10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

OTKINULI SMO DO DASKE Moj bivši me dohvatio kao nekada, sve je pucalo!

Preplanula, tamna i još na to do maksimuma iskvarcana, još kad se na tako taman ten doda izblajhana kosa, pun pogodak. Bila sam tek došla sa mora, pod utiscima od ludih noćnih izlazaka i provoda. Ovo leto mi je bilo predobro, provodila sam se maksimalno, od mesta do mesta od provoda do provoda, ali neko mi je nedostajao, neko koje nekad bio deo mog života. Bila sam slobodna, taj period bez dečka, bez ikoga i bilo mi je dobro, al želela sam nekog da vidim, mog bivšeg momka koji me je nakon mog povratka sa mora zvao non-stop da me vidi, a to sam tako htela. 

Malo sam se nećkala, kao razmišljala ali sve je to bio fol, a zapravo jedva sam čekala da ga vidim. Dogovorili smo se da izađemo i ja sam se spremala kao da idem na pistu, obukla sam novu usku tigrastu haljinu koja je savršeno ocrtavala moje petice, moju guzu, struk, telo mi je bilo izvajano od vežbi i došlo je baš do izražaja u tome, a tako sam i htela, na kraju sam sve začinila sa ogromnim štiklama od 15 santimetara. Bila sam spremna na izlazak i to da ga vidim. Jedva sam čekala. Ma naprosto sam gorela. Od želje za starom ljubavlju.

Našli smo se oko 10, otišli na piće, razgovarali o raznim stvarčicama, a to što mi je upadalo u oči bio je sam on, onako taman i seksipilniji nego ikada, zaista je bio sređen više nego pre. Pa sam ga pitalo zašto i čemu to? Samo je kratko odgovorio:

- Pa zbog tebe.

- Zbog mene?

Videla sam u njegovim očima da mu se nije razgovaralo, niti šetalo, a ni sedelo tu gde smo bili, samo mi je šapnuo:

- Hajdemo da se odvezemo na naše staro mesto.

Na mesto strasti, na mesto gde je nekada sve gorelo pod nama, dok smo bili zajedno, na mestu gde smo često odlazili samo on i ja. Povukao me za ruku i otišli smo se prema autu, i brzo smo stigli za nekih 15 minuta, do mesta gde je počinjalo i završavalo se sve. Za to vreme me pitao da li sam upoznala nekoga, šta sam sve radila i slične stvari. I nije skidao pogled sa mene, dok smo se vozili uhvatio me za ruku i rekao:

- Noćas osećam da će biti svašta.

Mesto gde smo stigli bilo je jedno izletište van grada obavijeno brojnim šumarcima, savršeno za parove, tu gde smo često dolazili. Ja sam izašla iz auta, bio je mrak zaista slabo se šta videlo oko nas, samo šuma i ništa više. Izašla sam i odmah je i on zamnom, nije ni minut prošao počeli smo žestoko da se ljubimo, tako žestoko da sam odmah izgubila kontrolu a i tlo pod nogama.

Kao da je svet stao, ljubili smo se bez predaha, ludelo je od želje kao i ja, grickao me za vrat, i stalno je govorio da u ovome u čemu sam bila malo je reći da je bombastično. A onda mi je rekao da uđemo u kola, sve je bilo tako brzo, tako poznato a tako napeto, napeto do bola, ljubili smo se vatreno, plamenovi strasti su isijavali iz njega a ja jedva sam uzimala vazduh, od ludosti. Bio je kralj predigre i zanosa, kralj strasti znao je da napali da se to ne može opisati, već samo doživeti. U jednom trenu i jednom dahu je ušao, osetila sam tu vatru, tu strast koja je kiptila, koja nas je toliko palila, voleo je jak i žestok seks, tako je bilo i ovaj put ali mislim i  trostruko  više.

Osetila sam svu tu struju koja nas je spajala, energiju na njemu, bio je ceo na meni dok smo se jebali, plutala sam zajedno sa njim i sigurna sam da su svi satovi tada stali. Delili smo tako mali prostor a bili spojeni kao jedno, menjao je brzine koje su me dovodile do ludila, bilo je prejako, kao da sma to radila sa nekim drugim, od želje jedno za drugim naprosto nismo bili više oni stari mi. Grickao moje petice, lizao ih tako pohotno i samo govorio da će ovaj put biti drugačije i mogu reći da je bilo prežestoko, premoćno dok sam osećala sve te pokrete seksa, govor naših tela koji se stapao. Ma bila sam na ivici ludila, ali pravog ludila, bilo je  toliko dobro baš do bola, otkinuli smo oboje do daske, i nismo se zaustavili dok nismo potrošili sebe do kraja. 

Nakon malog odmora, on je izvadio ćebe i izašli smo bosi, razgrnuo je ispred auta a ispred nas je bila takva tama, ništa se nije videlo od drveća, zgrabio me u trenu i stavio na ćebe, bio je na meni i ova put je bilo sve jače i jače, od te slasti smo se topili, ali od tame me hvatao strah jer ipak smo bili sami, samo nas dvoje, a opet slobodni od svih. Čuli su se samo naši uzvici, naši uzdasi, osećala sam svaki njegov pokret, spajali smo se telima i osećala sam ga tako duboko, baš duboko i tako jako, sve sam više osećala bol, a onu slatku napaljujuću bol.

Kao šlag na tortu uzeo je bebi ulje i namazao nas oboje bili smo celi namazani uljem tako vlažni kakav je to seks bio. Sve se lomilo i sad dok pišem osetim vulkan u sebi. Probudili su se vulkani u nama, lava nas  je prekrivala koliko je bilo dobro, KOLIKO ŽESTOKO! Bio je znalac, vrhunski je vodio ljubav zapravo majstor u seksu. Kako je samo ulazio i izlazio, mjenjao brize do maskimuma, dok smo slušali kako nam se tela čuju od ulja, sijali smo se na mjesečini, željela sam da to potraje duže nego ikada bila sam luda kao što odavno nisam bila. Pitao me dok smo se tucali, gde bi volela da sad radimo, rekla sam na plaži, ali to nije u tom trenu bilo moguće. A on meni na šoferšajbi.

Nismo nikada radili, a ni imali seks na šoferšajbi a ovaj put smo odlučili da to i uradimo. Stavio me na šoferšajbu i ljubili smo se do besvjesti nisam imala daha ni vazduha koliko me ljubio. Lizao mi je vrat grudi, mislila sam da ću eksplodirati, o on je toliko bio napaljen da je ušao u jednom potezu toliko  jako, da se nisam pomakla, a nakon toga je sve žešće ulazio bio je celi, nije ga ni vadio koliko smo plutali na talasima strasti. Ludela sam pod njim pod tim dodirima pod kojima su ostajali plamenovi, zapalilo se sve pod nama, bilo je jako ali mi je odgovaralo, pomislila sam da ćemo auto odgurati iza nas kakav je to seks bio.

To je potrajalo još malo i onda smo oboje ritmički svršili ležao je na meni jedno vreme iscrpljen kao i ja. A ja sam više bila u šoku što se to desilo na šoferšajbi tako neodoljivo, bili smo napolju oš neko vreme, ljubili se kao da pre toga ništa nije bilo, bilo je jednostavno magično. Nedugo zatim imali smo još jednom seks u autu koji je bio najžešći tu noć toliko da sam izgubila snagu ali me on brzo povratio, tu noć bilo je zaista svašta kao što je i rekao, a tako dobro i tako napaljujuće. Strast je pričala sve mesto nas, mi nismo morali ništa.

Nakon toga smo otišli do njega kući istuširali se zajedno, sapunjao je moje grudi, guzu, celu a i ja njega, tu noć smo imali seks u tuš kabini, a nakon toga u krevetu smo gotovo do ujutru vodili ljubav, imali tako dobar seks, za koji vredi živeti, a i ponoviti ga. Koji je vredelo da doživeti, kao da smo tu noć bili dva potpuna stranca, a ne dve osobe koje su znale sve jedna o drugoj. Ta noć koja je bila nedavno tek pre nekoliko noći, ostaće u mom sećanju kao element požude a buđenje je bilo vrhunsko u krevetu koji smo deli tu noć. Jedva čekam da ponovim sve.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti