1°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

TEMELJNI SISTEMATSKI PREGLED Doktorka ga je izvadila, opipala i bacila se na posao

Postoje periodi koji ti obeleže život i često se sa nekom setom i osmehom vraćaš u taj period. Tako i ja… Svaki put mi zaiskre oči kada se toga setim. A to je jedna od retko dobrih stvari koje su mi se dogodile na prvoj godini faksa. Bio je to odlazak na sistematski pregled, koji je za nas brucoše bio obavezan. Ta sreda je prodrmala moj već ionako uzdrmani mesec ispitnih rokova.

S tim u vezi, što je ovo, što će se desiti, uticalo pozitivno na moj organizam, za razliku od stresnih ispita. Toga jutra sam jedva ustao, nisam znao za sebe i nije mi se uopšte išlo na prokleti sistematski pregled. Kasnio sam, naravno i došao u poslednji čas. Nakon nekoliko minuta otvaraju se vrata ordinacije i izlazi žena od 40-ak godina, crne dugačke kose svezane u rep, na usnama joj se nazirao svetlo crveni ruž. Ispod je nosila crnu bluzu sa V izrazom, a na nogama je imala crne štikle i crne čarape.

- O, pa zar imamo još nekog, mislila sam da smo gotovi s ovom grupom za danas? - pitala je začuđeno na jedan simpatičan i ljubazan način.

Odgovorio sam brzopleto i nešto na brzinu spetljao, jer me je njen pogled na čudan način presekao.

- Da, ja sam u ovoj zadnjoj grupi danas, ali malo sam zakasnio izgleda.

- Da, vidim, bili smo gotovi još pre pola sata, sestru Anu sam već poslala kući - odgovorila je.

- Pa dobro, recite mi samo kada da dođem drugi put?

- Ma ne, ne, ne treba da dolaziš sledeći put, uđi kada si već tu da to obavimo.

Ušao sam u ordinaciju i tada sam je tek pogledao izbliza, bila je prava pička od milfare, imala je ono elegantno-provokativno držanje, odmerio sam je od glave do pete i tada sam pomislio da ipak možda ne gubim vreme bezveze. Osetio sam da mi se nešto praćaka u stomaku, pri svakom njenom pogledu. S razlogom, pokazalo se kasnije.

- Dobro, možemo krenuti, ajde izuj se i stani na vagu.

- Samo polako, tako i tako si zakasnio, čemu sad žurba - dobacila mi je kroz smeh, a ja sam prihvatio njenu šalu, dok mi je crveni talas preplavljivao lice.

- Ma me želim da vas zadržavam zbog toga što sam ja zakasnio, a možda se vama žuri.

- Ništa se ti ne brini, nikuda se meni ne žuri.

Konačno sam se izuo i stao na vagu, tada mi se približila i očitala težinu i visinu, a ja sam što diskretnije bacao pogled u njen V izraz na bluzi. Zaista je imala vrsne sise, a moj diskretan pogled je postajao sve manje diskretan, pomislio sam kako bi bilo staviti kurac između njih i trljati ga, tada mi se polako počeo ukrućivati, ali sam se brzo sabrao i smirio. Ona je radila svoj posao s neverovatnom brzinom i lakoćom. Imala je neverovatne jebozovne i provokativne pokrete. O pogledu neću ni da govorim…Mada… Otišli smo u drugu prostoriju koja je bila njena ordinacija.

- Sada se skini do pojasa i sagni se prema napred - to sam i učinio, a ona mi je pregledavala leđa.

- Baviš se sportom? - upitala je doktorka.

- Onako, rekreativno - muljao sam nešto bezveze.

- Dobro skini sada farmerke i gaće - Kada sam to čuo ponovo mi je srce počelo ludački tući, a u glavi su mi počele prolaziti svakakve slike… Odmahnuo sam glavom da rasteram te slike koje su krenule da me opsedaju. Otkopčao sam remen i skinuo farmerke dok je ona navlačila bele gumene rukavice. Sela je na svoju stolicu i rekla mi da se približim.

- Dobro skini sada farmerke i gaće.

Kada sam to čuo ponovo mi je srce počelo ludački tući, a u glavi su mi počele prolaziti svakakve slike… Odmahnuo sam glavom da rasteram te slike koje su krenule da me opsedaju. Otkopčao sam remen i skinuo farmerke dok je ona navlačila bele gumene rukavice. Sela je na svoju stolicu i rekla mi da se približim. A onda je počela desnom rukom opipavati moja jaja. Krv mi je počela nadirati u kurac koji je postajao sve krući kad kod bi ona napravila pokret svojm rukom.

Polako mi je počelo biti neugodno zbog situacije, ponovo sam se pokušao smiriti, ali u najgori trenutak pogledao sam u njen dekolte i kurac mi se momentalno ukrutio. Tačno njoj ispred face, stajao sam go kao od majke rođen, s ukrućenom kurčinom, dok je ona svojom desnom rukom prelazila preko mojih jaja. Sav crven, nesvesno sam skrenuo pogled prema njoj i primetio da me gleda tačno u oči. Gledali smo se nekih 10-ak sekundi, za vreme kojh sam mislio da ću propasti u zemlju od srama.

- Pokazuješ li ti to meni da još nešto treba pregledati? - upitala me je krajanje ozbiljnim glasom, a na to pitanje ostao sam iznenađen i u svoj zbunjenosti totalno zablokirao s odgovorom.

Nasmejala se i skinula rukavice, pljunula u ruku i počela mi drkati kurac, dok sam je ja, šokiran, gledao odozgo. Nisam verovao da je to istina, s jednom ga je izdrkavala, dok je s drugom milovala moja muda. Adrenalin me je ludački tukao kada ga je stavila u usta i počela ga pušiti. Jezikom je oplela oko glavića i gledajući me tačno u oči stvarajući rapsodiju u svojim ustima, a onda je naglo prestala.

- A ne, dečko, nećeš mi sad odmah svršiti, sad kad si me već zadržao duže na poslu, želim i ja da uživam, ajde liži! Izula je štikle i gurnula mi svoja stopala pod facu, njene noge i crne čarape još su mi više rasplamsale želju. Skinuo sam joj čarape, počeo sam joj lizati prste, tabane, petu gležnjeve, celo stopalo…

Zatim sam joj skinuo čipkaste gaćice i počeo joj lizati pičku, uživala je u tome, a i ja sam i ubrzo sam joj u vlažnu picu ubacio i svoje vešte prste. To joj se svidelo, te me je čvrsto uhvatila za kosu i narađevačkim tonom mi rekla da ubacim svoj kurac u nju. Sela je na svoj radni sto, raširila noge i prebacila ih preko mojih ramena. Polako sam ga stavio, ali ubrzo sam joj ga počeo nabijati u pičku, i jedni što se čulo bilo je njeno stenjanje i zvukovi udarca mojih bedara o njena.

Trpao sam ga što sam jače mogao, pazeći da ne svršim pre vremena, i ona i ja smo bili blizu vrhunca, tada sam ga izvadio i nabio ga među njene čvrste, velike sise s kojima ga je trljala sve dok joj nisam ispalio mlaz po faci. Ostvarenje sna jednog brucoša. Ko bi rekao, sistematski pregled… Ma, nisam mogao ni da zamislim da ću tog jutra gledati doktoricu kako oblizuje moju spermu sa svoje face. Kada smo se pribrali, namignula mi je i kroz smešak rekla da slobodno navratim, čisto ako osetim neke poteškoće.

- Verujem da ću ih imati u toku sledeće nedelje - rekao sam samozadovoljno, dok mi je ona, u znak odobravanja, klimnula glavom.

Još dugo sam posećivao kliniku i moju “izabranu”doktorku. Na kraju krajeva, ona je najbolje poznavala moju “istoriju bolesti”.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti