1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KONOBAR MI U NOĆNOM MARATONU POCEPAO DEVOJKU, A JA SAM SAMO GLEDAO Kada ga je izvadio ona je odlepila

Ovo leto upoznam devojku Anju iz Trstenika dok sam radio sezonski posao u Budvu, ona je isto tako došla tu da bi radila. Iste noći kad smo se upoznali onda smo spavali kod mene, nije mi tako delovala, ali u krevetu sam video da je jako perverzna.

Dok sam joj drkao pičku počela je da priča kako bi još muškaraca da joj popune sve rupe. Kad smo svršili i jedno i drugo, pitao sam je da idemo na nudističku plažu da nađemo neki par za sving. Ona je rekla da joj je to odvratno i da ne može da veruje kako to ljudi rade. Ali da možemo poći da se sunčamo. Prošlo je par dana mi smo skoro svaku noć spavali ali nismo mogli poći na nudističku jer smo radili tokom dana.

Posle nekolko dana ja odlučim da je izvedem u grad na Sandru Afriku jer je rekla da voli da sluša nju, ali kad smo došli do tamo sve je bilo puno. Pošli smo dalje da vidimo imali negde drugo mesta i u zadnji lokal ljubažne hostese nas smeste i daju nam sto kod bine, pevao je Vuk Mob. Tu smo se smestili. Prođe nekih 10-tak minuta konobar ne dolazi. Pođem do šanka i tamo nekom kasiru kažem da nismo usluženi on kaže:

- Brzo će doći konobar.

Nije prošlo mnogo, stiže konobar tamnog tena sa sređenom bradom, vidi se baš vodi računa o sebi. Nisam mogao da verujem da je on kobobar. I ona mu kaže:

- Gde si do sada, čekamo te pola sata?

- Iskupiću se - nasmeja.

SVE O KORONI

STIGLO DESET TONA POMOĆI: Emirati nisu štedeli! U Beograd sleteo avion pun zaštitnih sredstava

HAPPYBSC VODIČ ZA KUPOVINU MASKI: Nekada 25 dinara, a danas...

SVE JE SPREMNO: Danas prijem prvih pacijenata na Sajmu

MOĆNO I JEFTINO SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU: Jače od alkohola i aspesola, a možete ga naći u prodaji

KORONA DONELA I NOVA PRAVILA ZA SAHRANE: Ovo je pravilnik za poslednji ispraćaj najmilijih

Ona mi kaže da ne može da veruje da je konobar. Donese nam on koktel po njegovom izboru i posle toga se non-stop vrteo oko nas. I, odjednom Anja i konobar počinju neku komunikaciju kao da ja nisam tu. Smeju se i nešto šapuću. Ja joj prilazim i rekoh:

- Šta ste pričali?

- Izvinjava mi se što je kasnio, a i pitala sam ga za sifru za wi-fi.

- Vidi da mu se smeškaš, ako hoćeš ja ću otići.

Ali, u sebi znam da radi dva posla i da posle ovoga ide na drugi.

- Ne bre, pozitivan je lik, ume da se šali - odgovara ona.

- Mogu ga pozvati sa nama da se zezamo posle žurke jer, prepostavljam, da radi dva posla.

- Meni ne smeta, čak je možda i lepše, jer smo nas uvek sami.

Prilazi nam konobar.

- Hoćeš sa nama kad se završi muzika? - pitam ga.

- Može, taman sam danas dao otkaz na drugom poslu i ne zna šta ću da radim - prihvati.

Tu već shvatim da će odmah gledati da nekako mene otkače jer nisu non-stop nešto se gledali i došaptavali. Završi se muzika i on nam poruči:

- Sačekajte me ispred, eto me za pet minuta.

- Ajmo Anja na plažu da svi zajedno pijemo pivo i da posle dvoje da pođemo kod mene.

- Sve mi je isto. Vi se dogovorite - dodade ona.

Konobar izlazi i kaže...

- Idemo kod mene, sam sam kući i da svratimo u neki market da uzmemo piće.

- Lepše je možda na plažu - ponudih ja.

- Ne ide mi se na plažu. Više bi na stan, ali neka Anja odlući - reče konobar.

Ona nas pogleda, on joj se nasmeja i ona kaže:

- Ajmo u stan, lepše je kad smo sami…

PROČITAJTE JOŠ

NEMA POVRAĆAJA NOVCA ZA OTKAZANA PUTOVANJA: Srbi uplatili oko 100.000 aranžmana

JEZIVA PORODIČNA TRAGEDIJA U NIŠU: Ubio suprugu (52), telo zamotao u tepih, SAKRIO U PODRUM, pa PRESUDIO SEBI!

POBEDITE USAMLJENOST I LETARGIJU: Morate brinuti o PSIHIČKOM ZDRAVLJU u KARANTINU!

ČUVAJTE SE! LOPOVI RADE PUNOM PAROM: Građani dobijaju opasne lažne poruke na mobilnim telefonima!

Ja onako nervozan, oni sve vreme pričaju nešto, pođem u market. Već tu, njih dvoje počinju da preteruju kao da smo zamenili uloge… Stižemo u stan i on pođe da se istušira, a joj kažem:

- Ne mogu da verujem da si pošla u njegov stan.

- Bez brige, vidiš da je kul dečko - nasmeja mi se.

Kad je izašao iz kupatila, onako mokar, samo sa peškirom preko sebe, svaki tubušnjak mu se video. Tako je bio dobro građen da sam se ja napalio i nije mi smetalo što je tako izašao bez majce. A ona, tek nije skidala pogled sa njega, kad reče:

- Jel ima tople vode? Hoću i ja da se istuširam.

- Uši slobodno - ponudio joj domaćin.

Dok je ona bila u kupatilu pita me on kolika mi je kita. Ja rekoh 14-15 santimetra, a on se smeje...

- A tvoja?

On samo skide peskir, kad njegov polunadignut kurac sigurno 20 santimetra, takav debeo, takav nisam video ni na pornićima

Ona izlazi iz kupatila isto sa peškirom, ali preko celog tela. Tu već shvatam da mora pasti seks.

- Idi dragi istuširaj se i ti, ostalo je tople vode.

Ja pođem kupam se i počnem da drkam kako je on tuca. I izlazim iz kabine, malo se osušio oblačim samo bokserice, izađem kad njih dvoje stali jedno do drugog. Prepostavljam da su se povatali. Izlazim ja i oni se smeju i kažu, što ti je kita dignuta. Pocrvenio sam, kad mi on kaže:

- Nije valjda da te uzbuđuje što smo ostali sami?

Ja se nasmejah i kazem da mi se uvek digne dok se tuširam. Prođe neko vreme ja već pocinjem da joj govorim da idemo ali celo vreme zamišljam dok je jebe. I u jednom trenutku govori on ajde da igramo fota. Već sam tu ušao u fazu da ne mogu da se kotrolišem kolko mi se svršavalo i koliko o tome razmišljam.

Prva fotu bacam ja i kažem na koga padne taj nek se skine. Ona se vrti i pada na mene ja se skinuh onako pola nadignut. Drugu baca on i kaže na koga padne nek se skine, nek se skine. A ja, pošto nisam imao ništa na sebi, ako padne na mene da izližem pičku Anji. Kad pada boca na njega. Skida se on, a kurac mu sigurno 24 santimetra i ona kaže samo duplo veći i počinje da se smeje. Ona vrti bocu i kaže na koga padne da joj liže noge. Pada boca na njega, on joj lagano liže noge, a ona mu još naguravala u usta. Završi se to on kaže - platićeš mi zbog ovoga.

Krece fota na mene i ne znam kako seks između njih da izbegnem, ali ne mogu da se kontrolišem i ponavljam na koga padne da meni liže stopala. Pada na mene i fota se ponovo preokraće. Kad on kaže na koga padne da mi ispuši kurac i mi ono zbunjeno vidimo da već tu počinje nešto drugo. Ja kažem mu da nisam biseks i on kaže nema veze, ako padne na tebe poljubi me u dupe. I ona se smeje. On baca i pada tačno na nju. I već ja se sklanjam, vidim da nema više igre. On kaže:

- Ajde!

- Ajde u sobu pređite, tamo je komotnije - kažem i ja.

Ulazimo u sobu on se smeje i kaže rekao sam ti da ću ti vratiti. Stavlja joj kurčinu i istog sekunda počinje da joj je gura u grlo. Dva minuta je mučio dok ona nije rekla da ne može više onako sva je crvena. I onako sva besna počinje da ga zove da je izjebe i svrši gde hoćes, da joj radi šta hoće.

Ja seo na stolicu pored, počinjem lagano da ga drkam i on počinje da joj ga nabija odmah do kraj, pa je diže sa kreveta, prebacuje joj glavu kroz prozor i jebe je da bi ga komšije videle

Prošlo je nekih 40 minuta posle najžešćeg seksa, on je spušta pored mene i počinje da je napušta. Onako sav znojav, bio je brutalan, a ja samo da sam dotakao kurac - svršio bih. I taman rekoh dosta je, on je izvlači u dnevnu sobu zabija joj glavu u pod i počinje tako da je jebe, a ja počinjem da svršavam. On mi kaže:

- Tako si se napalio, ima svaku devojku ovako da ti pojebem, od sad sam tvoj Bully.

On se diže, uzima joj glavu, napušava je i svršava joj u usta. Ona hoće on da pljune ali on joj celo vreme drži kurac u ustima i ja joj kažem:

- Ajde, neće ti ništa biti, progutaj to, vidiš da te neće pustiti.

I ona nekako proguta. Onako goli nas dvoje zbunjeni, on se smeje. Ja ne mogu da verujem da sam to dopustio sebi da mi neki konobar to napravi. Mi krećemo da se oblačimo, on opali selfi sa nama i onako svi znojavi, on nas izbaca na stori. Mi se oblačimo, on joj priča kako je razvalio i pita je:

- Da li si imala bolji seks?

- Ne može biti bolji od ovoga, ali nije relno kako je izjebao.

Kad smo se obukli zvali smo taksi. Pošli smo kao da ništa nije bilo. Ja i Anja smo se videli još jedanput posle toga da joj dodam neke stvari jer sam se pomirio posle toga sa devojkom koju volim i koju bi da ženim.

A on svaki dan odgovara na Insagram i šalje poruke. Jednom je moja devojka videla poruku i slike pa me pitala ko je ovaj maneken. Samo sam se nasmejao i rekao:

- Mislim da je bolje da ga ne znaš.

Šad da radim...

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti