5°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

BEZ STARCA NEMA UDARCA! Matorac mu OGROMNIM PALAMAROM rasturio ženicu!

Za 1. maj žena nam je uplatila vikend u Tuheljskim toplicama. Stigli smo oko 11 sati do turističkog kompleksa i prijavili se u hotel. Smestili smo se u sobu i pojurili do bazena na kupanje.

Prvi dan smo se izležavali na bazenu a uveče karali u sobi. Drugi dan smo posle doručka otišli na bazen. Na bazenu je bio još jedan par. On gospodin od nekih 55 godina i njegova žena koja ima verovatno isto nekih pedesetak godina ali je gospođa bila u invalidskim kolicima. Gospodin se skinuo u kupaće gaće i mogu vam reći da se nadzirala velika izbočina u njegovim gaćama.

Predložio sam supruzi da odemo do saune. Ona se složila sa mnom i otišli smo tamo. Skinuli smo se i uzeli peškire, pa ušli u saunu. Sauna je bila prazna. Seli smo na peškire i uživali u vrućoj pari. Nakon par minuta ušao je gospodin koji je bio na bazenu. Imao je zavezan peškir oko pasa. Pristojno je pozdravio i upitao jel smeta. Ja sam odmah spremno odgovorio da ne smeta.

Skinuo je peškir a ono ispala dlakava kurčina od oko 18 centimetara u opuštenom stanju. Seo je naspram mene i moje žene. Žena je sve vreme gledala u njegovu kurčinu misleći da ja to nisam primetio. Tih dvadestak minuta provedenih u sauni sprijateljio sam se sa gospodinom Mislavom i saznao da mu je supruga stradala u saobraćajnoj nesreći pre 10 godina i da je paralizovana od struka naniže. Posle smo popili piće na šanku i dogovorili se da se vidimo posle večere na piću u hotelskom baru. Pre večere sam počeo da jebem ženu i pitao je:

- Tebi se svideo komad koji Mislav ima?

- Mmmmm... da ogroman je! Tako nešto još nisam videla.

Stavio sam joj ga u pičku i rekao da zamišlja kako je matori jebe. Svršili smo za par minuta. Obukli smo se za večeru i spustili u restoran. Mislav je već bio za stolom sa svojom gospođom. Brzo su završili sa večerom. Na odlasku je rekao da ide ženu da spremi na spavanje pa da se vidimo u hotelskom baru. Ženu sam pitao da li bi volela da primi kitu od Mislava?

- Joj, šta pričaš gluposti, pa ti nisi normalan.

Ja joj kažem da sam je vidio kako ga je posmatrala u sauni i gutala očima.

- Zar bi ti voleo da me neko pojebe sa takvom kurčinom?

- Naravno da bih, uživao bih u tome.

- Nikad se ne zna šta se može desiti noćas.

Ostao sam zapanjen na te njene reči. Možda mi se posreći - konačno.

Mislav je ubrzo došao i krenuli smo svo troje za šank. Žena je naručila votku, a Mislav i ja po pivo. Prijatno samo čavrljali i uživali u društvu. Posle treće runde žena je otišla na WC. Da ne dužim, Mislavu sam predložio ako želi da, kada popijemo još jednu rundu, odemo do naše sobe i da mi pojebe ženu. On je ostao mrtav hladan i rekao:

- Tome sam se i nadao.

Žena se vratila sa WC-a i sela, ja sam joj naručio dupli votku i šapnuo:

- Dogovoreno je, ide sa nama u sobu.

- Ti nisi normalan, ne znamo ga.

- Ma to je još bolje, ako ti se ne bude svideo možeš uvek da odustaneš.

Eksirala je votku i rekla je idemo. Do sobe smo hodali u tišini, žena ispred nas a mi iza nje.

- Šta smem da joj radim? - šapatom me je upitao Mislav.

- Šta god ti padne na pamet, odnosno videćeš kako će se ona osećati.

Ušli smo u sobu, ja sam se odmah zavalio u fotelju i spustio pantalone. Žena je rekla da ide da se istušira jer je sva znojava. Mislav joj je rekao da ne mora jer ga pale mirisi oznojane žene. Otkopčao je pantalone i skinuo ih. Seo je na krevet i rekao Maji da se skine. Maja je skinula crnu haljinu sa sebe i ostala je samo u gaćicama i grudnjaku.

- Dođi malena, klekni da vidis kakvu tata kurčinu ima.

- Hajde kreni - rekoh ja njoj.

 Kleknula je ispred njega i izvadila iz gaća tu ooogromnu mesnatu batinu i lagano je drkala. Imao je kurčinu od barem 25 centimetara. Stavila je glavić u usta i počela lagano da ga puši. Borila se sa njim jer je stvarno ogroman i debeo. Ja sam lagano počeo da drkam svoj mali od jadnih 17 centimetara i uživao u pogledu.

Lizala ga celog, pa malo stavljala crveni napeti glavić u usta. Mislav je uživao i govorio da je prava mala droljica. Mene sva ta situacija strašno palila

 Nakon desetak minuta pušenja Mislav je stavio na krevet, skinuo njene gaćice i rekao:

- Sad ću da probam ovaj mali kurvinski pičić.

 Lizao je kao da nikad pičku nije video, Maja je stenjala i gužvala čaršave na krevetu koliko se uvijala.

 - Kolega zar nećete da se pridružite? - priupita Mislav.

 - Neka, samo vi uzivajte, ja ću samo da gledam.

 Skinuo se skroz, pa stavio kurac na ulaz njene pičke. Polako je gurao glavić u nju.

 - AHHHH... Polako! Kako je velik! Samo polako! Uuhhhh...

 Ušao je do pola i više nije mogao. Lagano je počeo da ga nabija. Maja je stenjala ko prasica.

 - Boli me, ahhhh... Boli me! Aaaaaammmmm...

 - Da ga vadim - pita Mislav.

 - Ni slučajno, samo me jebi - kaže Maja.

 Počeo je da nabija sve jače, iz pičke su curili sokovi koliko je moja kuja bila napaljena. Izvadio je kurčinu i okrenuo je četvoronoške. Zabio joj ga je naglo i silovito. Maja je vrištala - što od bola što od užitka. Ja sam drkao svog malog i počeo da svršavam. Uhvatio je jednom rukom za kosu a drugom joj je mesio sise koje su visile iznad kreveta.

- Hoćeš ga kurvo, mala oćeš - govorio je Maji.

 Ona je samo stenjala i vrištala...

- Da, da, da, daaaa... da, daaa...

 Izvadio ga je i Maju postavio na stomak i počeo da svršava po njenom licu. Maja je hvatala spermu ustima. Celog ga je oblizala i ostala da leži na krevetu. U tom trenutku, Mislavu je zazvonio mobilni telefon. Zvala ga je žena tako da je morao da nas napustiti.

Nnakon što je otišao Maja je još uvek ležala na krevetu i nije mogla da se podigne. Te večeri smo se jebali još 3 puta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti