5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

NEĆU DA BUDEM LUTKICA, HOĆU DA BUDEM RAŠAFLJENA Izabrala sam trojicu i konačno su mi popunili sve rupice

Već neko vreme sam se dopisivala sa trojicom na jednom erotskom sajtu. Imam 26 godina, crnu kosu do ramena, plave oči, pune usne, sise trojku i na svojih 1,71 santimetara 50 kilograma. Vitka sam i muškarci se gde god dođem okreću za mnom. 

Dosadilo mi je da me tretiraju kao lutkicu koju treba čuvati pa sam otišla na sajt da pronađem nekoga s kim bi se bez otkrivanja identiteta našla i pojebala bez puno priče. Njih trojica, svi oko 50 godina, privukli su me maštom i naravno slikama velikih kurčeva. Predložila sam da se između sebe dogovore i da me sva trojica jebu istovremeno. Svidelo im se. Pao je dogovor.

To veče, oko 18 sati, bio je dogovor da me pokupe na jednoj autobuskoj stanici. Još dok sam se oblačila, tek obrijana mačkica mi se od same pomisli dobrano navlažila. Napolju je bilo hladno ali sam obukla minić i samodržeće čarape, majicu sa dubokim "v" izrezom i kaput. Dok sam stajala na stanici osećala sam se kao kurva koja čeka mušterije i taj osećaj me palio.

SAZNAJTE I OVO

ANA BRNABIĆ O POTPISIVANJU SPORAZUMA BEOGRADA I PRIŠTINE: Predsednik Vučić je znao za opciju A, B, C

JEZIVE SCENE NA AUTOPUTU: Težak UDES, smrskan AUTO, kilometarske gužve! (FOTO)

TIODOROVIĆ O ZABUNI: Ako se OVO desi, u Srbiji će se ponovo uvesti VANREDNO stanje!

Stao je auto i otvorila se vrata. Odmah sam ušla na zadnje sedište. Dogovor je bio da nećemo puno da pričamo i bez imena. Dvojica su sedela napred, jedan iza. 

O, zgodna si. Dobićeš šta zaslužuješ. 

- Nema bolje nego jebati nezasitnu kurvicu koja ne moze bez kurca - doda drugi. 

Ma kako čudno zvučalo ovo me raspamećivalo, osetila sam da mi kaplje iz pice. Rekla sam:

- Onda mi dajte šta zaslužujem. 

Jedan je bio proćelav, dvojica prosedi ali su izgledali odlično za svoje godine. Skinula sam kaput, istog trenutka sam osetila ruku kako mi miluje butine. Sedeo je pored mene i bilo je logično da krene. 

- Raširi joj noge da gledamo šta ćemo uskoro jebati. 

Ucinio je to, jednim potezom mi je razmaknuo noge i moju levu nogu stavio sebi u krilo. Bila sam raskrečena i dvojica napred su se okrenuli požudno gledajući. Ovaj do mene je počeo rukom da mi prelazi preko tangica. 

- Mokra je! Prava si kurvica!

Zatim je krenuo prema sisama i izvadio mi ih iz majice. Ovaj na suvozačevom mestu se okrenuo i pomerio mi tange u stranu. 

- Uska pička... Mmm... kako će ovo momci biti dobro za jebanje. 

- Mokra si kurvice... Mmmm... kako ćemo te razvaliti. 

Ovaj do mene mi je mesio sise a suvozač gurao prst. Počela sam da stenjem, što ih je raspametilo jer ubrzo smo stali. Primetila sam da je duboko u šumi. Ovaj do mene me prebacio da legnem na leđa preko njega, zatim su se otvorila leva i desna vrata. Vozač je došao iznad moje glave i izvadio poprilično debeo žilama prošaran kurac. Odmah sam ga stavila u usta, počela da ga cuclam i ližem kao prava profesionalka.

Suvozač je došao s druge strane i raširio mi noge, pokidao tange i podigao suknju na struk. Počeo je isti trena da me jebe sa dva prsta, a veoma brzo iz pičke su mi potekli sokovi. Treći je ispod mene otkopcao šlic i rekao:

- Drkaj ga mala kurvice. 

Drkala sam, pušila i bila jebana prstima. Čulo se samo dahtanje. A onda sam osetila glavić i potom ceo dugački kurac koji je do kraja nabio i počeo je žestoko da ga nabija

Vozač je u tom času počeo debelim kurcem da me jebe u usta. 

- Napunimo joj pičku!

Raspametili su se i pretvorili u pohotne zveri. Osetila sam mlaz sperme kako mi puni pičku. Zatim su me namestili četvoronoške na sedište. Suvozač koji me jebao do malopre se namestio da mu ližem spuštenu kitu, vozač se namestio do njega pa sam im pušila paralelno, dok mi je treći sjurio pozamašni kurac u pičku punu sperme. Gurali su mi dva kurca u usta a od pozadi me žestoko životinjski nabijao iz sve snage treći. 

Svršila sam i stenjala ko nikada do tad. Suvozaču se ponovo bio digao a vozač mi se istresao u usta. 

- Gutaj!

Nikad toliku količinu sperme nisam imala u ustima. Osetila sam da i treći svršava, sperma je počela da mi se sliva niz butine. Lupio me po guzi. 

- Dobro odrađeno, prava si kurvetina! Hehe... Izađi načpolje. 

Napolju je bilo hladno ali nisu marili. Ustala sam i izašla. Skinuli su me golu i dali mi samo pejanu jaknu da obučem. Oni su bili obučeni samo su im kurčine bile napolju. Kleknula sam na ćebe, iz otkopčane jakne su mi ispale sise koje je treći koji me je malopre jebao počeo da mesi i gnječi.

Vozač mi je stavio spuštenu debelu kitu u usta a suvozač mi sjurio tvrdu batinu u pičku punu sperme. Uživali su što mi je hladno pa su polako gurali 

- Uživaš kurvo. Uh koja si dobra kurva, rasturiću te.

Svima su već kite bile tvrde, spremni za još jednu rundu. Digla sam se. Treći je legao na ćebe. Odmah sam mu sela na kitu i nabijala se do kraja. Treći što me je do malopre jebao zabio mi ga je u usta a vozač je svoju debelu kitu bez milosti gurao u šupak. 

Vrisnula sam. Što od bola što od užitka sve dok mi treći nije začepio usta kurcem. Sve rupe su mi punili, satima. Menjali su mesta i jebali me kao kurvu bez milosti. Ni sama ne znam koliko sam puta svršila dok vijagra nije popustila i oni me išpricali gde su stigli. 

- Obećali smo ti da ćeš stalno imati nešto u pićčki - i pokaza crni dildo.- Evo dok se ne dignu opet. Jel ti dovoljan, jel bi jos kurca?

- Daa još sam napaljena! Jooš bi!

- Evo ti kurvo - i poče da mi širi pičku dildom od 20 santimetara. 

Gurao je polako ali čvrsto, ostala dvojica su gledala, dirali mi klitoris i sise. 

- Kako si dobra jebulja, puna si sperme droljo a biće još! Daj da joj ja guram veštački kurac - kaže vozač. 

- Rasturićemo ti pičku, bićeš razjebana ko nikad! 

- Too... - rekla sam.- Radite šta hoćete. 

PROČITAJTE JOŠ...

MISTERIJA DIMENZIJA: Za sve koji ne veruju u PARANORMALNO

INCIDENT U SAD: Vraćen avion sa američkim potpredsednikom Pensom

DR KON OBJASNIO: Zbog ovoga će nove MERE NADZORA trajati i za Božić

Kad su im se ukrutili ponovo napravili su klasičnu redaljku i onda je počelo da sviće. Morali smo da idemo. Obukla sam se napolju i ušla u kola. Iz pičke mi se slivala sperma. Sela sam iza raščupana i kose uljepljene spermom. 

- Koja jebačina - rekla sam sa smeškom. 

- Stvarno si prava nezasitna kurvica - odgovoriše njih trojica sa smeškom.- A sad opet raširi noge da gledamo uz put pičku koju smo razvalili. 

Raširim noge i opet prebacim jednu preko ovog što je sedeo do mene da svi imaju pogled. Sperma mi se slivala niz guzove. 

- Prava kurvanjska pička momci, ha? - kaže ovaj do mene i sa levom rukom mi raširi usmine, suvozač se okrene i počne da gura dva prsta.

Vozači ostalih automobila su videli šta se dešava, neki su čak i trubili. Sad me jebu često, postala sam njihova kurvica i uživam u tome.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti