17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PROBUDIO JE U MENI POHOTNU ŽIVOTINJU Uživala sam kako ulazi celom dužinom i - izlazi! Žestoko!

Imala sam 25 godina kada je sve to počelo. Upoznala sam ga preko svog posla. Deset godina stariji, ali u odličnoj formi: visok oko 185, sa svojim prodornim zelenim očima, koje su me gledale svaki put kao što grabežljivac gleda svoj plen. Jednostavno me je znao zbuniti svoji pogledom da zaboravim šta želim ili šta sam pošla da uradim. Uvek sređen i namirisan, jednostavno je plenio svojom pojavom. Na početku sam mu persirala, ali sa vremenemom sam prestala i naše teme razgovora, u trenutcima dok smo radili zajedno su postajale sve otvorenije. Naposletku su to bile čiste teme seksa, napetost i želja između nas je postajala sve veća, tako da su to i druge kolege počele da primećuju.

Počela sam da maštati o njemu. Čak i da ga sanjam. Međutim, nisam imala hrabrosti ikada napraviti prvi korak. Nekada neću zaboraviti to februarsko poslepodne. Radila sam sama u kancelariji, ostali su bili zauzeti nekim proračunima, kada je on ušao i zatvorio vrata za sobom. U trenucima dok mi je prilazio, ja sam prestala da dišem i nisam imala hrabrosti ga pogledati. Ruke sam na kraju prekrstila, koje su se počele nekontrolisano tresti, disanje se ubrzalo. Moje celo telo je reagovalo na njega. Samo me je pogledao i rekao mi kako danima već mašta o meni i kako bi voleo da razmenimo brojeve. Do kraja radnog vremena stalno smo tipkali i dogovorili smo da se vidimo posle posla.

Čekao me je u autu sa druge strane puta. Ja sam ušla, a on je samo krenuo. Nismo progovarali ni reč. U jednom trenutku je izgovorio da ne zna kako sam mu se tako uvukla u misli, kako mesecima već mašta o meni i drka na mene, kako želi da me jebe. Ja nisam znala sta da kažem. Iznenadila me je njegova direktnost a i želela sam isto. Na kraju smo se zaustavilo na jednom parkingu. Kiša je padala a mi smo se samo gledali. Počeli smo tako strasno da se ljubimo. Meseci nakupljene seksualne želje su uradili svoje. Ja sam bila sva mokra. Nije me morao ni pipnuti da bi postigao takvu reakciju. Čak sam i krenula u teretanu i ubijala se vežbanjem da bi makar jedan deo te silne energije izbacila iz sebe, jer sam samo to želela u njegovoj blizini.

PROČITAJTE JOŠ

HAPPYBSC U ĆUPRIJI, CENTRU EPIDEMIJE Bolnica puna, a prvi čovek opštine ima plan! (GALERIJA)

UPRAVO SLETEO AVION IZ LOS ANĐELESA! 6 miliona sterilnih rukavica kupljenih u Kini! (VIDEO)

OD UJUTRU U 8 SAJAM PRIMA PRVE PACIJENTE!

APEL GRAĐANIMA! Vučić: Ostanite kod kuće inače će biti 1000 zaraženih dnevno!

EVO KOLIKO IMA ZARAŽENIH KORONOM PO GRADOVIMA: Ćuprija "prestigla" Niš

PATROLA HAPPYBSC NA NAPLATNOJ RAMPI BUBANJ POTOK: Gde je nestao "prijatan vikend" (VIDEO)

POJEDINI NOVINARI DOLAZE DA IH ISLEĐUJU: Poznati lekari na meti!

GOJKOVIĆ: U Vojvodini pet epidemiologa ima upalu pluća, ostanite kod kuće!

EPIDEMIOLOG PREDRAG KON: Naredne dve nedelje porast zaraženih, a evo šta nas čeka posle

NOVO PRIVOĐENJE ZBOG NEPOŠTOVANJE PROPISA: Uhapšena vlasnica lokala

Ljubili smo se tako jedno 15 minuta dok je on svojih rukama ispitivao moje telo. Na kraju mu je ruka završila u mojim gacica. Mnogo se iznenadio kad je video koliko sam vlažna i koliko ga želim. I on je mene želeo, kurac mu je toliko strčao na pantolama da sam mislila da će da pukne. Dogovorili smo se da ćemo se videti ove sedmice. Celu sedmicu smo razmenjivali seks poruke. Najintenzivnije bi bile na poslu, dok bi smo sedeli u suprotnim krajevima sobe.

Došla je i za subota. Došla na dogovoreno mesto, on me je čekao. U liftu je bila tišina. Nisam znala kako da se ponašam. Iako nisam bila nevina, imala sam samo jednog momka pre njega i nikad nisam bila sa nekim samo radi seksa. Ušla sam u stan i sela. On je seo prekoputa mene i samo me dugo posmatrao što me je dodatno činilo nervoznom. Rekla sam mu da ja ne znam kako da se ponašam. Prišao mi je i uzeo me za ruku. Prvo smo se ljubili tu na sredini sobe a zatim me je povukao sebi u krilo. Ljubili smo se tako strastveno, čista požuda. Ustao je zajedno sa mnom i nosio me u sobi, ljubeći me sve vreme. Spustio me na krevet, ugasio svetlo u sobi i upalio u hodniku. Na taj način dajući nam osećaj intime. Rekao mi je da se skinem gola i da ga takva čekam dok on ode u WC.

Poslušala sam ga. Tih par trenutaka za mene je bila večnost. Dok je ulazio u sobu potpuno go, krečući se poput kakvog grabljivca, upijala sam svaki santimetar njegovog izvajanog tela. Kurac mu je ponosno visio. Veliki, oko 20 santimetara, prelep... Legao je na mene. Osećala sam se kao da ponovo gubim nevinost. Jako dugo nisam imala odnos, pa sam ga zamolila da bude nežan i pažljiv. Dugo me je ljubio, istražujući svaki milimetar moje kože. Kada se spustio u moje međunožje nisam mogla nikako da se opustim. Međutim njegovo nežno ljubljenje od stomaka do nogu i nazad, učinilo je da se opustim.

Kada je stavio svoj jezik na moj klitoris kao da me je grom pogodio. Bio je izvanredan u oralnom seksu

Znao je tačno kada treba ubrzati a kada usporiti. Dok me je lizao ja sam stenjala sa takvim užitkom. Nastavio je tako i polako mi gurnuo jedan prst u pičkicu. Automatski sam svršila. Toliko sam se tresla da svaki naredni dodir nisam mogla podneti. Malo je sačekao dok me nije prošlo, a zatim nastavio. Jebao me je tako sa dva prsta istovremeno me ližući i dovodeći do ludila. Svršila sam još jednom.

Kada se nadvio nadamnom i stavio svoj glavić na ulaz, bila sam vlažna toliko da je curelo iz mene. Išlo je, ali uz poteškoće. Njegov kurac je bio ogroman i pulsirao je, a ja sam bila i dalje poprilično uska i tiesna. To ga je dodatno izluđivalo. Rekao je da neće moći dugo.

Bilo je izvanredno. Jednostavno je znao šta mi treba u kom trenutku. Kada me jebe tako polako da sam se rastajala sa pameću i molila ga da ubrza. Pokušavajući da se nabijem na njegov kurac, međutim on mi nije dozvolio. Izluđivao me je. Menjali smo poze bez izgovorene reči. Imala sam osećaj kao da čitamo misli jedno drugom. U pojedinim trenucima kada bih otvorila oči, njegove su bile u potpuosti zatvorene. Kako je vreme prolazilo, tempo je postajao sve brži. Uživao je da ga izvadi do kraja a zatim gurne ponovo, puneći me i šireći. Seks je trajao oko sat vremena. Svršili smo istovremeno. Za prvi put nije bilo loše. Bila sam zadovoljna ali ne i istrošena. Želela sam ga još.

Nastavili smo se viđati i dopisivati. Za mene je možda prva dva puta bio SAMO seks. Svaki naredni u meni je budio emocije. Ne mogu vam opisati spoj kad nekoga želite do poslednjeg atoma svoga bića, kada ste uz to još i zaljubljeni i kada je ta osoba izvanredna u seksu. Sve se spojilo.

Oboje smo uživali. Sa vremenom smo naučili šta ko voli i šta koga najviše uzbuđuje. Jednom, nakon seksa mi je rekao da nije očekivao da ću biti ovakva, ovakvo požudna. Na izgled se činim dosta nežno, ali sa njim - budio je u meni animalne porive. Nisam bila zadovoljna kad bi nam prvi put seks trajao manje od sat vremena. Jednostavno sam ga ubijala. Posle par puta, pre nego bi imali odnos, popio bi uvek energetsko piće. Trebala mu je energije.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Već je bilo leto. Nismo se videli oko tri meseca. On je zbog posla stalno putovao. Ja sam izgarala od želje za njim. Napoklon je stigao. Ne znam zašto, ali najčeše smo se viđali subotom i to ujutro. Uvek je insistirao da se vidimo ujutro. Stigla sam prva u naše gnezdo greha i pozude. Nazvala sam ga da vidim kad će. Samo je izgovorio:

- Dolazim brzo, nemoj da me čekaš u odeći!

Uživala sam u vešu. Svaki put bih za njega posebno nešto kupila. Za ovaj put sam izabrala da budem "čedna". Sve belo i čipkano što je bilo u kontrastu sa mojom potamnelom kožom i dugom crnom kosom. Odlučila sam da ga sačekam u nekoj ležećoj pozi. Posle 10 minuta otvorio je vrata. Taj pogled, pogled koji volim svom svojom dušom i telom, proždirao me je na tom mestu.

Brzo je i on ostao bez odeće. Bukvano skočivši na mene. Nije bilo neke predigre i ljubakanja. Kako je vreme prolazilo predigra se smanjivala a seks je postajao sve grublji i žešći. Nismo se mogli zasititi jedno drugog, a ja nisam bas uživala u mekanom seksu. Uživala sam kad bih ga osetila kako izlazi celom dužinom i nabija me do kraja, dok mi ruke drži iznad glave i potpuno dominira nadamnom, istovremeno grizući me. Ugrizi su mi predstavljali posebno zadovoljstvo. Volela sam kada bi me grizao po vratu ili po leđima dok me uzima sa leđa.

Volela sam njegov kurac i postala zavisna od njega. Poze su se smenjivale spontalno, nismo morali progovarati ni reči, on je uživao da me jebe u doggy pozi

Uživao je da gleda moje dupe i kako mu se potpuno pokorim. Sa vremenom sam želela da se gledamo u oči. Nije mi bilo intimnijeg trenutka dok ga gledam duboko u oči dok me nabija celom dužinom. Gubila sam se u njegovom pogledu. Taj put sam svršila više puta. Doživela sam čak i vaginalni orgazam. Svršila sam pre njega. Odlučila sam da ga ovaj put nagradim za tako dobro jebanje. Nisam ljubitelj oralnog seksa i do tada nisam ni jednom to uradila. Ali zbog njega i za njega, uradila bih sve. Želja mu je bila da mi svrši u usta.

Ne znam zbog čega, ali volela sam osećaj podčinjenosti sa njim. Zamolila sam ga da sedne na ivicu kreveta dok sam ja klekla ispred. Želela sam da me gleda u oči i da na mom izrazu lica vidi koliko volim njegov kurac.

Počela sam prvo da ga ljubim i ližem okolo, povremeno ga grickajući. Svaki put kada bih ga ugrizla, kurac bi mu porastao i trznio se ka gore. Zatim sam lagano krenula da ga ližem. Prvo po jajima (uvek smo bili bez i jedne dlake) a zatim donjom dužinom do glavića. On je samo stenjao i kroz poluotvorene oči me gledao. Oblizala sam ga celog. Vrlo veliku pažnju sam posvetila spletu nerava koji se nalaze sa donje strane glavića. Ližući ga celom dužinom jezika i uzimajući ga do kraja, do krajnika. To ga je naprosto izluđivalo. Rekao je:

- Izluđuješ me.

Svrsio je nakon pet minuta napunivši moja usta do kraja. Sve i jednu kap sam progutala ne dopuštajući da i jedna isklizne - tp je bilo moje blago.

Naredni put seks tog dana bio je nešto nežniji. Ljubeći se i gledajući u oči. Shvatila sam da ga volim, da to nije samo požuda i seks za mene. Najviše bih uživala dok bi me tako jebao sa stavljenim jastukom ispod guze i držeći me čvrsto za kukove, dok svršavamo zajedno.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti