4°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

UČITELJICA SA MASKOM PITOME ŽENICE Malog sam istrenirala, i postao je moja zver!

Moja priča počela je da se dešava pre osam godina sasvim slučajno ali ispalo je kao planirano. Dugo sam se dvoumila da li nešto da napišem ali sam rešila da to ipak učinim, da sama sebi olakšam život ili već šta ne znam. Imena ću zameniti.

Moje ime je Branka 38 godina, brineta zelenih očiju, visine 177 santimetara, srednjih grudi između 3 i 4. Nisam se nikada udavala niti imam dece. Ali moja seksulni kontakti nisu sa mojim partnerom nego sa prijateljicinim sinom koji sada ima 27 godina. Sve je počelo kod nekih mojih rođaka u svatovima pre osam godina.

Izuzetno sam seksipilna žena, volim sve u seksu, volim da ljubim muškarcu penis i sve da mu radim što ga čini srećnim. Volim i seks u guzu, jednostavno volim i uživam u jebanju ili kulturnije u seksu i u oralnom stilu. U te svatove došla sam u pratnji mog partnera. Pomalo dosadna atmosfera koja se kasnije pretvorila u dobru pijanku. Moj partner ne voli nikakav ples, a ja uživam pogotovo u dodiru telo uz telo. 

Malo pod dejstvom votke i tonika, zaplesala sam onako seksipilno više nežno uvijajući se, palila sam sve mlade oko sebe. Povukla sam i Veljka sina moje starije prijateljice, voleo je da pleše, skladnog građenog tela, lep mladić zaplesao je zajedno samnom. Primetila sam da je i on više popio. Bilo je letno vreme, prava vrućina na terasi hotela, uživo muzika, plesali smo zajedno. U nekim trenucima tela su nam se spajala u jedno. Uska suknja malo mi je smetala ali i dovodila do ludila. Uska, koja je isticala moju prelepu guzu. Košulja žuta uz telo i tanki grudnjak natopljeni malo znojem, kosa vlažna a ritam za bogove.

Plesali smo dodirivajući se spontano, poneki put i namerno, osetila sam žestoku želju ne njega nego bilo koga. Samo ne moga partnera među tom skoro decom zaželela sam mlado telo, mlad penis i osećaj seksa, koji pali sve oko nas. Vrlo nervozan partner, napustio je svatovsko slavlje što mi i nije teško palo. Ostali smo Veljko i ja, zasvirali su laganu stvar, zaplesali smo, polako tela su nam bila blizu, mokri do kože, umorni, kretali smo se polako u krug. Spontano ili namerno sve sam bliže prilazila njegovom telu, bio je kao maneken. Osetila sam da mu kita raste, hteo je da se izmakne, šapnula sam mu na uvo:

- Pusti, lep je to osećaj.

Začuđeno me pogledao, bio je pijan.

- Ovo je super Branka - rekao je

Pred sam kraj slavlja vidno pod alkoholom, otišla sam na recepciju i iznajmila sobu pošto nisam bila u stanju da vozim. Vratila sam se za naš sto, popili smo piće. Ustala sam se i zagrlila Veljka te mu šapnula:

- 301.

Videla sam da je shvatio, okrenula se i otišla. Vrata su bila otključana, a ja sam se tuširala, sav onaj mokar veš od znoja sam povešala naokolo da se suši. Tuširajući se, okrenuta leđima, osetila sam tople ruke, Veljko me zagrlio, bili smo goli, pijani i ludi, zaneseni, počeli sam sa milovanjem i ljubljenjem. Tuš je kao kiša dobovao po našim telima.

- Veljko, ovo je vrhunac svatovskog ludila - rekla sam mu.

- Branka ma pusti sad to, sav onaj ples i ono dodirivanje dovodilo me do ludila.

Poljubio me nežno jezikom u usta, spustajući se niz moje telo prema grudima i sve niže do moje vlažne mačkice, koju je jezikom liznuo, bilo je to prelepo. Rukom sam ga uzela, bio je tvrd, srednje veličine oko 18 santimetra po mom mišljenju. Stavila sam ga u usta i počela sa sisanjem, zastenjao je jako.

- Idemo na krevet Branka - rekao mi je.

Počeli smo da se milujemo i ljubimo od usana do polnih organa. Lizao mi je kokicu, za iznenađenje počeo je da liže i moj anus, to me izluđivalo. Ustala sam se i kao mačka po krevetu četvoronoške mešala izazovno. Veljko me gledao neko vreme i polako mi prišao otpozadi, ljubio je moje guzove i lizao moja oba otvora koji su se topili pod njegovim jezikom. Poželela sam ga unutra.

- Stavi ga, stavi! - zavapila sam.

Ušao je u mene žestoko, željan mladić da jebe, bio je tvrd ispunjavao je sve pore moje pičkice. Mešala sam u ritmu njegovih udara, prodirao je unutra žestoko.

- Nemoj da svršiš Veljko - molila sam ga.

Držao me za nemirne kukove, koji su mešali slični broju osam. Stvarno me taj mladić dobro jebao, nisam ni mislila ko mi je on, ni ko sam mu ja, duboko spojeni telima uživali smo u seksu. Opijeni od alkohola potrajalo je duže. Htela sam da sednem na njega, legao je na leđa, polako sam se nabila na taj tvrdi mladi kurac i zamešala kao prava iskusna žena, da ga zadovoljim da mu pokažem šta je pravi seks. Stenjao je jako, počelo je u meni da vri, nabijala sam se sve jače i jače, počela sam da svršavam a i Veljko isto.

- Veljkooooo, joj, jebi me jojjjj, slobodno unutra svršiiiii - jaukala sam.

Punio me svojom spermom, uzdisali smo, zajedno smo završili, bilo je prelepo. Umorni tako smo i zaspali, ujutro odnosno poslepodne. Poslepodne ustvari, probudila sam se, Veljko je još spavao na leđima, njegov lepi izraženi penis kojeg sam prvog ugledala i setila se burne svatovske noći. Koka mi je bila još vlažna i pomalo je curila Veljkina sperma iz nje, iskreno vlažila je ponovo videvši taj lepi komad Veljkovog mesa.

Nisam mogla da odolim, uzela sam ga nežno u ruku, nekoliko nežnih dodira i počeo je da oživljava da se pomera i raste. Stavila sam ga u usta, stvarno je rastao i nedugo zatim popunio moja usta. Moje debele usne, cuclajući vrh njegovog kurca naprosto sam se vraćala u užitak sinoćnog ljubavnog ritma. Tako ljubeći i sisajući mu kurac, otvorio je oči. Mamuran, pomalo zbunjen gledao je kako mu nežno ljubim kitu.

- Branka! Mi smo totalno van kontrole - rekao je.

Nastavila sam sa pušenjem, zastenjao je jako. 

- Branka lepo je, lepo je, nastavi samo.

Gotovo mokra ribica moja, pogotovo kad ju je nežno dirnuo.

- Uh Branka riba ti je mokra, daj da je poližem.

Okrenula sam se i bili smo u pozi 69. Pušila sam ga, lizala jaja i njegov anus, a Veljko je lizao moje obe rupice, koje su željno čekale njegov čvrsti kurac. Tiho sam ga upitala:

- Da li si ikada jebao u guzu?

- Nisam Branka.

- A da li bi voleo?

- Voleo bi!

Okrenuli smo se normalno i nastavili sa uživanjem, stavljajući prst u moju kokicu te me dodirujući po klitorisu. Uh, dovodio me je do ludila, želela sam da mi ga stavi u guzu, želela sam da i on oseti taj užitak tesne rupice. Uspravio se malo, pa mi ga lagano uvukao u pičkicu, počeo je da me jebe onako baš kako ja volim, lagano a snažno prodirao je u mene. Topila se moja kokara, primala ga je sa željom za strašću, mali je jebavao kao oficir. 

- Stani - rekla sam.

Okrenula sam se odozdo, stavi ga polako u guzu. Poslušao me željan i tog iskustva, polako je njegova kost ulazila u moj anus. 

- Branka - zavapio je.- Kakav osećaj, joj što je tesna, što je tesna guza.

Kad je napokon ušao, zamešala sam uz malu bol.

- Joj Veljko joj, što me lepo jebešššššš, jojjjjjjj - drala sam se a on je uživao u tome.- Hoću da mi svršiš u guzu.

Nastavio je istim ritmom, guza se raširila malo, pa sam ga lakše primala, ujedno mešajući a on jebavajući sve jače i jače, stenjao je jako za guzove me držeći.

- Uh, Branka što se dobro jebeššššššššš, Branka jebeš se kao ludaaaaaaaaa.

Nastavila sam sa mešanjem ali mali nije svršio, malo od alkohola sinoć, a i sinoć je bio dobar u krevetu. Guza mi je bila isto vlažna jako, primala sam ga lepo, ulazio je ceo u moju guzu, ispod sam rukom dodirivala njegova jaja. Ubrzao je, zabolelo me onako blago pomešano sa užitkom, počeo je da svršava.

- Uh Brankaaaaaa, uh joj svršavammmmmmm, joj što se dobro jebeš, mešaj, mešaj - sav izgubljen vikao je svršavajući, punio je moju guzu mladom belom sluzi.

Umorna pala sam na krevet, mali me stvarno razvalio. Ležeći onako zadovoljni oboje, upitala sam ga:

- Mali kako je jebati u guzu?

- To je bio prelep osećaj Branka, a ti se jebeš kao da ti je 18. Mešaš kao luda, u glavi mi jr pulsiralo, mislio sam da ću eksplodirati od lepote.

- Baš mi je drago da si zadovoljan.

- Ne nisam još, daj mi samo 15 minuta pa ćemo završiti onako kako ti voliš - rekao je.

Stvarno, mali je ponovo postao kao mašina posle nekoliko vremena. Počela sam da mu pušim kitu onakav sluzav, digao se, ne kao pre ali dovoljno da mogu na njega da sednem. Ušao je u sekundi, jahajući ga polako, onako kako volim, ceo skoro napolje pa ceo unutra, odizala sam se kao na liftu, topila se moja kokica. Ljubio je moje grudi, vrat i usne, jebali smo se više od pola sata. Počela sam uz takav lep ritam da svršavam, mali je ubrzao, odizao se od kreveta i zabijao ga u mene kao mašina. To mi je stvarno trebalo, da me neko stvarno izjebe pošteno, eto baš on, ali šta se tu može. Vrištala sam, njegov poludignut kurac svejedno me dobro drao, svršila sam prelepo.

- Hvala ti Veljko za ovakav divan seks.

- Branka, mada smo ludi, ali stvarno se jebeš za peticu.

Napustili smo hotel zajedno.

- Nazvaću te.

- Nazovi me, znaš Branka nek ostane naša stroga tajna.

I ostala je već osam godina. Osam godina traje to predivno seksualno doba između nas dvoje. Prelepo, možda nezakonito i kažnjivo ali, neka traje. Nazvao me odmah sutradan.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti