8°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

UPS! BAŠ SAM SE ZANELA! Zakucavali su me za sto žestokim udaracima, i tako je bilo VLAŽNO!

Zabijala sam dildo u svoju pičkicu žestoko, dok sam drugom masirala moj natečeni klitoris. Za čas sam svršila ali sam bila nezadovoljena. Završila sam tuširanje, na brzinu se spremila, našminkala i namestila frizuru. Na sebi sam imala usku crnu suknju koja mi je dosezala skoro do članaka ali je imala veliki raspor sa leve strane, skoro do kuka, crne visoke štikle, belu providnu bluzicu i crni grudnjak, koji je moje okrugle grudi samo još više naglasio. 

Znala sam da izgledam jebozovno. Volela sam da gledam napaljene muškarce u društvu, ali danas sam i ja bila tako napaljena i znala sam da ću da završim na nekom od ukrućenih kurčina na zabavi na koju sam išla. Trebao mi je živ kurac, nije me više dildo mogao zadovoljiti. Ne pamtim kad sam ovoliko bila napaljena. Nisam mogla takva nigde da idem.

Ponovo sam zadigla suknju, razmaknula tangice i zavukla 2 prsta u pičkicu. Nije mi to pomagalo. Ponovo sam debeli dildo zavukla i uključila da vibrira, nabijala ga a drugom rukom sad već po malo grubo trljala klitoris. Sa nabijenim debelim dildom sam kružila po pici, zatvorenih očiju, zamišljajući čvrsti kurac u sebi. Ponovo mlak orgazam, ponovo tuširanje, spremanje. Kasnila sam. 

Ulazim u kafić. Moje društvo sedi u zadnjem separeu u dnu kafića. Prvi put sam u tom kafiću. Simpatično mesto. Čim sam sela, moji prijatelji su počeli da me kritikuju što kasnim. Izvinila sam se i rekla:

- Jbg, masturbirala sam pa se zanela!

Smejali su se. Marina je rekla:

- Šalu na stranu, šta te sprečilo da stigneš na vreme?

- Pa rekoh ti, masturbacija!

Nase kikotanje je prekinuo konobar. Bio je savršene građe. Tamna kosa pokupljena u rep, tamne oči, nešto jako jebozovno u njegovom pogledu, imao je velike šake. Nekako sam uvek obraćala pažnju na muškarčeve ruke. Odbijale su me nežne ručice. Ovaj muškarac je imao predivne, velike, dobro razvijene šake, njegove ruke su bile išarane žilama. 

- Uh - pomislila sam.- Verovatno je ovako sav prošaran žilama.

Pogledala sam bezobrazno prema njegovom međunožju. Njegove pantalone su bile napete, ispod se nazirala ogromna kvrgetina, što je prouzrokovalo da počnem da dublje udišem vazduh. 

- Pa, ja se ponašam kao uspaljena nimfomanka - pomislila sam. 

Konobar je prekinuo moje bludne misli:

- A čime mogu Vas da uslužim?

Samo su nam se na trenutak pogledi sreli a zatim je besramno gledao prema mojim grudima. Isto tako besramno sam gledala tačno ispred sebe, u njegove prepone i ponovila pitanje:

- Čime bi mogao mene da uslužiš?

Oblizala sam suve usne, pogledala prema gore, pogledi su nam se sreli, a zatim sam ponovo pogledala prema njegovom međunožju koje je postalo još izbočenije i upitala:

- A šta imate u ponudi?

Zatim sam nastavila:

- Hajde lepi da te ne mučim, donesi mi džin-tonik!

Nasmešio se i otišao. Moji prijatelji su se cerekali. Zoran je rekao da ne pamti kada sam ovako otvoreno koketirala s nekim. Konobar je doneo naše piće, stajao je pored mene i protegnuvši se da pruži piće do drugara u uglu, pribio se uz  mene. Servirao je moje piće, pogledao me u oči i rekao:

- Uživajte!

Nakon 10-ak min sam ustala i krenula prema prednjem delu kafića u nameri da pitam gde je WC. Konobar mi je prišao i pre nego sam uspela da išta upitam, uhvatio me za podlakticu i rekao:

- Malopre, dok si naručivala piće, pitala si šta imamo u ponudi, pa ako još uvek želiš da saznaš šta nudimo, ja ću biti presrećan da ti to pokažem.

Držeći me tako za podlakticu, vodio me prema hodniku. Išla sam s njim bez pogovora dok je moja napaljenost dostizala vrhunac. Prošli smo pored muškog i ženskog WC-a. Na kraju hodnika su bila zadnja vrata na kojima je pisalo "Zabranjeno za nezaposlene", izvadio je ključ i otključao, pa me povukao unutra.

- Hej, ovde piše da je zabranjeno za nezaposlene - našalila sam se. 

- Ne brini, zaposliću te! - odmah je odgovorio. 

Soba je bila nešto kao skladište ili soba za sve. Bilo je tu kartona sa pićem, veliki radni sto sa kompjuterom, neka stara vešalica, nekoliko stolica. Zatvorivši vrata, povukao me k sebi i odmah počeo da me ljubi zadižući mi suknju. Nije mi dao vremena za žensko prenemaganje i nećkanje, kao da je znao da mi nije do toga. Ljubili smo se kao da nam je zadnje. Strast je kulminirala. Grizli smo jedno drugo, lizali jedno drugo, naši jezici su se isprepleli u najljepšoj igri. 

Njegovi prsti su pomerili moje tangice u stranu i počeli da prodiru u moju napaljenu pičkicu. Otkopčala sam mu pantalone i povukla ih zajedno sa boksericama na dole. Debela obrezana kurčina sa velikim, zadebljalim, jagodi sličnim glavićem je iskočila. Sagnula sam se i otvorila usta. Uklizao je u njih sa uživanjem. Glavić je bio veliki, ušavši mi u usta usidrio se tamo. Podsetilo me to na pse koji se pare i na pseću svađu kojom se pas usidri u kučkinoj unutrašnjosti.

To me je još više napalilo. Izvlačio ga je do glavića i nabijao nazad, ali još je puno ostajalo napolju. Tako sam želala celi taj kurac u sebi, da mi rasturi i usta i guzu i pičkicu. Nisam sigurna da li je moja napaljenost razlog ili je zaista imao ukusan kurac. Bio je čist, mešali su se miris čistoće, neke kolonjske vode i prirodni miris njegovog tela. Bilo je to kao afrodizijak za mene. 

Nabijao mi ga je tako sve žešće dok mu kurac nije još više zadebljao. Naglo ga je izvadio i držeći me za kosu, povukao me da ustanem i spustio usne na moje. Ponovo smo se ljubili kao dve zveri. Spuštao se sve niže. Zagrizao je moje grudi, gnječio ih rukam, ljubio ih, spuštao se prema stomaku. Skinuo mi je tangice i pomerio suknju, kleknuo ispred mene i počeo da liže i grize moju pičkicu. Grizao mi je klitoris, gurao jezik i prste naizmenično u moju picu.

Svršila sam za tren. Nastavljao je da me mazi. Pokušala sam da  uzmem njegov kurac u ruku i mazim ga dok me liže, ali se odmaknuo prošaptaviši:

- Nemoj! Svršio bih odmah!

Dopadao mi se ovaj muškarac. Nije bio sebično muško kopile da se olakša i isprazni. Spadao je u one koji vole da pruže i prime zadovoljstvo. To me još više napalilo. Uhvatila sam ga za razbarušenu kosu, kao i on mene malopre i povukla ga da ustane. Toliko sam bila napaljena da mi je došlo da vrištim. Podigao me na sto, povukao me do ivice, podigao mi noge. Držala sam taj divni kurac u rukama i uvodila ga u sebe. Polako je prodirao. Gledali smo se u oči.

- Voliš to? - upitao je.

- Ahaaa... - stenjala sam.

- Hoćeš ga dublje?

- Ahaaa...

Nabio ga je još malo dublje. Uporno smo se gledali u oči dok mi ga je uvodio u pičkicu. Nasmešio se kad je video kako zadovoljstvo za vreme zabijanja kurca u mene nestaje sa mog lica i zamenjuje ga nezadovoljstvo kad ga je potpuno izvadio iz mene po drugi put.

- Oh, daj mi ga! Daj mi ga celoga! - stenjala sam.

Polako je ulazio do pola i izvlačio ga potpuno napolje. Mazila sam ga po leđima i kada sam došla do njegove guze, zabila sam nokte u tu mišićavu guzu. Od bola, nabio mi ga je do korena. Zabolelo me, ali je zadovoljstvo bilo veće od bola. Izvadio ga je i odmakao se od mene. Sa njega su se cedili moji sokovi. Bila sam abnormalno mokra i napaljena.

- Jako me želiš?

- Uh, do ludila - govorila sam pokušavajući da ga povučem prema sebi, ali se još odmakao.

Činilo se da ga pali da čuje koliko je poželjan. A bio je seksipilan muškarac i bez moje napaljenosti. Ovako, doveo me do ludila. Zavukla sam 2 prsta u moju pičkicu i počela da je masiram i nabijam. Čulo se šljapkanje moje vlažne pice.

- Vidiš koliko te želim! Čuješ li?

- Znači, želis da te tucam. Kako želiš da budeš jebana? - promuklim glasom je pitao primakavši se i trljajući moju picu svojim glavićem.

- Oh, želim da budem tucana... jakoooo... žestokooo... Bez milosti! - sad je već bio do pola u meni.

- Jel’ kao droljicu? - napaljeno je pitao i ponovo ga vadio.

- Da! Tako!

- Reci mi! - insistirao je i izvadio ga ponovo.

- Uh, tucaj me, tucaj me kao droljicu! Pokaži mi kako se droljice tucaju! Hoću da osetim. Pokaži svojoj droljici! Hajde!

   Zabijao se sada u mene celim kurcem.

- Hajde, pokazi droljici! Hajdeee... tucaj meee...

Ludo je udarao kukovima, a ja sam svoje podizala hrleći mu kurvanjski u susret. Moja pica je počela da pulsira, počela sam da svršavam. Nastavio je da me tuca, zakucavajući me za sto žestinom udaraca. U jednom trenu je upitao:

- Smijem li unutra?

- Oh, daaa... - zastenjala sam dok me protresao prvi mlaz njegove sperme i novi orgazam.

Jedva smo došli k sebi. Na brzinu se sredio i rekao da mora da se vrati poslu, a mene ostavio da se malo sredim. Vrativši se mome društvu, svi su zvizdukali, cerekali se, pitali me da li sam išla u WC u tržni centar (koji je bio udaljen par kilometa od kafića), aludirajući na moju više nego jednosatnu odsutnost.

Kad se on primakao našem stolu, Marina ga je upitala zašto me je tako dugo zadržao. Namignuo mi je i rekao da je morao da mi pokaže šta kuća ima na meniju, ali da tek planira da mi pokaže sve kad bude više vremena, ako se ja složim. Jedan drug iz društva je dobio poziv da je vreme za privatnu žurku zbog koje smo se i skupili. Svi smo se spremali da idemo tamo. Pitala sam se dal’ ću ikad više videti ovog zgodnog muškarca, konobara. Prišao nam je i upitao:

- Odlazite? 

- Da! - svi su odgovorili uglas.

Gledao me u oči i prošaputao:

- Ostani.

Ćutala sam. Nastavio je:

- Završavam za pola sata. Ostani samnom!

Ostala sam. Pokazao mi je sve što je bilo u ponudi. Izlazili smo na javna mesta, bili smo sami, bili smo u malim i velikim društvima. Bio je muškarac kakav se može poželeti - pažljiv, pravi džentlmen, a kad smo bili sami, želeo je da budem njegova droljica, uzimao me na takav način, davao mi se na takav način. Počela sam da abnormalno uživam u ulozi droljice i da ga paliem zabijajući dildo u picu i govoreći mu:

- Vidiš, ovako tvoja droljica želi da joj staviš taj svoj kurac. Ovako. I onda ga ovako nabiješ, pa još i jos i još... Ovako.

Uzimao bi dildo iz mojih ruku, potucao bi me njime, a zatim me rasturao svojim vrelim čvrstim kurcem. Posle takvog seksa, obično smo zaspali kao nedužne bebice. S njim, nikada nije bilo dosadno, a vremena... vremema je uvek bilo premalo.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti