1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

SEANSA MEĐU MUŠKARČINAMA Strgli su sa mene gaćice, krenuli u napad i isprskali me po faci

U svojim mislima, u svojim traganjima. I u većini slučajeva, to što tražite nije ono što vam je nametnulo srce, nego društvo i neka nepisana pravila. Biti u ozbiljnoj vezi, sa Gospodinom pravim, udati se, roditi decu, stvoriti porodicu…

Tako je bilo i sa njom, Lenom, ženom u kasnim tridesetim. Za svoje godine bila je veoma uspešan lekar. Dok je jurila svoje ambicije, zapostavila je ljubavni život, i svom silom trudila se da nadoknadi izgubljeno. Dok su mnogi iz njene generacije postali roditelji, Lena je tražila Gospodina pravog. Bilo je tu puno lutanja, od mlađih do starijih muškaraca ali uvek je nešto falilo. Često se pitala da li je problem, možda u njoj? Da li previše traži? Da li traži nemoguće? Nije pronalazila odgovore, zato ih je potražila kod psihijatra.

Naizgled spontano, njen psihijatar uvlačio ju je u svet  najdublje skrivenih fantazija. Otkrivala je o sebi stvari koje nije mogla ni da zamisli, za koje nikada ne bi ni mogla da kaže da su deo njene svesti, duše, nje same… Otkrila je svoj izvitopereni um. To ju je uzbuđivalo i malo plašilo. Nakon nekoliko seansi, psihijatar je pozvao Lenu na jedan skup, kako se to na prvi pogled činilo, uspešnih žena. Prihvatila je, jer je očekivala neko prosečno koktel veče. Ali…

Seli su u limuzinu, uputivši se ka jednoj kući skrivenoj duboko u šumi. Ko bi rekao da se jedna takva građevina nalazi tu. Kada su stigli do kuće, vrata od masivnog kovanog gvozđa su se otvorila. Na ulazu ih je sačekao batler, koji ih je ljubazno pozdravio otvarajući vrata. Kuća je bila uređena u Viktorijanskom stilu, što se Leni posebno dopalo. Bilo je puno slika, stilizovanog nameštaja, statua, oklopa… Sve je mirisalo na neko drugo vreme. Put ih je vodio ka ovalnoj prostoriji, koja je bila obložena svetlo braon kožom.

Pre ulaska u prostoriju, Leni su dodali piće i masku, čipkanu traku za preko očiju. Kada je zakoračila u prostoriju, shvatila je da psihijatar više nije iza nje. Stajala je na sred prostorije sama, ili se bar tako činilo, i odjednom, levo od nje su se otvorila vrata, odakle su izašli mladi momci ogrnuti satenskim ogrtačima, dok su im lica bila prekrivena maskama. Okružili su Lenu. Kružli su oko nje kao vukovi oko ovce.

Naterali su je da klekne i da gleda njihov ples oko nje. Dva muškarca su joj prišla, pomazila po dugoj kosu, olizali usne i čvrsto je uhvatila za ruke i povili ih na leđa. Preostali muškarci su joj prišli i krenuli divljački da joj kidaju haljinu, ostavljajući je samo u čipkanom vešu. Dok su kidali sve sa nje, neki od mladića počeli su da ližu njene duboke crne čizme svojim jezicima, napredujući svojim vlažnim jezicima ka njenoj pici koja je od uzbuđenja nenormalno vlažila.

Lena je počela da vrišti od uzbuđenja i tada je osetila prvi šamar, pa drugi, treći… To ju je ložilo. Osetila je da joj se bradavice krute ispod čipke. Strgli su joj mokre gaćice i nabili su joj ih u usta. Osetila je svoje sokove. Kakva slast… Muškarci su je podigli na ramena ližući joj picu i čmarić, dok su joj ostali punili usta debelim kurčevima. Nije znala kome puši i da li više uživa u tome ili u lizanju njene uspaljene pičke. Osećala je i prste, mnoštvo njih u svojoj pički i guzi. Obilato je svršavala, gubeći se u ekstazi. Ubrzo je osetila gustu, belu tečnost koja je prskala u mlazevima, prekrivši joj lice, kosu,i telo koje je pod sjajem sveća dobijalo srebrnkasti odraz.

Ulepljene kose, zamazane šminke Lena je uz opšte divljenje prisutnih u prostoriji ispraćena na sledeći nivo igre. Prošla je inicijaciju. Sada je bila deo elite. Bila je “njihova”. Osećala je uzbuđenje, ponos i radost. Zato što je pronašla svoje mesto. Zato što je kraj lutanjima. Njoj ne treba Gospodin pravi. Ona je Prava.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti