7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PUNIO ME KLINAC KAO TUĐU Ljubavi pocepaće mali sve, dođi i ti! Daj mi!

Ona je imala 20 godina i bila je udata za Dejana koji je imao 38 godina i dosta uspešno se bavio biznisom. Bio je duhovit i popularan. Ona ga je poznavala jedno šest meseci pre udaje i za njega se udala sa nepunih 19 godina, odmah posle srednje škole.

Crnka krupnih crnih očiju, blistavog tena, punih usana, zanosne lepote. Uski struk, čvrsta zadnjica, do izražaju su dolazili sa dve krupne čvrste dojke koje su krasile to zgodno telo. Dok je šetala malim gradićem muškarci su zadivljeno buljili u tu lepotu koja je koračala meko kao gazela. Neki su se bogami i nabacivali ili pokušavali da privuku njenu pažnju. Goca je sve to sa osmehom primala, sem dva dečka iz srednje škole i supruga nikoga nije imala.

BACILI SMO JE NA HAUBU I IGRA JE POČELA: Gurnuo sam joj u usta, a taksista je nabijao otpozadi

Sa Dejanom se dobro slagala u svakodnevnici pa i u seksu, mada je ona volela da svaki put makar dva puta, njen Dejan, uzastopno vodi ljubav sa njom. U poslednje vreme on je pričao o grupnom seksu, o trojkama, sa ženom i muškarcem, parovima, nabacivao je tu temu i pitao je da li bi ona pristala da sa drugim muškarcem ili sa drugom ženom vode ljubav. Odbijala je takve zamisli ali vremenom je ta njegova inicijativa počela pomalo da budi radoznalost.

Jedno veče kada je pokrenuo tu temu, pitala ga je ima li on baš nekog ili neku za to ili predlaže tek tako. On je poljubio i rekao da nema ali da mogu na ličnim oglasima da potraže, pa su, ispred ekrana računara, zaseli i on je otkucao neki oglas u kome je zatražio parove ili muškarca radi seksa i bez dubljih obaveza. Napisao je i da u obzir dolaze potentni, obdareni i izdržljivi muškarci. Ćutala je dok je on to kucao, ali je shvatila čitajući taj i druge oglase da je to ipak uzbuđuje.

KOLEGA, NEMA VAĐENJA Stavio sam ga celog, polako klizio, a onda je ona pustila prigušeni vrisak

- Ma ne mogu ja to - gotovo mazno je rekla dok je on stiskao njene tvrde dojke sa nabubrelim, kao trešnje, crvenim bradavicama.

Uleteli su u krevet i dok je sporim i dugim poretom ulazio u nejno telo, ona se izvijala i slušala kako joj govori-E sad kad svršim kada bio bio još jedan muškarac pa da te kreše dok ja ne odmorim i prikupim snagu. Šumno dišući shvatila je da je to što priča dodatno uzbuđuje i budi neku čudnu želju u njenom telu. Posle par sati pogledali su u računar i našli nekoliko odgovora, a potom je on nagovorio da podigne majicu i slikao je digitalnim aparato nekoliko puta. Zajedno su odabrali fotku gde je gustom dugom kovrdžavom kosom prekrila lice i postavili su je na profilni oglas.

CARSTVO POŽURE U OBRIJANOJ SMOKVICI Mučio sam je jezikom, onda sam je uzeo i cedio po poslednje kapi

Nije prošlo ni dvadeset minuta a stiglo je pedestak ponuda od muškaraca različite dobi. Za oko joj je zapao muškarac vitkog ali mišićavog tela kome su bile zaklonjene oči, deo lica i polni organ, ali je tvrdio da je obdaren i da ima 19 godina i može dugo. Dejan je, kao da joj je pogodio misli, zapitao šta misli o njemu, i kucnuo odgovor na ponudu. Dečko je brzo reagovao i napisao da je iz Novog Sada, da je obdaren, izdržljiv, bavi se sportom, da bi rado imao gospođicu, za trojku nije bio siguran, a za parove neće njegova devojka. Goca je počela da zamišlja šta bi se desilo kad bi pristala, a Dejan je kuckao poruke, i dobili su broj trelefona.

Na pitanje kako on zamišlja, napisao je da bi gospođica mogla da dođe u hotel i da se potucaju više puta celu noć

Goca je odbila takvu ponudu, a kad je Dejan napisao da može samo trojka i pogledao u nju ona je ono napravila izraz lica kao i da hoće i neće. Posle još jedne razmene, mladić se složio sa trojkom da na smenu tucaju Gocu u hotelu i to sutradan uveče. Dok je Dejan kuckao poruku u telefon, nju je hvatalo neko čudno uzbuđenje više nije govorila neću već.

- Ne znam ljubavi da li ću ja to moći. Šta ako je to neki manijak - šaptala je njemu dok je on kuckao poruku, "ok i gde".

Mladić je tražio da se čuju, a on je napisao da će devojka zvati sutradan kad se dogovore. Potom je Ivan, kako se zvao mladić, insistirao samo da proveri da se ne radi o nekom pederu, da čuje samo glas devojke. On je okrenu i tutnuo joj u ruke telefon i kad je čula muški glas rekla je:

UPAO SAM GROTLO POHOTNE MILFARE Doktorka ga nije skoro imala pa sam je skroz resetovao

Sva je drhtala od uzbuđenja i opet su otišli u krevet i ponovo ovog puta uzbuđeniji dugo vodili ljubav. Sutradan, dok je nešto raduckala, obišla je i frizera i manikira, sva u nekom nemiru kupila je nekoliko tangica, čarapica, haltera... Kad je on došao kući pokazao joj je niz porukica od Ivana.

- Znaš dogovorili smo hotel "Park" u 20 časova, soba je rezervisana - rekao joj je.

- Ne znam - počela je da se nećka, a sve neubedljivije.

- Dobro, idemo mi večeras do Novog Sada i ako budeš mogla idemo u krevet sa Ivanom da te rasturimo od kurca, a ako ne budeš mogla nikom ništa, večeramo pa kući.

TRIJANGL O KOME SAM SANJALA: Uzimam ih obojicu u ruke, ližem, pripremam za proboj

Negde oko pola sedam su krenuli, a vožnja do Novog Sada je trajala nešto manje od sata. Celim putem Goca je ćutala, a njeno telo je obuzela neka čudna blaga drhtavica, uzbuđenje, a kad je on ponudio na ulazu u hotel da se okrenu i idu kući, ako ne može, ona je govorila:

- Pa ne znam lubavi da li ću ja moći, ne mogu da te prevarim.

A sve se više palila tako da je on uzeo ključ na recepciji i ušli su u sobu. Ivanu su pustili poruku da su stigli i da pokuca tri puta kad dođe. Svukli su se i legli u krevet. On je milovao i govorio da će se posle ovoga strast u vezi pojačati, a nju je uzbuđenje hvatalo sve više dok je mrmljala.

- Ne znam, valjda...

- Možda, valjda ću moći.

Kad je čula kucanje gotovo se ukrutila, Dejan ga uvede u sobu i tad je videla mladića u džinsu ne starijeg od 17 godina, vitkog plavušana, sportski građenog.

- Svuci se dečko - reče Dejan.- I pridruži se.

PERVERZNI GAZDA JE DOŠAO PO KIRUJU Svaka mu čast, uspeo je ceo da stane i dva dana nije vadio

Ona se grčevito pripila uz Dejana dok je čula šumove odeće dok se klinac svlaćio, šaptala je:

- On je mlad, mnogo je mlad, ja ne mogu…

- Ma opusti se - šaptao je Dejan miliujući joj kožu i nabrekle dojke ljubeći beli vratić.

Dečko je legao sa njene leve strane, a muž je blago nasloni na njega i svojom rukom njenu ruku stavi na njegovu slabinu. Osetila je kako mu je koža meka, mišići zategnuti i dok je Dejan milovao njegova ruka se našela na njenoj butini, malo se ukočila, ali kad ruke i jednog i drugog muškarca krenuše da miluju unutrašnjost njenih predivno izvajanih butina i kožu stomaka, uzbuđenje savlada strah i ona se opusti.

Njena ruka refleksno krenu prema Dekiju ali joj je on vrati na telo mladića i ona ga stidljivo i polako poče milovati po glatkoj koži stomaka i prsa

Dečko poče da joj ljubi rame , vrat, muž dojke , i kad je Ivan potražio njene rumene pune usne ona poče da izbegava ,ali posle nekoliko nećkanja prihvati njegove usne, jezik. Dok se on pripijao sa leve strane i rukom izazivao požare po njenom telu, Ivan je šaptao:

- Tako si divna - i poljupcima je spuštao usne na dojke, pa stomak.

DEČKO, ŠTA ČEKAŠ? ZABIJAJ! Čvrsta, obla, vlažna, molila je da jače cepam, jače...

Ona je, zabačene glave, rasute kose po jastuku, šumno disala dok su je obojica ljubili i milovali. Kada joj je dečko jezikom dodirnuo klitoris zadrhtala je, i posle nekoliko minuta nije znala gde je. Ivan je rukom uhvatio za kosu i glavu privlačio na svoje prepone, a Goca se opirala. Suprug joj blago rukom gurnu glavu i ona shvati da će mu pušiti tu pred mužem koji joj je dao dozvolu da se ne opire. Otvorila je oči rukom posegnula prema dečakovim preponama, a prvo razgoračenim očima zurila u ogromni debeli penis, sa još debljom rumenom glavom, kako štrči sa svojih nekih preko 20 santimetara pred njenim licem. Šta je tu je pomisli, još uzbuđenija, jedva je obzinula usnama glavić, a rukom mu povuče kožuru debelog penisa ka stomaku:

- Oh kako mu je velik i debeo dragi - reče ona suprugu.

MOJA KEVA JE BILA PRAVA MEŠALICA Nije znala da stane, raširila bi polutke, a oni bi se samo ređali

Dečak zastenja, izvio telo i to je još više uzbudi. Pušila je taj ogromni penis dok su ruke muža i mladića šarale njenim telom. Kada su je prevrnuli na leđa videla je veliko koplje koje štrči između nogu mladića i dok se nameštao, sva uspaljena znala je da će je imati. Dok je očekivala da uđe što pre u njenu mačkicu šaptala je nemoj, ne mogu, ne mogu velik je… Osećajući ga na ulazu malo se udobnije namestila, i dok je još šumno šaptala nemoj,stražnjicom je malo krenula u susret mladom telu, a onda eksplozija boli i slasti

- Uf, ala ovo boliiii… dragi… - sladostrasno je jeknula kad je snažnim pokretima zario svoju, žilama ispresecanu, muškost u njenu utrobu.

Stražnjicom je trznula napred pa nazad i on ispusti glasniji uzdah a potom nastaviše, ona da vesla dok se on svojim, u luk napetim, telom zarivao , do jaja, koja počeše da lupaju i ona svrši uz dugo slatko ječanje.

- O jebi te meee… svršaaavaaaam…

Njen muž kleče i svoj penis ponudi, dok je tupo gledao kako mu dečak snažnim trzajima puni ženu

Ona ga prihvati i usnama malo poče pušiti, ali veličina penisa dečaka u njoj, i slast koju je osećala učiniše da često ispušta mužev penis iz usta, glasno ječeći na svaki pokret mladića. Ležala je visoko podignutih nogu ispod dečaka, dok joj je muž milovao dojke i ljubio vrat, gledajući tela koja se spajaju i sudaraju. Jecaje joj je zapušavao penisom. Spustila je noge oko dečakovih bokova i stražnjicom snažnio trzala i grčila se oko njegovog tela. On je pušta tihe, šumne i slatke uzdahe, a ona je svršavala ispod njega i otegnuto vrištala…

Dok je ulična svetlost umanjila tamu njeno oznojano telo je svakim damarom odgovaralo na pokrete dva muškarca. Dečak je zastao izvadio penis klečeći joj među nogama i rekao:

- Okreni se dušo.

BOŽE MOJ, POCEPAO MI JE ŽENICU Ona je bila nežna, ali je on skroz razbucao pa je sada prevelika za mene

Pogledala je muža i malo ukoso klekla na kolena dlanovima se odupirući o postelju. Dok je između svojih nogu željno nameštala mladićev penis, ropski klečeći, gledala je, od strasti, mutnim pogledom muža u oči. Mladić je obuhvatio oko struka i povukoa na svoj nabrekli kolac svom silinom. Ona je otegnuto vrištala dok je punio utrobu svojim dugim debelim penisom do zadnjeg milimetra.

- Oooh dragiii, uf, jooj. Polako joj ga nabijaj - reče Deki mladiću…

- Srećo, neka, nemoj, pusti ga, oh dragi, nek me jebeeee, uf lepoooo jeeee. Celog, nabio mi je celooog, oohh, to, to, svršavaaaam. Jebiteee me , obojica, jebiite… - gotovo je kreštala od slasti.

Muža je uhvatila za penis i usnama ga gotovo celog uvukla u usta, dok se mladić silovito dugim pokretima tela i stražnjice otpozadi zabijao sve jače stenjući vukući je za dojke. U polumraku se njeno oznojano telo presijavalo, dok su tela plesala, navlačeči je svojim penisima u mačkici i usta. Vrišteći je svršila ponovo kada se mladić pet-šest puta uzastopno, brže i snažno, zabio u njenu utrobu, a tad je i on jeknuo i dok su mu se mišići lica grčili Dejan je gledao kako je dečko, držeći se rukama za dojke, nemilice punio njegovu ženu spermom, tu ispred njega, a potom i on zastenja, izvadi penis iz njenih usana i svrši joj na leđa i lopatice. Sve troje zadihani padoše po postelji.

Ležali su na boku, a dečko ga nije vadio. I dok se ona ljubila sa suprugom on joj je stezao čvrste dojke ljubeći ramena

- Vi ste moje dve ljubavi, strašću opijena - govorila je Goca.

- Bili ste divni, uf 40 minuta ste me kresali… Svaku koščicu ste mi pomerili. Hvala ti ljubavi što si me nagovorio… Bilo je ekstra.

MACO, UĐI, ČEKA TE TATICA: Bolja si od keve, sada ću te napuniti

Osećala je kako u njoj muškost mladića ponovo raste, promeškoljila se napravila nekoliko pokreta stražnjicom i ponovo ga je imala krutog u sebi. Do joj je muž ljubio usne, vrat, dojke, ležeći na boku, ona i mladić, su uvijali svoja izvajana tela, lagano, u nekom sporom ritmu, dok su njeni uzdasi, šumni i dugački, remetili tišinu hotelske sobe. Čulo se samo do jaja, celog ljubavi, oh razvalio me dečko ljubaviii... Dečakova jaja su lupla u ritmu trzaja.

- Vidim ljubavi puni te dečko kao tuđu - govorio joj je muž dok ih je gledao i nju mazio…- I treba, dok budeš želela imaćeš i njega povremeno…

- Oh ljubavi, vooolim ovo što mi radite, uživam dok me ovde… oooohh, oooh, kako ti ovaj dečko rastura ti ženu, ljubavi on me tako dobro jebeee…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti