14°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

JOŠ MIRIŠEM NA TEBE Nisi normalan, ali mi je prijao novi stil punjenja

Jednog dana, dogovorili smo se koleginica sa posla Ivana i ja da je vozim na posao, a kako mi njena kuća nije mimo redovne rute do posla rado sam se prihvatio te obaveze. Nekako skriveno, oboje smo želeli nešto više. Ali nismo bili spremni da priznamo. Dvosmislene rečenice su vrcale od strasti čekajući da dohvate nešto zapaljivo, da naprave požar većih razmera.

Pojavila se, u sandalama i plavoj haljini, uz telo. Zagledao sam se da li ću videti ima li gaćice ispod haljine. Toliko joj je savršeno stajala da nisam verovao da je stvarna, misleći da maštam. Sela je u auto, prekrstila noge, haljina se povukla tek do kolena, da otkrije predivne i negovane listove. Sjajne, premazane nečim što ludački privlači pažnju mojim očima i meni. Prokomentirao sam da mi je čast i da nisam znao da ću imati čast da vozim - divu.

Tokom vožnje sam nabacivao komentare i komplimente, pokušavajući da saznam njeno raspoloženje. Muž, dvoje dece, skladan brak. Ali mi je nekako nešto tu odudaralo. Njen um, neometan. Nisam mogao da povežem sa njenom pričom. Prosto nisam verovao da bi prihvatila bilo kakvu zezanciju koju smo imali do sada. Osećao sam da ipak postoji još neko ili nešto u njenoj glavi. Pohvalio sam njenu doteranu liniju, skinula je par kilograma od našeg prvog susreta. I odlično joj stoji. 

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK POKRETA ZA PROMENE POSLAO PISMO NATO: Đukanović hoće rat!

UŽAS! ZGRNULI MILIONE NA MRTVACIMA: Oštećeni i lekari

SVAKO NA SVOJ NAČIN: Pogledajte kako se ministri bore sa stresom

DANAS SLAVIMO MALU GOSPOJINU: Večeras pogledajte u nebo i OTKRIJTE OVO

IZ AMSS PORUČUJU: Povoljni uslovi za vožnju, oprez zbog radova

- Nemaš pojma kako sam izgledala pre - reče i izvadi telefon.

Prebirala je po slikama i pronašla sliku sebe iz dana pre braka. Pitao sam da mi da broj te prelepe devojke na što mi je odgovorila sa osmehom:

- Kretenu, pa to sam ja.

Slika u kupaćem me kupila. Rekao sam joj da bih rado gricnuo tu devojčicu i da me čudi da nema ožiljke po sebi od ujedanja tog savršenog tela. Smejala se i govorila da sam lud. U nekom trenutku sam spomenuo, možda bezobrazno, kako su današnje žene postale samosvesne i konačno se prepustile sebi da ne bude da smo mi muški jedini koji se nekada poigraju. Ona je rekla da to ume često da uradi. Pogledao sam je. Neverica. Smeškala se.

- Pa da, šta ti misliš - rekla je.- Naravno da to radimo. I to na nekim mestima za koja vi ne bi ni verovali da mogu da se iskoriste za to.

Razmišljao sam. Ja pomislim da sam nekad šašav sad sam siguran da jesam. Kako je u vreme godišnjih odmora grad pod manjom opsadom (čitaj gužvom) nego inače, stigli smo brže nego što smo mislili. Pozvala me na kafu. Nisam oklevao. Ipak moj posao može da pričeka, mislio sam. Otišli smo kod nje u kancelariju. Lepo osmišljen prostor. Nekolicina njih koji su imali veću odgovornost od ostalih su dobili svoju kancelariju. Tako i ona. Donela mi je kafu, seo sam naspram nje, za stolom pregovaračkim. Pričali smo neobavezno, komentarisali okruženje, poslove. A meni je u glavi bila slika nje dok se igra, masturbira... Kao grom iz vedra neba izletelo mi je:

- Da li je ovo jedno od mesta na kojima se poigraš?

SVE O KORONI

STRUČNJACI OTRKIVAJU ŠTA NAS ČEKA ZBOG ODRŽAVANJA MASOVNIH OKUPLJANJA (FOTO)

JEZIVO OTKRIĆE: Koronavirus izaziva Parkinsonovu bolest?!

DOKTORKA IZ KCV PORUČILA: Ko misli da je korona SAMO PREHLADA i izmišljotina neka dođe da vidi ZARAŽENE KAKO DIŠU

Nasmejala se.

- Pa sad nisam sama.

Dakle - DA je odgovor. Mojoj kiti se svideo taj odgovor. Rekoh:

- Nemoj da ti ja smetam. 

Opet mi je nakačila epitet "lude". Odlično, pomislio sam, sa ovim nadimkom se mogu provući da lupim još poneku glupost.

- Ozbiljan sam - ponovio sam.- Voleo bih da gledam dok se igraš. Makar da samo gledam.

- Ti si lud. Mada neće doći niko sigurno još pola sata.

Moje nade su naglo porasle. Sjajno.

- Ali, nikako ne smemo ovde, kancelarije se ne zaključava, idemo u WC.

Sreća, ulaz u WC je bio poseban. Muški, posebno ženski. Ušli smo u ženski WC. Firma prazna. Prvi deo WC-a je bio sa umivaonikom za pranje ruku, drugi je bio posebna kabina. Ušao sam prvi. Zatvorila je vrata za sobom. Zaključala ih. Okrenuo sam se ka njoj.

- Da li si sigurna da će moje srce izdržati sve ovo - upitao sam je.

Nasmejala se. Prišao sam joj, zagrlio je i poljubio u vrat. Opustila se. Okrenula je glavu i dodirnula moje usne svojima. Svidelo mi se. Njen jezik je, onako vreo, pronašao put do mog jezika. Nije mi smetalo. Prihvatio sam. Spustio sam ruku na njen kuk. Predivno!

Kita je već dostigla punu veličinu, tako da počne da smeta u pantalonama. Pomazio sam je po kuku, osetio trakicu gaćica, neprimetnu 

- Evo, ovako ja to radim - rekla je i odgurnula me.

Uhvatila je ivicu haljine i podigla ga nagore. Gaćice, ipak ih ima iako deluju kao da nisu tu. Plave tangice, jako slične boji haljine. Naslonila se leđima na vrata WC-a i krenula da dodiruje svoju malecku preko gaćica. Lagano se na pamuku ocrtavao obris pičkice. Ali i mokra fleka koja je bila rezultat tih dodira. Uh... ja sam stajao i gledao sa nevericom. Takva prelepa žena. Predivna. Samo za mene. Zavideo sam sam sebi. Osećao se superiorno.

Kleknuo sam ispred nje, da budem što bliže pičkici, da osetim njene mirise. Ona je uzdahnula jako i krenula još jače da pritiska klit. Moj kurac je pulsirao u ritmu pomeranja njenih prstiju. Prišao sam i jezikom dodirnuo njen prst, koji je u tom trenutku mirovao. Podigla je levu nogu na ivicu police pored umivaonika i lagano, tu pred mojim nosom pomerila gaćice u stranu. Gledao sam je kako se presijava, sva mokra. Klit, koji je pratio otkucaje njenog srca i izazivao me. Pokušao sam da se suzdržim, cele 2 stotinke. Ali onda je jezik sam izašao iz mojih usta i udario u njen klit.

- Ej - rekla mi je.- Da li si siguran da želiš to?

- Više nego da dišem, ovog trenutka - izjavio sam.

Sa dva prsta je raširila usmine i pustila moj jezik da klizne između njih, do rupice. Gurnuo sam jezik u rupicu. Ciknula je, video sam kako joj se guza grči. Ponovio sam, pa onda vratio jezik na klit. Obišao dva kruga oko njega i odmaknuo se.

- Sad mogu i da umrem - rekao sam i krenuo da raskopčavam pantalone i vadim svoj balavi kurac.

Gaće su mi bile skroz mokre. Ona ga gleda i oblizuje se. Ja povlačim kožicu i prikazujem svoj glavić u punoj veličini i balav, presijava se. Prilazim joj i prilazim kitom do njene pičkice.

- Mogao bih da te probam, medena! - rekao sam joj.

- Hajde. Samo pazi šta radiš - rekla mi je.

Naslonio sam glavić na njen klit. Toliko sam bio balav, a ona vlažna. Krenuli su da klize jedno po drugome. Sreća pa je moja kita namirisala gde treba da se nađe i lagano je krenula ka njenoj rupici. Glavić se nalazio na ulazu u pičkicu kad je ona zažmirila i spustila svoju guzu malo niže. Nabila se na njega. Uhvatio sam je za kukove, pa lagano spustio ruke na njenu guzu. I nabio svoj kurac u njenu pičkicu, do kraja. Udario jajima o njene butine. Uzdahnula je duboko. Kao da je zaboravila gde smo. Izvadio sam ga lagano, pa opet nabio. Ovaj put je tiho jeknula. 

- Nastavi - šaputala mi je na uvo. 

Uhvatio sam je, prislonio na vrata i podigao od zemlje. Njene noge su se našle oko mog struka, gaćice je još malo pomakla, iako su bile skroz mokre, neupotrebljive

Tucao sam je tako, uz ljubljenje. Ne predugo. Spustio sam je.

- Kako ćemo, ja nemam kondom, totalno sam nespreman na ovo - rekao sam.

- Ne brini, uvek postoji način - odgovorila je.

Spustila je gaćice i skinula ih skroz. Okrenula mi se leđima. Prišao sam i namestio glavić na njenu mekotu, vrelinu.

- Polako, ne tu - rekla mi je.

Malo se spustila i namestila moj glavić na njen anus.

- Ovde može - rekla mi je.

Zastao sam. Uh! Guza. Obožavam je. Blago njenom mužu, pomislio sam. Spustio sam se na kolena i krenuo da joj ližem guzu, da je opustim. Predivno, uspeo sam i jezik da malo uguram unutra.

- Daj mi ga - samo je rekla. 

Nisam čekao ni trenutka. Ustao sam, naslonio glavić na njen anus i lagano počeo da guram. Malo po malo. Otvarala se, puštala me unutra. Osetio sam stisak oko kurca kada je glavić ušao. Nisam napinjao, pustio sam je da vodi igru. Nastavila je da se nabija na njega, po malo, dok nisam ušao do pola. Onda se povukla malo napred, pa opet nabila, pa ponovo i ponovo. Krčila je sama put mom kurcu. A ja sam uživao. Osetio sam dodir njene guze na mom stomaku. To je to, pomislio sam. Sve što sam imao, sve samo joj dao. Uhvatila je moju ruku koja je bila na kuku i spustila je na klit.

- Pomozi mi - samo je rekla.

Moji prsti su pronašli njen klit, tvrd, spreman i počeli su da ga maze. Ona je lagano pomerala svoju guzu, počinjala da kruži, po malo, pa sve više. Moji prsti su bili mokri, skroz. Uklizali su u picu. Opet je uzdahnula. Krenuo sam i ja lagano da se nabijam, unutra, pa izađem, pa opet i opet. Postalo je sve lakše da je tucam u guzu. A vreme je prolazilo. Šanse da se neko pojavi su postajale sve veće.

Uhvatio sam je kukove sa obe ruke. Ona je svoje prste spustila na picu. Počeo sam da je tucam, ozbiljno

- Slobodno svrši u mene - rekla je.- Volim osećaj sperme u sebi.

Kako me je napalila. Slobodoumna. Zna što želi. Ne smem da je puštam, pomislio sam. Ubrzao sam tempo. Bio blizu kraja. A po disanju bih rekao da je i ona. Počeo sam da svršavam ali nisam prestajao da je tucam do trenutka kad nisam osetio stisak njene guze oko mog kurca. Stao sam i punio je. A ona se grčila, svršavala. Kako je predivan osećaj.

Izvadio sam ga. Obrisao. Njoj dodao gaćice. Navukla ih je, spustila haljinu i lagano otvorila vrata. Ja sam navukao gaće i pantalone. Nije bilo nikoga. Istrčao sam u muški WC, da pokušam da se sredim. Posle toga smo se vratili u kancelariju, da popijemo kafu.

- Pa, prilično lepo izgleda kad se ti igraš - rekao sam joj.

- Nisi normalan - odgovorila mi je i isterala me iz kancelarije.

Kasnije, stigla mi je poruka na Viber. Mokre gaćice i komentar: još mirišem na tebe. Razmišljao sam da ponudim da je vozim kući.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti