4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

IZNENAĐENJE ZA ŠEFOVE Bacili su me i navalili na mene, kompletno su me zasitili

Zovem se Nataša i imam 26 godina i radim kao sekretarica. Oduvek sam obožavala seks i nevinost sam izgubila sa 15 godina. Veoma sam seksipilna i imam crnu kosu, braon oči, 175 visoka, i imam veoma jebozovno telo. Dečka sam imala do skoro ali me je ostavio jer sam ga redovno varala ali to je zato što obožavam da se tucam s kim god stignem kao prava kurvetina. Na poslu nema ko me nije tucao i na poslu su mi dali nadimak Nezasita Kurva. Kak sam i imala grupnjake na poslu sa svojim kolegama i šefovima.

Tako da jednog dana otišla sam u teretanu gde sam znala da će da budu moje kolege, Branko i Dejan i moj šef Ratko. Oni su me oduvek privlačili i htela sam da ih iznenadim u teretani. Obukla sam se baš kao prava kurvetina, crni top, kratki minić, stockings i štikle. Kad sam ušla u teretanu videla sam ih kako dižu tegove ali me nisu primetili. Cim sam ih videla tela totalno sam se ovlažila. Gaćice su već uveliko bile mokre. Odlučila sam da im se nabacujem:

- Ćao, momci - rekla sam im seduktivno.

Kad su me videli samo što nisu pali u nesvest. Primetila sam kurčeve kako im se dižu kroz trenerke.

- Pa šta ti radiš ovde Nataša?

- Ništa posebno, mislila sam malo da se "zabavimo".

Odmah su znali na šta mislim i znala sam da samo hoće da me izjebu.  Dejan je rekao:

- Uh, Natasa, pa ti si prava kurvetina. Kako ćemo samo da te izjebemo kao najveću kurvu Beograda. Gde hoćeš da ti svršimo?

Kako sam se ovlažila, a oni su to primetili. Ratko je rekao:

- Vidiš kako je vlažna kurva, pogledaj joj gaćice.

- Pa to i očekujem da me razvalite. Svršite mi ili u usta ili u pičkicu. Ustali su se i doveli me do ležaja i spustili da sednem, a onda su svi troje svukli trenerke i tražili da im popušim.

To sam dočekala, i odmah sam uhvatila Brankov kurac i počela sam da mu pušim kao prava kurva. Onda sam krenula da pušim Dejanu a on je odmah počeo da mi nabija glavu na kurac tako jako da mi ga je celog ugurao u grlo. Kako sam uživala u tome. A on je govorio:

- To, puši kurvo, puši ga samo, droljo. 

To me je toliko napalilo da sam mu pušila najbolje što sam mogla i rekla mu:

- Samo tako, Dejane, tretirajte me kao vašu ličnu kurvu. 

To ga je napalilo da mi je počeo najjače da bi nabija u usta i odmah svršio u grlo.

- To, progutaj to kurvetino najveća. 

Onda sam se izvukla od njega i malo popušila Ratku, a onda su izrazili želju da me tucaju.

Ustala sam se, Dejan je seo a ja na njegas okrenutim ledjima. Ušao je veoma lako u moju već vrelu pičku i odmah krenuo da me pumpa najjače što je mogao. Ja sam tako glasno vrištala od užitka da je Dejan rekao: 

- Tako je, kurvo, vrišti dok ti cepam pičku. 

A ja sam odgovorila:

- To, tucaj me najjače što možeš, pocepaj mi pičkicu kompletno da ne mogu da hodam.

I samo sam nastavila da uživam u Dejanovom razvaljivanju.

I Dejan je samo nastavio. Onda je Branko rekao Ratku: 

- Stavi joj ga u usta, da ućutkaš ovu kurvetinu. 

- Ajde, Ratko, šta čekaš, razjebi mi usta. 

I on ga je odmah ubacio i krenuo da razvaljuje nabijajući mi glavu na njegov nabrekli kurac. Bila sam totalno ućutkana i nisam mogla da vrištim od uživanja. Ali sam totalno uživala dok su mi usta i pičkica bila razvaljivana najjačom snagom svo vreme. Branko je rekao onda: 

- Ajde da svi jebemo ovu kučku u isto vreme. 

Znala sam da će mi guza biti razvaljena ali sam bila napaljena kao najveća kurva.

Dok je Ratko nastavio da mi cepa usta, Dejan je stao i premestio kurac u guzu da Branko može da mi cepa pičku. I Dejan je krenuo da mi razvaljuje dupe a ja sam samo mrmljala jer mi je Ratko cepao usta. Odmah posle, Branko mi je lako ušao u pičku, i svo troje su me cepali svom snagom ne stajući. U tom trenutku sam se osećala kao najveća kurvetina u celom gradu, koja samo služi za cepanje pičkice, guze i usta. U tom trenutku Dejan je rekao:

- Ajde, kurvo, isprazni se pošto si toliko vrela - Ratko mi je na trenutak izvadio da odgovorim a ja sam rekla:

- Ajde, svršite mi u sve rupe imaću uskoro ogroman orgazam.

Ratko ga je vratio u usta i opet su nastavili najjače svo troje da me cepaju kao nezasitu kurvu. Posle 5 minuta kasnije, sva trojica su mi svršili u isto vreme kao da su se natempirali. U to isto vreme, u taj trenutak, ja sam doživela VEOMA jak orgazam koji je trajao 10 minuta. U isto vreme dok sam osećala njihovu spermu u ustima, pičkici, i guzi koja je samo curela iz mene pošto su se totalno ispraznili u meni, u to isto vreme dok su se praznili i imali orgazam, ja sam samo drhtala od mog velikog orgazma i to sam se jako tresla jer sam bila kompletno zasićena za dan. Ostali su u istoj pozi još 5 minuta, dok nisam progutala celu Ratkovu spermu, a onda su se naglo izvukli i bacili me na ležaj kao naprljaviju kurvetinu i počeli da se oblače.  

- Bila si prava kurvica, Nataša. Totalno sam uživao dok sam ti cepao tvoju tesnu pičkicu i guzu - rekao mi je Dejan.

Branko je rekao: 

- Pičkica ti je stvarno bila vrela, droljo. Uh kako bi voleo ponovo da te tucam. 

A Ratko je rekao:

- Uživao sam nabijajući ti kurac u grlo, i dajući ti celu spermu da gutaš, kurvo prljava. 

Ja još ništa nisam odgovorila jer sam bila još u šoku i transu od razvaljenje pičke, guze, i usta. Dejan je rekao:

- Ajmo, vidite da je kurvetina u šoku od toliko dobrog cepanja.

Obukli su se i izašli iz teretane totalno zadovoljni i ispražnjeni što su me tucali kao najveću kurvu, ostavljajući me samu, a još uvek sam se tresla jako od orgazma do kog su me doveli moje kolege dok mi je sperma i dalje curila iz pičke i guze. Kad sam došla sebi posle 15 minuta, ležala sam sama u teretani sećajući se kako su me trojica zgodnih frajera iscepali kao najveću drolju.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti