11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KAO PRAVA KUČKA PODALA SAM SE I FRATRU Uživao je u mojim oblinama, ali se brzo izlio u mene

Milica je bila zaista srećna sa svojim najboljim prijateljem, komšijom i tajnim dečkom Karlom. On joj je često dolazio u posetu, a ponekad bi Uveče izašli u šetnju. Miličini roditelji nisu se previše protivili njihovoj vezi, ali ipak su upozorili Milicu da pazi na svoj ugled; i ona ih je poslušala.

Nažalost, došao je rat i Milica je morala da napusti svoj rodni grad. Odlazak iz malog rudarskog grada u srcu Bosne, gde je provela svoje detinjstvo i prve godine mladosti, za Milicu je predstavljao ogroman šok. Za sobom je ostavila deo sebe, ali i svog nesuđenog ljubavnika. Put ju je odveo u Beograd, glavni grad Srbije. Tamo je pronašla spas od strahota rata, ali ne i mir u duši. Još uvek su je u snovima proganjali prizori razaranja i ubistava, kao i užasne noćne more. Vremenom su, na sreću, i ta loša sećanja izbledela.

Deset godina kasnije, Milica je stasala u prelepu mladu ženu za kojom se okretao svaki mladić na ulici. A ona je znala da ima moć nad svakim muškarcem kog joj srce poželi. Tako je šarmirala Rista, pomalo premršavog ali naočitog mladića. Njihov prvi susret desio se u jednom od brojnih beogradskih klubova. Na prvi pogled, Risto možda nije bio momak iz snova, ali je u ovom mrtvom snu zvanom život, ipak odisao nekom naročitom svežinom; a ovoj mladoj ženi je to očajnički trebalo.

Doduše, da se razumemo, Risto nije bio jedini Miličin dečko. Horde muškaraca pratile su je na svakom koraku, a ona se, pronašavši novo samopouzdanje, igrala sa njihovim srcima. Zavodila ih je svojim gracioznim pokretima, mamila lascivnim izjavama, plesala im u krilu. Tipično za jednu beogradsku damu!

I tako, jedne pijane noći, u ko zna koliko sati posle ponoći, Milica je pozvonila na Ristova vrata. Sam pogled na nju bio je dovoljan da Risto poludi. Odmah na pragu počinje da joj cepa odeću, njegovi prsti dodiruju svaki do njenoga tela, a ona drhti od neke čudne strepnje. Baca je na krevet, grubo hvata i uzima je otpozadi, nemilosrdno prodirući u njenu vaginu.

Ne staje dok se ne zadovolji, a ona cvili od bola i užitka. Čuje ga kako stenje, zove je pogrdnim imenima

- Droljo jedna! - ponižava je, šamarajući je i vukući za kosu.

U njegovim dodirima nema ni nežnosti, ni ljubavi. Pa ipak, ona je uzbuđena (i pijana), pa mu se predaje u potpunosti. Njegovi pokreti postaju sve žešći, gubi kontrolu nad sobom, vrišti iz sveg glasa:

- Kurvo jedna, kako si dobra! Razvaljujem ti pičku ko tikvu. Već je razrađena, ko zna koji sam ti po redu, kučko prljava.

- Ja sam nevina - teško progovara djevojka, na što joj se Risto sme u lice.

- Nevina si ti ko majka devet Jugovića, droljetino! Okreni se, sad hoću da mi popušiš kurac! - naredio je.

Milica je jedva uspela da se okrene, a Risto joj je gurnuo kurac u usta. Naterao je da proguta njegovu spermu, premda joj se gadilo. Opet ju je nazivao pogrdnim imenima, zapravo toliko pogrdnim da se to više ne može ni napisati. Kad je konačno pustio, shvatila je da je te noći možda otišla predaleko…

- Kupi svoje prnje i gubi se, kurvetino! Traži novog klijenta - kaže Risto i baca svežanj novčanica pred Milicu.

Ona ih ne uzima, već ustaje sa kreveta i odlazi, bez pozdrava. Slomljena, svesna da je grešila. Bila je to jedna velika greška! Izgubila je nevinost sa momkom kog je upoznala tek nedavno, u klubu čijeg se imena više i ne seća, a već je postala prostitutka. Dosta je! -misli ona, prisećajući se svog bivšeg prijatelja.

- Odoh u Bosnu! - govori dok sprema svoje stvari, a ruke joj drhte od uzbuđenja.

Konačno će ga videti; i više ga nikad neće pustiti. Kiša je rominjala kad je Milica stigla u svoj rodni grad. Na ulazu u grad oronula zelena tabla sa natpisom "DOBRO DOŠLI". Prizor je sablasan; na svakom koraku zjape polusrušene kuće, praznine i ruševine. Tu su i ostaci nekadašnje železare. Sve je uništeno; samo je reka Stavnja bistra kao nikad pre, a Milica je pamti crvenu od gvožđa. Mladu ženu srce steže od pogleda na taj jad i čemer, ali ona ne posustaje, već hrabrim korakom ide napred, spremna za susret sa svojom sudbinom.

SVE O KORONI

TEHNIČKI PROBLEMI U TORLAKU, NE PRIMA UZORKE VEĆ 24 SATA: Sreća, nije bilo testiranja, čeka se rešenje

PREMINUO EPISKOP VALJEVSKI MILUTIN! Bio je zaražen korona virusom

NEĆE BITI DOVOLJNO MESTA: Nove privremene bolnice i u Areni, Pioniru, Pinkiju...

VLADA CRNE GORE MOLI NATO ZA POMOĆ: Nestašica sanitetskog materijala

ZARAŽENA DOKTORKA IZ VRNJAČKE BANJE: Služba u samoizolaciji

Na vidiku se uzdiže skromna katolička crkva, u koju je Miličin prijatelj potajno išao pre rata. Ni sama ne znajući zašto je toliko privlači jedna obična bogomolja, mlada žena otvara vrata. Sve je pusto, ali svetlost sveća dopire iz unutrašnjosti. Devojka gleda oko sebe, osećajući kako se mir polako vraća u njeno srce. Iznenada, neko je pozdravlja. To je fratar, sveštenik kog pre nije videla. Ima crnu reverendu (mantiju), a iz zelenih očiju mu dopire neka neobična, blaga svetlost. Najednom, ona stade.

- Milice?

- Karlo?! - nije mogla da vjeruje svojim rođenim očima.- Ti… postao si sveštenik?

- Kao što vidiš. A otkud ti ovde, nakon toliko godina?

Milica je zanemila.

- Došla sam… da se ispovedim. Vidite, oče Karlo, ja… zrešila sam.

- Iskreno, pomalo me iznenađuje izbor mesta na kom tražiš oproštaj.

- Imala sam neki predosećaj da ću te naći baš ovde, i tako mi je drago - reče žena, sa suzama u očima.

- I meni, kćeri - reče on.

Konačno je bila na sigurnom, ali sada je pred njom stajao težak zadatak, jer došlo je vreme za ispovest. Fratar ju je uveo u ispovedaonicu, gde joj je preko ramena prebacio plašt.

- Sada ponavljaj za mnom - reče otac Karlo.- Hvaljen Isus i Marija!

- Hvaljen Isus i Marija - ustreptalo ponovi Milica.

Ovako se nije ispovedala u svojoj crkvi.

- Sada klekni i prekrsti se.

Milica učini kako joj je rečeno.

- U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen!

- Ovo su moji gresi…

- Ja - prošapta Milica.- Počinila sam blud. Molim pokoru i odrešenje od greha.

- Kćeri, to što si učinila je Gospodinu mrsko i za svaku osudu. Pa ipak, ti si samo ljudsko biće, a upamti, svaki čovek je grešan. Zato počuj ono što ću ti sad reći: odrekni se telesnih naslada i vrati se na pravi put!

Milica oseti kako joj se srce para. Jer tu je stajao njen nekadašnji prijatelj Karlo, sada katolički sveštenik koji je ispovedao nju, pravoslavnu Srpkinju. Da, on je bio tu, nad njenom glavom. Više ništa nije bilo važno.

- I ja te odrešujem od svih greha tvojih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen!

- Hvala Vam, oče Karlo. Konačno sam slobodna! - uzdahnu mlada žena i zagrli fratra.

Karlovi obrazi se zarumeniše, a ona pritisnu svoje usne na njegov obraz.

- Kćeri, to što radiš nije dobro.

Međutim, Milica nije htela da stane. Sad je on bio u njenim kandžama. Ljubila ga je kao nikad dosad, trudeći se da ipak ne dodirne njegove usne… Ali, avaj! Gušeći se u vrtlogu strasti, privijala se uz njega, ljubila ga, a zatim klekla ispred njega i duboko ga pogledala u oči.

- Jebi me!

Fratar je zanemeo.

PROČITAJTE JOŠ

ŽIVOJINOVIĆI SLAVE U VANREDNOM STANJU: Viktor napunio 22, a Brena mu ovako čestitala! HIT SNIMAK!

LUKSUZ U DOBA KORONE: Pogledajte gde je Stoja u izolaciji! (FOTO)

INTERESANTNO: Posetite Beogradsku tvrđavu preko aplikacije Cultural Place!

FILMSKA VOŽNJA: Nije mogla da dobije Hitnu, a porođaj počinje!

PESAK SA ISTOKA ZAGADIO BEOGRAD: Novo objašnjenje zašto je prestonica pre tri dana bila najzageđeniji grad na svetu

- Želim da osetim tvoju ljubav. Znam, rat nas je sprečio i deset prokletih godina bila sam u Beogradu, lutajući iz kreveta u krevet. Nisam ti to priznala, ali sada ti to kažem. Ja žudim za tobom. Sve vreme samo sam htela da te zaboravim, ali sada sam tu, pred tobom. Želim da me jebeš, Karlo… Mislim, oče Karlo, želim da mi pokažete svetlo!

Mladi fratar je bio prestravljen. Pa ipak, srce mu je lupalo poput crkvenog zvona, čak i jače. Imao je priliku da učini ono o čemu je maštao otkako je bio dečak: da izgubi nevinost sa simpatijom iz detinjstva.

- Milice - zajeca Karlo, a ona ga uze za ruku i zavuče je u svoj dekolte.

Osetio je njene grudi pod svojim prstima, pa je dodirnuo izbočine. Poželeo je da ih vidi gole, i ona je to osetila bez da je izgovorio ijednu reč. Za koji trenutak, pred Karlom su sevnule dve krupne, bele dojke.

- Želim da ih poljubiš - reče mlada žena, sva ustreptala.

Sveštenik je u prvi mah olevao, ali već za nekoliko trenutaka naslonio je glavu na meke jastuke, nežno ih stišćući. Išao je okolo je kao mačka oko vrele kaše, nemajući hrabrosti da dodirne najosetljiviji deo… Trebalo ga je osokoliti, a Milica je znala tačno kako da to učini. Karlovu ruku je nežno stavila na svoje nabrekle bradavice, uzdišući kao kučka u teranju. Mladi fratar više nije mogao podneti to mučenje i snažno je poljubio njene zanosne obline. Ali, ona je htela još; htela je da ih on sise, i privila ga je na svoje grudi, kao da mu je majka.

- Hoćeš da ih jebeš? - upita mlada žena sasvim priprosto.

Fratar je ćutao, ali njegov ud je bio i više nego spreman. Kao malopre, Milica je klekla pred Karlom, samo što je sada uzela njegov penis i smestila ga između svojih dojki. Ne može se rečima opisati kako se mladi pop osećao u tom trenutku, samo mu se lice izvilo u neobičnu grimasu i prosiktao je:

- Milice, sise su ti tako dobre.

A Milica je jednu ruku zavukla pod suknju i mazila svoj klitoris, a drugom je trljala glavić Karlovog penisa o svoje tvrde, mesnate bradavice, razmazujući njegovu sluz po njima, na što je pop grcao. Mlada žena je znala da njen ljubavnik neće izdržati predugo, pa se prislonila uza zid ispovedaonice i šapnula mu:

- Dođi, Karlo.

Čim joj se bojažljivo približio, uvukla ga je u svoj zagrljaj, čvrsto ga stegnuvši. Svetlost sveća je obasjavala dvoje ljubavnika koje je sudbina razdvojila, pa nakon toliko vremena ponovo spojila, u najsvetijem mestu u njihovom rodnom gradu.

- Milice, ne mogu više, svršiću! - Karlov glas je zapomagao.

- Svrši u meni! - zacvili ona.- Želim da primim tvoje seme, ljubavi moja!


Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.


Fratar je od neizmjerne slasti oborio svoju ljubavnicu na pod crkve i nadvio se nad njom, a zatim ispustio obilan mlaz sperme, duboko u njenu plodnu matericu. Ni jedno ni drugo nisu rekli ni reči. Zapravo, nakratko su maltene bili bez svesti. Kada su konačno došli sebi, sveštenik je rekao:

- Počinio sam smrtni greh.

Milica ga nežno pomilova po obrazu.

- Bog će ti oprostiti. Zna koliko se volimo. Hvala ti, Karlo.

Zatim ga strastveno poljubi u usne. Začulo se zvono koje je označilo devetnaest časova. Bilo je vreme za večernju molitvu. Još uvek s nemirom u duši, Karlo je kleknuo pred raspećem, čvrsto stegnuvši ruku u ruci. I Milica je kleknula pored njega, moleći za oprost. Kada se konačno smirio, fratar je ustao a mlada žena je rekla:

- Vreme je da krenem. Idem za Beograd.

Karlo je blago pogleda.

- Gospodin ti je otpustio grehe. Idi u  miru.

Mlada žena se prekrsti i poslednji put pogleda u svog ljubavnika. Zatim tiho reče:

- Bogu hvala - i izađe iz crkve.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti