6°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: happyBSC

I TA RUPICA JE MORALA BITI DEFLORISANA Malo boli, ali molim te samo nastavi da ga stavljaš

Bila je to hladna januarska noć. Moja bivša devojka i ja smo bili kod nje, topla soba, prigušeno svetlo, zanimljiv film na ekranu, sklupčani jedno uz drugo. Voleli smo da gledamo filmove i da se mazimo, da pratimo jedno drugome obrise tela prstima. Te večeri je bila posebno srećna i vesela, pa se stalno primicala svojom guzom bliže meni i kikotala.

Pomislio sam kako bi hteo da joj uništim tu guzu, ali znam da to nikada nije bila tema. Bilo mi je jasno da želi da se pojebe, jer zna koliko me njena guza izluđuje. Ona je visoka oko 175 santimetara, vitka, 50-55 kilograma, ravan stomak, duge noge, crvena kosa, ima male sisice (jedinice), ali to postaje nevažno jer ima fenomenalnu guzu, savršeno oblikovanu jer vežba, neverovatno čvrstu a u isto vreme podatnu, sve vam govori to da mi je kurac spreman da probije pantalone kad me i najmanje dotakne tom svojom guzom; ona to zna, i to dobro iskorištava.

SAZNAJTE I OVO

VUČIĆ: Ponosan sam! Srbija je slobodna,nezavisna,suverena ...

ČASNO ĆEMO SLUŽITI SRBIJI: Uručena rešenja o nagrađivanju najuspešnijim novim policajcima!

SRĐAN ĐOKOVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Ne mogu da gledam Novakove mečeve

SUĐENJE SE ODLAŽE: Zoran Marjanović bolestan!

Dok smo tako ležali jedno uz drugo, svojom guzom se počela da trlja o moj kurac, pa mi je sva krv jurnula u kitu, a on se ukrutio i ponosno digao. Ja nisam zgodan kao ona, 188 santimetara, 80 kilograma, nisam nabildnovan, ali nisam ni mlitav. Ona misli da sam savršen, i da bi stvar bila bolja, obožava moj kurac. Nemam najveći kurac na svetu, ali mislim da bi puno frajera bilo srećno da su kao ja, 19 santimetara dug i poprilično debeo. Naravno, ona je primetila moj podignuti kurac, znao sam da hoće, pa sam je pitao:

– Znaš da možeš samo da kažeš da želiš da te izjebem?

Ona će na to sa smeškom na licu:

– Znam, ali zanimljivije je ovako!

Okrenula se prema meni, zavukla mi ruku u gaće i izvadila ga.

– Mmmm... to volim, kad ti je tvrd kao kamen – kaže.

Ućutkao sam je svojim jezikom, dok je svojim rukama drkala moju tvrdu kitu. Volela je da se ljubi i svaki put kad bi je ljubio, stiskala bi mi kurac sve jače, obožavao sam to. Skinuo sam joj donji deo trenerke do pola, otkrio da nosi one uske ženske bokserice koje joj tako predivno naglašavaju te savršene guzove. Kako sam joj rukom prelazio preko guze, ona je svojom slobodnom rukom skinula svoje bokserice.

Odmah sam joj vrhovima prstiju prešao preko pičkice, koja je bila neverovatno vlažna. Inače, moja draga ima jako usku pičkicu, dva prsta ulaze tek posle male razrade, a ja ni nemam tako debele prste, dok se još uvek navikava na moj debeli kurac dok se karamo, ali kaže da joj malo bola ne smeta. Uzdahnula je duboko držeći čvrsto moju nabreklu kurčinu u rukama i rekla:

– Znaš, obožavam da se jebem s tobom, do sad sam te imala u ustima, i obožavala sam da ga cuclam, ližem i i gutam. Znaš da imam usku pičku i da mi treba neko vreme da se naviknem na tu tvoju kiturinu, ali svršavam kao luda svejedno. Mislila sam da danas probamo nešto drugo, ako nemaš ništa protiv?

Malo zatečen, ali u isto vreme napaljen njenim rečima, upitam je:

– Na šta si konkretno mislila?

Ona pušta moj kurac iz ruke, skida svoju trenerku i bokserice, pa odšeta do svog ormara. Gledam je kako prekopava ormar, pomalo iznenađen, ne znajući što se događa. Najednom se okreće, s nečime u ruci, te krene prema meni. Popne se na krevet, zajaši me zaigrano i svojom pičkicom se pozicionira pravo na moju kitu. Nisam bio u njoj, ali sela mi je na kurac tako da se njena pičkica raširila po mojoj kiti, a mogao sam da vidim svoj glavić kako viri i sjaji se.

Počela je da se trlja o moj kurac. Gire, dole, gore, dole... To me je dodatno napalilo

– Što to imaš? – pitao sam je.

– Znaš što je ovo? – rekla je mašući tubicom lubrikanta, još uvek se zadovoljno trljajući o moj kurac.

– Znam, to je lubrikant. A šta će ti to? – upitao sam je, onako, iz šale, retorički.

– Pa nećeš mi ga valjda na suvo staviti u guzu? – rekla je iznenađeno i prestala da se trlja o kitu.

– Naravno da ne, ali da li spremna to da probaš? – pitao sam je.

– Da! Razmišljam o tome već neko vreme, stvarno želim da vidim kako je to u guzu, sve prijateljice su rekle da je predobro, i već duuugo slušam o tome, a nikako da te pitam – rekla je.

– Pa pitaj me onda! – rekao sam joj, nasmešivši se.

– Hoćeš li mi ga staviti u guzu, molim te? – rekla je kroz smeh.

– Naravno, srce – odgovaram joj.

– Jebeno, ljubavi. Ali prvo moram da ga dovedem u radnu temperaturu! – rekla je, spuštajući se ka mojoj kiti.

Prvo ga je uhvatila u ruku i par puta nategnula gledajući me u oči. Izluđuje me da je gledam dok svojim rukama drka moj tvrdi kurac pored njenog lica. Uzela je vrh u usta i krenula da ga sisa, dok me još uvek gleda u oči. Drugom rukom je počela da mi masira jaja, znala je da to obožavam kao i da brzo svršim kad to radi. Pomerila je ruku s mojih jaja, pa uzela kurac dublje u usta. Obožavao sam to, znala je da puši kitu kao profesionalka, skoro do kraja, radila je to s takvim entuzijazmom kakav nikad nisam video, gutala ga je, slinila po njemu, udarala se mojom kitom po obrazima, pljuvala je po njemu, pa ga je tako dobro drkala da sam hteo momentalno da joj svršim po licu.

– Ljubavi, svršiću ako tako nastaviš! – rekao sam joj.

– Ni slučajno! Ne još! – rekla je izvadivši moj slinavi kurac duboko iz svoga grla.

– Moram i ja da svršim! Znaš kako to ide, prvo ja, pa tek na kraju ti! – rekla mi je.

Pomerila se s mene, uhvatio sam je i počeo strasno da ljubim. Nešto me palilo kod toga da je žvalavim nakon što je moj kurac bio u njenim ustima. Krenuo sam da je pomeram na krevet, ali se opirala.

– Šta smo rekli da ćemo danas da probamo? – upitala me nakon što je prestala da me ljubi.

– Odmah bi u guzu? – kažem joj.

– Odmah, ovoga trena, sad, želim tvoj kurac u svojoj guzici! – rekla je.

Okrenuo sam je s leđa, spustio joj glavu na jastuk, a guzu podigao. Gledao sam u taj prizor neko vreme, njena savršena guza, taj uski maleni šupčić. Ona želi moj kurac u svojoj guzi. Nikad o tome nismo razgovarali pa sam bio van sebe šta ću imati priliku da ostvarim jednu od svojih najvećih želja.

– Hoćeš li se diviti i dalje mojoj guzici, ili je planiraš izjebati još danas? – pitala me sarkastično.

– E, sad ću je tako razjebati da nećeš moći da sediš 5 dana! – odgovaram joj kroz smeh.

– Jedva čekam! – kaže ona.

Uzeo sam lubrikant, naneo malo na svoje prste i malo na njen uski šupak. Počeo sam da joj masiram šupčić. Počela je da stenje

– Sviđa ti se? – pitao sam.

– Za sad je super! Samo nastavi! – rekla je.

Masirao sam joj šupčić kažiprstom, kad sam osetio da se malo opustila, polako sam ga stavio u njenu guzu.

– Kako je uska! Pa moj kurac nikad neće tu stat! – pomislio sam.

Ona je malo uzdahnula, ali se vragolasto nasmejala dok sam počeo da joj stavljam prste u šupak.

– Samo jedan? – rekla je uzdišući lagano.

Odmah sam polako krenuo da ugurivam i drugi prst u njenu usku, savršenu guzu. Išlo je vrlo glatko, i tu je već počela da se topi i stenje po malo.

– Kako je ovo? – upitam je.

Imaš savršene prste, samo nastavi da ih guraš u čmar. Svršiću! – rekla je duboko uzdišući i stenjući.

Telo je počelo da joj se grči i da se pomalo nabija guzom na moje prste. Znam kad treba da svrši, pa sam svake sekunde očekivao onaj poznati vrisak kad svrši. I došao je.

– Tako dobro, ha? – pitao sam.

– Daaa, predobro je, nisam ovo očekivala! – rekla je kroz blaženi smeh.

– Mislim da sam spremna za nešto veće! – rekla je.

Znao sam da je to moj znak, drkao sam kurac dok sam joj stavljao prste a njen me orgazam ozbiljno napalio

Namazao sam kurac lubrikantom, pa sam i njoj dao malo da se namaže po prstima. Takođe sam joj i šupčić namazao dobro lubrikantom, kako bi je što manje bolilo kad joj budem prodirao kitom u guzu.

– Jesi li spremna? – upitam je.

– Želim da mi razvališ guzu pod hitno! – rekla je.

Počeo sam polako gurati glavić u njenu guzu. Počela je da stenje, jednom rukom me polako ali sigurno gurala u sebe. Glavić mi je već ceo bio u njenoj uskoj guzi. Nisam mogao da verujem kako usku guzu ima. Bivše devojke su se tu i tamo htele da se jebu u guzu, ali nijedna nije bila ovako uska, niti je tako dobro izgledala. Malo je jauknula.

– Jesi OK? – pitao sam ju.

– Malo boli, ali sve je u redu, samo nastavi! To je dobra bol! – rekla je.

Polako, moj kurac je ulazio u njenu guzu, što je dublje ulazio, ona se više opuštala, te je napokon kliznuo do jaja, na šta je ona ispustila uzdah.

– Želiš li da nastaviš, srce? – upitam je.

– Normalno, ali ostani malo ovako, samo da mi se guza navikne na tu kurčinu, niko nikad nije tu bio – odgovorila mi je.

Nakon par trenutaka, krenio sam polako da ga izvlačim iz njene preuske guze, našta je ona počela da se vrpolji i stenje. Nisam ga izvadio do kraja, glavić je još uvek bio u njoj, ali sam mogao da osetiti njen uski šupak kako mi stiska kitu, i moram vam reći, osećaj je fenomenalan. Prizor gde je moja podebela kita u njenoj guzi samo glavićem, i ta savršena guza kako se širi je nešto savršeno. Znao sam da je moram snažno i brzo izjebati, jer neću moći dugo to da izdržim.

Krenuo sam da prodirem u njenu usku guzu opet, ovaj put malo brže. Duboko je uzdahnula, počela rukama da stiska čaršav. Video sam da joj se sviđa. Krenuo sam da joj bušim guzu malo bržim tempom, kurac mi je klizio unutra-napolčje jako glatko, pa joj je šupčić već bio razrađen za primanje moje kite. Obožavala je to, počela je da vrišti vrlo brzo, grizući čaršav, stiščući ga šakama. Ubrzao sam tempo još više, povukao je za kosu, obožavala je to. Vrištala je u ekstazi.

– Jebi me! Jebi me! Jebi me! Jebi me u dupe! Jače!

PROČITAJTE JOŠ...

BANE MOJIĆEVIĆ PROGOVORIO O BRAKU: Istina je, razveo sam se ZVANIČNO

LJUPKA SA SUZAMA U OČIMA: Izvadila sam karticu iz njegovog novčanika, a onda je usledio ŠOK!

ONE MOGU NESTATI: Ovo su impresivne svetske atrakcije koje su ugrožene! (FOTO)

MUSK NAJAVIO NOVU TEHNOLOGIJU Snažnije baterije za jeftine "Tesla" automobile

Nisam mogao a da je ne poslušam, počeo sam da je jebem još žešće, koliko god duboko ide, svršila je jednom... dvaput... triput... četiri puta... I nismo stali! Nastavio sam da joj razvaljujem guzicu, a ona je počela da svršava i po peti put! Znao sam da neću moći više da izdržim, da ću i sam morati da svršim.

– Ljubavi, svršiću! Daj da ti svršim po sisama! – uzviknuo sam u žaru jebačine.

– Svrši mi u dupe! Napuni ga! Samo nemoj da prestaješ da me jebeš, blizu sam! – vrištala je.

Dao sam sve od sebe, nabijao sam joj ga u dupe do jaja, vrištala je od užitka, pohlepno ga je uzimala u to savršeno usko dupe, svršavala kao sumanuta. Svršila je i peti put, a svršio sam i ja, svršili smo zajedno. Osetio sam kako je svršila dok mi je kurac pulsirao i špricao spermu u njeno dupe. Nisam hteo da ga izvadim, uživao sam istakajući svoje sokove u njenu guzicu, a uživala je i ona. Izvadio sam ga iz nje i primetio kako joj sperma curi iz šupka. Legli smo jedno pored drugog, sa blaženim osmesima na licima.

– I, ljubavi, kakvi su ti utisci? – pitao sam je.

– Od sad pa nadalje, ima da me uvek jebeš u guzicu! – rekla je oduševljeno.

Ja i ona smo prekinuli pre 2 godine, ali i dan danas dolazi da joj napunim šupak. Svom trenutnom dečku ne da da joj se približi guzi, kaže da je njen šupak samo moj i da ga mogu da ga jebem kad god hoću. Moram reći da nije loš dogovor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti