17°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MLADA MACA, NAPALJENA DO BESVESTI Kakva akcija, žestoka, samo ga je primala

Nedavno sam preko jedne stranice za upoznavanje upoznao Doli, mladu i jako seksualno nezasitnu devojku koja je bila dvadesetak godina mlađa od mene. Da se razumemo, ja sam u braku, ali mi je jednostavno falilo ono nešto u seksu.

Tako smo se mi i upoznali, a sve je počelo kad se javila na moj profil i jednostavno rekla da je privlače stariji i iskusni muškarci. Sa tog profila smo prešli na mailove, a zatim smo prešli i na poruke. Te poruke su postajale sve provokativnije, pa su bile popraćene slikama nas i naših delova tela, odnosno mog kurca i njene pice, pa sisa. Sve je to bilo uglavnom na nekom nivou samo dopisivanja dok mi nije poslala video u kojem si gura poveći dildo u svoju picu uz popratni tekst "Volela bih da je to sad tvoja kurčina". Bio sam iznenađen, a onda sam je nazvao i na moje iznenađenje javila se:

– Zar stvarno želiš moj kurac u svojoj pici? – bio sam direktan.

– Da, sva je mokra i trebalo bi je dobro napuniti – glas joj je bio tako jebozovan da mi se kurac odmah digao.

– Gde si ti sada? – mirno sam upitao.

– U stanu – znao sam da je tu na faksu, a inače je bila iz Kragujevca, pa sam samo je upitao gde je tačno, pa mi je rekla i obećao sam da dolazim za pola sata.

Na poslu sam rekao da mi je nešto hitno iskrsnulo, a s obzirom da kao advokat imam razne klijente niko ništa nije pitao. Nakon dvadesetak minuta lude i nervozne vožnje kroz grad stigao sam do zgrade gde je imala iznajmljen stan sa cimerkom. Pozvonio sam na vrata i otvorila mi je ona, obučena u kućni svileni ogrtač ispod kojeg nije imala ništa kako sam uskoro otkrio.

Njene bradavice su bile tvrde i napinjale svilu ogrtača, a moj kurac je bio sad vidljivo napet i spreman da pukne. Uvela me u stan, pa smo uskoro sedeli u dnevnom boravku i gledali se kao da ne znamo što bi sad uradili. Onda me upitala da li bih nešto popio, a ja sam pristao. Otišla je do kuhinje, ali sam je svejedno video dok se saginjala da izvadi bocu soka iz frižidera i lepo sam video njenu obrijanu mladu picu, pa sam odlučio da napravim sam prvi korak. Čim nam je donela sok spustio sam čašu i privukao ju k sebi. Njena pica je bila u visini moje glave, pa sam samo odvezao kućni ogrtač i zabio jezik u njeno međunožje. Uzdahnula je i zabila mi nokte u glavu privlačeći me na svoje međunožje.

Jezikom sam joj dohvatio klitoris i počeo da ga ližem, a ona je lagano raširila noge, pa sam sad i prstima ušao u njenu macu. Uh kako je bila mokra

Zatim sam ustao i počeo da se skidam, a ona je skinula ogrtač, pa sam sad video njene bujne sise, a dok sam skidao košulju ona mi je otkopčavala kaiš i pantalone, pa ih povukla niz noge zajedno sa boksericama. Moj kurac je izleteo u punoj veličini i širini sa već vlažnim glavićem. Uzela ga je sa obe ruke i uvukla u svoja usta. Na moje iznenađenje gutala ga je skoro do kraja, a onda bi se zagrcnula pa bi ga vadila, pa opet ispočetka. Mislio sam da ću da svršim pre vremena, pa sam je odmakao od svog kurca i bacio na trosed, raširio joj noge i namestio kurac na ulaz u njenu picu. Gledali smo se u oči, a ona je tiho rekla:

– Izjebi me dobro... To mi treba!

Gurnuo sam joj ga odmah do kraja i počeo ludački da je jebem. Stenjala je i uzdisala, a moj kurac joj je ulazio do jaja u picu iz koje je obilno curelo. Tako nije ni mojoj ženi curelo iz pice kao što je to bilo kod Doli. Jaja su lupala po njenoj maloj guzi, a ja sam već bio mokar od znoja. Osetio sam da mi dolazi, pa sam ga brzo izvadio i još dva puta potegao rukom, pa sam počeo da šprica po Dolinom stomaku i brežulju iznad njene pice. Bilo je užasno puno sperme, a ni sam nisam znao odakle je toliko toga. Biće da je razlog izrazita napaljenost na nju. Nije bila baš oduševljena time što mi je uskoro i rekla:

– Želim da mi picu napuniš spermom, a ne da je špricaš po meni - delovala mi je nekako ljuto, a onda me povela do sobe i rekla da legnem na leđa.

Uradio sam kako je rekla, pa je klekla kraj mene i počela da mi puši kurac. Radila je to tako dobro da je ubrzo opet bio čvrst i uspravan, pa je skočila i odmah me zajahala. Kliznuo je u njenu picu bez ikakvog otpora, a ona je odmah počela da se nabija na moj kurac kao luda. Ubrzo je počela da svršava i jaja su mi bila mokra od njenih sokova. Međutim, to je nimalo nije zaustavilo, već se samo okrenula leđima prema meni i naslonila na moje noge i počela da se nabija.

Ja sam uživao gledajući kako moj kurac nestaje između njenih guzova i pojavljuje se ponovo

Bio je sve više beo od njenih sokova, a takve su mi bile i dlake u podnožju kurca. Nakon nekih desetak minuta njenog nabijanja dovela me do novog vrhunca i sad sam joj punio picu svojim sokovima. Samo je ciknula kad je osetila prvi mlaz u svojoj pici. Još se malo vrtela na mom kurcu, a onda je legla na leđa, na moje grudi. Ležali smo tako dok sam se ja igrao njenim sisama milujući joj i stiskajući joj bradavice. Njena duga smeđa kosa mi je padala na grudi i lice i uživao sam u njenom mirisu. Bila je lagana i vitka, pa mi nije predstavljala nikakav problem da leži na meni. Nakon nekog vremena se izvalila kraj mene i došla do mog kurca, pa ga oblizala od zajedničkih sokova, a onda me upitala:

– Da li bi mi ga mogao još jednom da ga nabiješ s guza, ako možeš naravno? - vragolasto me pogledala, a ja sam se nasmejao.

– Naravno da bi ti ga voleo zabiti s guza - podigao sam se sa kreveta i privukao je k sebi, pa joj malo ljubio sise i okrenuo ju leđima prema sebi, te je nagnuo da mi se naguzi.

Izbacila je guzu prema meni i ja sam gledao u njenu crvenu picu, pa sam protrljao svoj kurac duž njene rupice od klitorisa do čmara, pa nazad, a onda joj ga gurnuo u picu. Veselo je uzdahnula i nabila se prema meni, tako da joj je ušao odmah do jaja. Uhvatio sam je za bokove i počeo da se zabijam u nju. Stenjala je zadovoljno na svaki moj ubod, a ja sam odlučio da odem i korak više i namočio sam svoj palac slinom, pa ga stavio na ulaz u njen čmar. U trenu se umirila, a pošto sam znao da ga nikad nije dobila tamo samo sam je tiho upitao:

– Da li mi vjeruješ?

– Da... da... - tiho je rekla, a ja sam joj počeo da guram palac u čmar.

Trebalo joj je da se navikne, ali joj nisam dao previše vremena za razmišljanje o tome jer sam nastavio da je jebem žestoko, a celi palac sam gurnuo u šupak

Trebalo je malo da uđe, ali sam uspeo da ga uguram i sad su joj obe rupice bile pune. Stenjala je i cvilila ispod mene, a nakon dvadesetak minuta žestokog seksa napokon sam svršio i treći put. Ostao sam još minutu ili dva da stojim iza nje sa kurcem u njenoj pici, a onda je počeo da mi zvoni mobilni telefon, pa sam morao da izađem napolje i da se javim. Bio je to neki nervozni klijent kome je trebao neki pravni savet, pa smo se dogovorili da se nađemo za sat vremena. Doli mi je prišla i poljubila me, i rekla  mi:

– Nadam se da se vidimo uskoro?

– Naravno - rekao sam sa smeškom dok sam se oblačio.

– Super onda. Možda i cimerku nagovorim da nam se pridruži - namignula mi je i brzo dodala.- Ali sigurno bi želela da ga sledeći puta probam u guzu.

– Kako god ti želiš - rekao sam joj i zagrlio je, privukao k sebi i poljubio, a onda joj stavio dva prsta u picu i izvadio ih, te pomirišao.- Za kasnije...

Otišao sam sa mirisom njene pice na prstima i jedva čekao da je ponovo vidim.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti