom ove priče. Nasmejao mi se i izvinio. Istog trena sam pomislila „ovaj je moj“…

KLINKA JE BILA BOMBA, I PREUSKA Akcija iz snova, a ona je samo cvilela: POLAKO, OGROMAN JE!

Imao je blizu dva metra, lepo građen, duga brada, zelene oči. Ušao je u apartman pored. Nakon lude žurke i alkohola, nisam više mogla da izdržim. Moje pijane drugarice nisu želele da idu, pa sam krenula sama. Ušla sam u lift i sela na pod, nisam mogla da ustanem. Bila sam toliko pijana da me je sekunda delila da zaspim tu na podu. Vrata se otvaraju, a na vratima on. Najveća sramota ikada. Ustala sam nekako i izvinila se. Kako sam izgovorila tu reč, tako sam opet krenula da padam, ali me je pridržao.

CRNO-BELA TROJKA Osetila ih je u punoj veličini, prodirali su gde niko nije

- Previše alkohola, devojčice - rekao je.

- Izgleda - uzvratila sam držeći se za njega.

- Koji broj sobe? Pomoći ću ti - dodao je uz osmeh.

- 64.

RASTURIO JE MOJU MACU: Stenjala sam jako dok sam bila u ekstazi!

Dala sam mu ključ i izašli smo iz lifta. Njegova ruka je bila oko mog struka kako se ne bih srušila, što me je napalilo. Veoma pijana uhvatila sam ga za njegov ponos. Promumlao je nešto u fazonu da sam previše pijana. Otvorio je vrata, spustio me na krevet i rekao da se pazim. Izašao je, a ja sam bila razočarana. Sledeće veče sam imala nepodnošljivu glavobolju, pa nisam mogla da idem da pijančim sa Marinom i Vanjom. Odlučila sam da odem do zatvorenog bazena, pa sam samo pokupila stvari i izašla. Taman što sam ostavila stvari i ušla u bazen, na vratima se pojavio on sa drugom. Opet me bila sramota. Pogledao je u mom pravcu i nasmejao se, što sam uradila i ja. Ušao je u bazen i doplivao do mene.

JA SAM PRAVA NIMFICA Utrnula sam od njegovih napada i svaki se završavao izlivanjem u moje rupice

- Kako je jetra? - nasmejao se.

- Izvini za ono, jadno se osećam - dodala sam.

- Ma nema frke, ja sam Marko.

- Jelena - nasmejala sam se.

- Pa Jelena, mogli bismo mi na kafu posle. Može oko 22?

- Ja sam za.

Još sam malo plivala, zatim sam otišla i istuširala se. Popila sam mnogo vina, zatim ušla u sobu i bacila se na sređivanje. Alkohol je počeo da me hvata. Obukla sam crnu haljinu i crne tange sa čipkom. Brus nisam obukla jer je haljina bila takva da nije bilo potrebno. Parfem, šminka, štikle. Pogledala sam se u ogledalo i rekla samoj sebi „bravo“. U roku od 20 minuta pokucao je na moja vrata. Otvorila sam ih, a onda me je odmerio od glave do pete. Nasmejao se i rekao:

- Jebeš kafu.

MORAO SAM DA IMAM TUĐU ŽENU: Toliko me je napalila, da sam morao da je pocepam

Privukao me i poljubio. Ostala sam u šoku, pa nismo se ni pozdravili. Osetila sam da mi pickica pulsira. Ah, taj tip me je napalio kao ludu, a samo me je ljubio! Prelazio mi je rukom od struka do sisa i stiskao ih. Otkopcao mi je haljinu koja je samo skliznula sa mog tela. Ljubio mi je vrat, zatim me podigao i bukvalno bacio na krevet. Skinuo se u bokserice i počeo da mi gricka bradavice, da ih liže i sisa. Umirala sam od želje da mi ga ubaci u nenormalno vlažnu pičkicu. Ali morala sam da preduzmem inicijativu da bih dobila ono što želim. Počela sam da se spuštam sve niže, pa sam mu spustila bokserice. Bio je to lep i žilav kurac od oko 18 santimetare, prilično debeo. Samo sam ga strpala u usta i počela da ga sisam.

- Volim grubu igru - rekao je.

- Onda budi grub - odgovorila sam i vratila se na pušenje.

OSETILA SAM TOPLO PUNJENJE: Izvukao ga je, raširila sam noge i tražila mu da me poliže

Uhvatio me je za kosu i počeo polako da mi ga nabija u grlo. Onda sve jače i jače dok nisam počela da se gušim u njemu. Nisam imala vazduha, a on mi je čitav kurac nabio u grlo. Odgurnuo me je i pokazao mi prstom da legnem na krevet. Skinuo mi je tange, uzeo ih, pomirisao i zavezao mi ruke za rub kreveta. Iskreno sam se plašila šta će biti, ali bila sam odlučna da se dobro pojebem. Spustio se na moju pičkicu i počeo da je liže. Sve je radio samo da mi ne dodirne klitoris, a onda ga je odjednom uzeo i počeo da sisa kao lud. Svršila sam i počela da se grčim.

Jezikom mi je prolazio po čmaru i pici. Stavio mi je jedan prst u picu, a drugi je krenuo da gura u guzu

Rekla sam mu da nikad nisam probala analni, i da se plašim, na šta se samo nasmejao i dao mi da mu poližem prst. Pohlepno sam ga obalavila, a zatim mi je digao noge na njegova ramena i počeo je da mi ga gura u guzu. Bilo je stvarno jezivo, ali nije me bolelo. Kada je stavio jedan prst, krenuo je i sa drugim, trećim i tu sam zastenjala od bola. Osećaj kao da ti neko cepa kožu. Izvadio je prste i uzeo svoj alat.

ŽENU SAM PRETVORIO U PRAVU KUJICU Dvojica su se je razbijala, pa sam došao i ja na red

Prvo mi je prošao preko pice, a zatim ga stavio na čmar. Rekao je da neće boleti i počeo je da ga stavlja. Glavić je ušao bez problema, ali kada je nastavio presavila sam se od bola. Suze su mi išle na oči, molila sam ga da ga izvadi, ali nije stajao. Gurao ga je sve dublje dok nisam osetila njegova jaja na mojoj guzi. Zatim ga je naglo izvadio. Ostao je moj čmar otvoren. Zatim mi ga je polako stavio u pičku, milimetar po milimetar, i onda krenuo da me razvaljuje. Toliko je bilo bolno i napaljujuće da sam svršila nakon samo par sekundi. Rekla sam mu da mi ga nabije u guzu, da želim da me jebe jako što je i uradio. Vratio mi ga je u dupe i počeo da me jebe.

DLAKAVA MATORKA JE TRAŽILA SAMO JEDNO: Namiri moju vruću i vlažnu macu!

Bolelo me je užasno, ali osećaj da me urniše nepoznat lik je bio savršen. Jebao me je kao kurvu, a zatim samo rekao da će da me puni, izvadio ga je, nabio u pičku i počeo da prska. Osećaj toplote u pici je bio savršen. Izvadio ga je i zadnjih par kapi istresao meni u usta. Zatim mi je stavio dva prsta u picku, izvadio ih onako od sperme i rekao da lizem. Kada sam progutala svu spermu iz moje pickice, samo je legao pored i zapalio cigaretu. Bila sam sokirana, a guza mi je bila otvorena, razvaljena. Samo se nasmejao i rekao:

- Ti si moja.

Evo, posle godinu dana se sećam tog događaja i razmišljam o tome da li bih bila trudna već pet meseci sa dečkom koji mi je ulepšao prošlo leto i koga stvarno volim da nije bilo alkohola.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti