29°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KAKAV KOMAD SAM BRZINSKI PROBALA Seljačina me je navukao na parkingu, grubo odradio i pobegao u mrak

Imam 47 godina zato što zavisim od imućnog muža moram da održavam svoj, i ovako dobar, izgled. Imam čedno lice, velike grudi, tanak struk i duge malo, jače butine. Spremala sam se da sa mužem idemo na svadbu kod rođaka i u zadnjem trenutku shvatim da su mi sve čarape u drugom stanu i da ću morati da obučem ćerkine podvezice zbog koih sam je prebila!

Celo vreme sam se osećala kao kurva! Na svadbi sam sedela do jedne sirovine, koji je od kad sam sela do njega nepristojno blenuo u moje butine koje su sijale od kurvanjskih podvezica, bilo mi je jako neprijatno! Bila sam neljubazna prema njemu kad bi me bilo šta pitao. U jednom trenutku je kao slučajno dok je jeo lakat počeo da gura u moje sise zbog muža, koji je sedeo pored, nisam smela da se bunim. Kad je video da ćutim ohrabrio se i ispod stola je počeo da me stiska grubo za butine.

CRVENA SONJA JE ZNALA POSAO Čizmice sa štiklom, halteri, bez gaćica, i morao sam da je nagradim

Nisam znala šta da radim jer mi je muž jako ljubomoran pa sam naglo ustala i otišla do WC-a. Kad sam se vratila i sela pitala sam muža kad ćemo da idemo, i u tom trenutku osetila opor smrad. Okrenula sam se prema seljačini pored mene i videla da je dosta pijan i da mi se smiška, kad sam mahinalno spustila pogled šokirala sam se. On je on iz šlica izvadio ogromnu kurčinu koja je i polu dignuta bila ogromna, pa je još i smrdela što me je šokiralo.

POLAKO SNAJKA, NE ŽELIM DA TE POCEPAM: Uska, mala, uz fantastične obline, morala je da ga proba

Brzo sam mu okrenula leđa i počela da pričam sa mužem. Seljačina je ustao i otišao da igra, a meni nije izlazila iz glave njegova kurčina. Nisam mogla da verujem da na to mislim, a onda sam sebe uhvatila da trljam butine kad mislim na njegovu kurčinu i shvatila da mi ribica vlaži i da mi dojke bubre. Grozila sam se sama sebi i zamolila muža da idemo, ali on nije hteo i dao mi ključeve od našeg automobila, a on će kao taksijem. Krenula sam prema kolima, a iz ribice mi je curilo. Za ruku sam držala svoju mlađu desetogodišnju ćerku i nervozno je vukla. Dok sam otključavala auto iza mene se pojavio moj muž i rekao mi je da se vratim i pozdravim se sa nekom njegovom rodbinom i onda ćemo da idemo.

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo napazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Dok sam išla sama ka restoranu prolazila sam pored parkiranog kombija a onda me je neko naglo povukao iza kombija. Bila je to ona sirovina što je sedela dored mene. Nabio me je uz kombi i brzo izvadio svoju alatku. Kako je moj muž sa detetom bio na deset metra od kombija nisam vrištala jer nisam želela da bilo šta sazna o ovome. Dok sam stajala on je već kleko, podigao mi haljinu i pocepao gaćice, a onda je počeo halapljivo da mi lize pičku. Počela sam da ga molim da prestane i da mu pričam da to ne želim i da su mi muž i dete blizu.

Prestao je, ustao, uhvatio me je za kosu spustio na kolena i na silu mi ugurao svoju ogromnu kirčinu u usta

Dok sam mu ga pušila shvatila sam da to počinjem da radim sa uživanjem iako mu je dosta smrdeo, ali takav komad nikad nisam probala jer mi je muž bio prvi, a nikad ga nisam prevarila. Shvatio je da uživam i počeo da mi priča kako najviše voli udate fine gospođe da jebe. Počela sam tiho da ga molim da me ne jebe i da ću da mu pušim i dozvolim da mi svrši u usta. Ali on me je podigao, svuko mi bratele sa haljine i počeo divljački da mi grize bradavice koje su već bile krute. Moje telo me je izdavalo i pokazivalo mu da je željno tucanja.

TRI KOMADA IZ PODRUMA Povadili su alatke, ugurali ih u sve rupice i - razvalili me!

Dok mi je grubo sisao dojke ja sam ga tiho molila da prestane i da ih ne grize jer su nežne i osetljive, a on me je okrenuo i nabio glavu na staklo kombija i otpozadi mi gurnuo kurčinu. Počeo je snažno da me guzi, a njegov kurac sam osećala dublje nego ikad u životu. Počela sam da svršavam a kroz staklo kombija sam videla muža i ćerku kako me čekaju dok me ova selječina guzi. Sise su mi se klatile a dojke mi se trljale od hladan lim kombija.

DOKTOR JE IMAO MONSTRUMA MEĐU NOGAMA Zakucavao je moju ženu, ali sam i ja njegovu

Molila sam ga da ne svršava u mene jer su mi plodni dani ali me je on nemilosrdno punio ogromnom količinom sperme koja se slivala niz podvezice, kasnije se ispostavilo da sam trudna. On je nestao u mrak parkinga, a ja sam sela dole onako izjebena sa golim sisama koje su visile crvene od njegovih ugriza. Kad sam ustala, shvatila sam da mi niz butine prekrivene povezicama curi dosta sperme koju sam rukama razmazala po čarapama koje su se još više sijale od sperme.

JOOOOOOJ, KAKO SAM GORELA Ogromna batina se obrušila na mene, na moju tesnu...

Vratila sam se mužu sva rastresena, ali on ništa nije primetio. Kad sam sela u auto videla sam da mi na listu noge stoji velika kap sperme, neprimetno sam je pokupila prstom i stavila je na donju usnu. U tom trenutku smo stgli, i muž me je poljubio u usta. A, onda pogledao čudno, ali sigurno nije shvatio da mi je na usnama sperma drugog muškarca i da se ne kajem…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti