7°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

VESNICA JE BILA MOJA FANTAZIJA Pohotnica me je uzela, nabijala se, a sve iz osvete mužu preljubniku

Ja sam Ivan, imam 19 godina i želim da podelim moju priču sa vama. Moji roditelji su se razveli kad sam bio mali i ja sam ostao sa ocem da živim, a mama je otišla u inostranstvo. Nisam bio neki šmeker, imao sam neke devojke tu i tamo, ali to je više bilo samo na jednu noć. Bilo mi je dobro, ćale je imao takav posao, da je znao da ode po nedelju dana, a meni je ostajala cela kuća. Pravio sam opijanja, privodio devojke… a i jako sam voleo da drkam.

Ćale je imao neke devojke, neke sam upoznao, neke nisam i sve je to trajalo manje-više kratko. Do jednog dana kada mi je rekao da sa ženom sa kojom je u vezi misli nešto ozbiljnije. Nisam se baš obradovao, zato što više neću biti toliko slobodan i opušten, sve do dana kada sam upoznao njegovu devojku. Imala je 35 godina, dugu smeđu kosu, bila je visoka oko 170 santimetara, možda je imala koji kilogram viška, ali mi se to i sviđalo, dosta veliko dupe i sise. Zvala se Vesna.

BACILI SMO JE NA HAUBU I IGRA JE POČELA: Gurnuo sam joj u usta, a taksista je nabijao otpozadi

Njihovim venčanjem, ona je dovela svoju ćerku Jovanu, koja je bila mojih godina. Ne mogu reći da je nisam gledao, ali me je više palila njena mama. Sa Jovanom sam delio sobu, što je za momka od 17 godina bilo super. Ali nam je smetalo oboma što nemamo neku privatnost. Video sam je i golu više puta, ali jednostavno, Vesna je bila moja prava fantazija.

Oblačila se slobodnije, imala je lepe karakteristike i za ženu od 35 godina izgledala je jako dobro. Mnogo je volela da nosi majice sa dekolteom, raskopčavala je košulje… Nosila je uske farmerke i dosta kratke suknje. Krao sam joj donji veš kad nikog nije bilo kući, bez sakrivanja sam drkao u njega, nisam mogao da je krišom gledam, pa sam se zadovoljavao gledanjem njene ćerke u donjem vešu.

KOLEGA, NEMA VAĐENJA Stavio sam ga celog, polako klizio, a onda je ona pustila prigušeni vrisak

Bilo je leto 2019. tek sam postao punoletan. Ćale je morao da ide na jedno od njegovih putovanja i rekao je da neće biti kući dve nedelje. Kao da je bilo namešteno. Jovana je išla kod svog tate, tako da smo ja i Vesna ostali sami dve nedelje.

Lepo smo se slagali Vesna i ja. Kuvala je, spremala po kući, radila je sve što žena treba da radi. Ja nisam jebao preko pola godine i bio sam stvarno dosta napaljen, čemu je ona doprinosila, oblačeći se u majice na bretele, tanke, providne suknje, kroz koje se sve videlo i uske šorceve. Pošto smo bili sami u kući, konačno sam imao priliku da je špijuniram.

MACO, UĐI, ČEKA TE TATICA: Bolja si od keve, sada ću te napuniti

Konačno sam je video golu, posle sam shvatio da spava gola i posmatrao je. Nisam mogao da je izbacim iz glave. Živeli smo tako ona i ja, sve dok jedne večeri nije ušla u moju sobu i uhvatila me kako drkam kurac. Brzo je izašla. Bilo mi je neprijatno, što je ona primećivala, prišla je i zagrlila me:

- Nemoj da se stidiš - rekla mi je.

CARSTVO POŽURE U OBRIJANOJ SMOKVICI Mučio sam je jezikom, onda sam je uzeo i cedio po poslednje kapi

Prošlo je par dana, kada mi je u toku jednog poslepodneva ušla u sobu i krenula da me ljubi u usta. Nije mi bilo jasno, ostvario mi se san, ali sam je malo odgurnuo i pitao je:

- Šta radiš?.

Rekla mi je da je ušla u ćaletov facebook i da je našla poruke sa švalerkom i da želi da mu se osveti. Pravio sam se glup i pitao kako će da se osveti, a ona mi je rekla da će da se izjebe samnom.

Ponovo je počela da me ljubi, kurac mi je rastao. Legli smo na krevet, skinula je majicu. Stiskao sam joj sise kroz brus, ona ga je skinula. Ispred mene su se pojavile dve velike sise koje su stajale uspravno. Mesio sam ih i lizao. Počela je da mi svlači pantalone i gaće. Krenula je da mi puši kurac, bilo je strašno dobro.

Lizala mi je jaja i drkala ga, gledajući me u oči. Uskoro je stala i svukla šorc i gaćice

Ja sam skinuo majicu, ona je legla na leđa i ja sam počeo da je jebem. Ljubili smo se, ona me je grlila i dahtala. Jebao sam je tako, kad sam prestao i rekao joj da se okrene. Naguzila se i ja sam počeo da joj ližem pičku i čmar. Prijalo joj je, počela je da je trlja prstima. Rekao da hoću da uzmem kondom, a ona je rekla da moram da svršim u nju, da bi još više volela da joj napravim dete. Ne znam zašto me je to toliko napalilo, ubacio sam joj u pičku i počeo da je jako nabijam, uzvikivala je:

- Volim te ljubavi, jače, jače…

Počeo sam da svršavam u nju. Ona je kroz zube govorila:

- Tooo, tooo...

UPAO SAM GROTLO POHOTNE MILFARE Doktorka ga nije skoro imala pa sam je skroz resetovao

Napunio sam je tako, ali njoj nije bilo dosta. Uhvatila je moj kurac koje se opuštao i počela da ga puši, da ga nabija do grla. Rekao sam joj da legne, da i ja nju zadovoljim.

- Ti si mi prvi muskarac koji tako razmišlja - rekla mi je i poljubila me.

TRIJANGL O KOME SAM SANJALA: Uzimam ih obojicu u ruke, ližem, pripremam za proboj

Lizao sam joj bradavice i blago ih štipkao. Prešao sam na pičku i lizao je, malo grickao, dok je ona moju glavu nabijala jače. Kada sam video da mogu ponovo, stavio sam kurac na ulaz i počeo polako da ga stavljam dok je ona pomalo stenjala. Stavila mi je noge na ramena, a ja sam joj lizao stopala. Bio sam strašno napaljen i morao sam da pravim pauze i menjam poze, kako ne bih odmah svršio.

DEČKO, ŠTA ČEKAŠ? ZABIJAJ! Čvrsta, obla, vlažna, molila je da jače cepam, jače...

Odlučio sam se da legnemo na bok i da joj ja prodirem u pičku od nazad, dok joj mesim sise. Stavljao sam joj kurac i mesio te divne mekane sise, nakon čega sam uzeo jastuk i stavio ga na krevet, a ona je legla na njega i naguzila se prema meni. Jebao sam je i njoj je jako prijalo. Primetio sam da joj se grči pička i da sve jače stenje. Malo je falilo da svršim, morao sam ponovo da stanem. Legao sam na krevet i ona me je uzjahala. Shvatio sam da sada ona kontrolise situaciju.

PERVERZNI GAZDA JE DOŠAO PO KIRUJU Svaka mu čast, uspeo je ceo da stane i dva dana nije vadio

Jahala me i nabijala se. Stiskao sam joj sise i ponovo je počela da joj se grči pičkica. Počela je da vrišti i da svršava vreli sekret po meni. Od stiskanja pičke i ja sam počeo da svršavam i to dosta sperme, koju sam izbacivao u mlazevima. A ona je, uz stenjanje, nastavila da se nabija. Kada smo se malo smirili, legla je pored mene i poljubili smo se. Zaspala je i ja za njom.

Probudio sam se par sati kasnije i morao sam u WC. Kad sam se vratio, izgledala je tako lepo i nežno i shvatio sam da je ona sad moja i da je volim. Legao sam pored nje, pokrio nas i zaspao.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti