15°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: happyBSC

NEVALJALA DOKTORKA! Olupala više jaja o guzu nego o tiganj!

Cao, drugari! Nadam se da nisam pala u zaborav posle one švajcarske avanture. Kao što rekoh, po povratku iz lepe alpske zemlje sam okrenula novi list. Ne snebivam se više što nemam dečka niti ga jurim i žudim za njim. Ranije sam se mesecima uzdržavala od seksa zbog tog glupog razloga, a sada sam se pustila u promet, samo prsti od kurčeva. Nikad više neću dozvoliti da mi se na pičku hvata paučina, samo zato što nemam zvaničnog frajera. Nisam ni sanjala koliko kres-kombinacije mogu da budu zabavne i pruže nova vredna iskustva. 

Za moju porodicu ja sam i dalje uzorni mladi lekar i fina cura, a u stvari ispod tog paravana krije se u meni rasna kurcolomka i jebulja. Život je mnogo vedriji i podnošljiviji kad je pička namirena dobrim i nabreklim kurčevima. Verujte mi, za par meseci sam polupala više jaja o dupe, nego o tiganj.

Evo jednog doživljaja koji mi je ostao u lepom sećanju. I sada dok pišem mi ovlaži pička kad se setim. Bilo je prohladno veče, ali ja sam izazovno namontirana krenula na zakazani susret sa likom, koji me je muvao tog dana u kafiću. Pristala sam da se nađemo i da mu dobro namučim tuki. Na sebi sam imala kratku sivo-crnu haljinu, jednostavne, ali po meni vrlo izazovne crne čarapice i elegantne cipelice sa ne tako visokom štiklom. Kretala sam se žanosno i slavodobitno ulicom, primećujući poglede napaljenih muškaraca svih životnih dobi.

Imala sam utisak da bi me svako od njih pocepao ne časeći ni časa. Ubrzo sam se našla na trgu, gde je trebalo da se sretnem sa budućim prcačem. Na moje veoma prijatno iznenaneđenje, kulov se pojavio u motorizovanom izdanju. Već sam osećala kako su pička i dupe počeli da mi se smrzavaju u kurvanjskoj haljinici, kad je usledio divan prizor. Kulov deset godina stariji od mene parkirao je besprekorno čist i nov džip BMW.

Do nedavno sam se kao obrazovana riba, doktorka, klonila sumnjivih tipova, ali sam vremenom skapirala da su krimosi i muljatori ustvari ekstra jebači i da žena sa njima može imati neponovljiv provod. Jebala sam se prethodnih meseci uglavnom sa lovanima, koji ne žele obavežu i vezivanje, od klinaca mlađih od mene do lkova starijih od mog ćaleta. Zauzela sam stav hedoniste, ražmišljala sam islkjučivo pičkom. Ušla sam ushićena u luksuzno vozilo i zaputili smo se na jedno in mesto. Opušteni Dom Perinjonom i poletnom muzikom, brzo smo na podijumu za igru počeli strašni stiskavac. Vatao me je za dupe zavlaceći katkad ruku pod suknju ispod koje osim carapica i oskudnih tangica je vrila tečnost zadovoljstva. 

- Napaljena doktorka, sad menjamo uloge, ja tebi treba da dovedem u red temperaturu.

- Ne znam koliko će tvoja terapija biti stručna, ali vidim da ti je dobro nabrekla ručna - odgovorila sam u stilu prave đavolice. 

Ubrzo smo se besomučno žvalavili i dovatali na sred kluba. Niko od pijanih i gudrirarnih gostiju nije obraćao paznju na nas. Ubrzo smo se iskrali iz kluba i našli se u muškom veceu. Skinuo je pantalone i gaće i njegova topuzina se našla pred mojim očima u svoj svojoj silini i snazi. 

- Stavi toplomer u usta, doktorka, da ti izmerim temperaturu - reče i šeretski se nasmeja. 

Sela sam na wc šolju, kurvinski prekrstila noge, nežno uzela njegovu kurčinu i počela iskusno da pljugam. Uživao je gladeći mi pramenove kose, dok sam ritmički skladnim pokretima jezika, usta i ruke zarivala njegovu kurčinu u grlo. Jako se napalio kad sam počela da mu ližem naduta jaja i grickam kožicu ispod glavića. od strasti me je ščepao, podigao sa šolje i natakao me na nabrekli kurac. Obuhvatila sam ga rukama oko snažnih leđa i počela da se nabadam.

Pocepao mi je čarape i sklonio tange pre nego što je moju pičku počeo da odvodi na sedmo nebo. Jednom rukom me je sljepkao po guzi, a drugu mi povremeno stavljao na usta, da se ne bi čulo kako razuzdano stenjem. Kad sam bila pred svršavanjem, kao perce me je okrenuo ka prozoru toaleta i počeo da me jebe zguza. Čarape su mi se napravile u froncle, a pička u krater od siline njegovog jebanja i debljine njegovog kurca. Svršila sam strašno u trenutku kad sam u hodniku WC-a čula komentare:

- Brate, onaj baja, izgleda kara onu pičku u WC-u. 

- Beži, bre, brate, znaš ti ko je on, bolje da bežimo. Roknuće nas ako špijuniramo.

Ubrzo su otišli vođeni strahom, ali mi je bilo vrlo neprijatno dok sam šakama oslonjena svršavajući obilno osetila kako odzvanjaju odlazeći koraci iz WC-a. Nelagosnost je prekinulo njegovo obilno svršavanje po mom dupetu i leđima. Izmasirao mi je leđa i dupe tim slapovima sperme po meni. Osetila sam se fantasticno, u potpunosti zadovoljenih životinjskih nagona i oslobođena.

Bio je to moj debi u toaletu. Proveli smo u kabini WC-a još neko vreme i potom se izmigoljili eskivirajući gužvu. Odvezao me je gajbi da se istuširam i presvučem i da nastavimo ludi provod. Obukla sam najkraću suknju koju imam i najdekoltiraniju bluzu i na vrhovima prstiju, prethodno izuvši štiklice, da ne budim matorce izašla natrag svom kulovu. Kulov se neverovatnom brzinom u gluvo doba noći stvorio stotinak metara dalje, da neko ne bi posumnjao kako je Irena ušla u sumnjivi auto otišavši u noć sa nekim mafijašem. Ok sa njegove strane, iako u četiri ujutro nije bilo ni pasa lutalica, a kamoli ljudi. Ubrzo smo se našli u popularnom motelu u gluvo doba noći. Jedva sam eskivirala pogled tatinog prijatelja koji je u kafiću motela ispijao piće sa nekom mladom sponzorušom koju je priveo.

Sakrila sam se iza telesine mog jebača i otišli smo u iznajmljenu sobu neopaženo. Pustio je sentimentalnu muziku na svom telefonu i izvalio se onako napucan na komforni ležaj. Počela sam izazovno da izvodim striptiz u ritmu muzike i da zbacam delove odeće sa sebe. Kada je ostao samo veš na meni, počela sam da provociram svog kulova puzeći po podu i upredajući guzove stalno se trteći. Prihvatio je izazov, ščepao me svom snagom i počeo da me nemilosrdno jebe u dupe. U meni su bili pomešani neopisivo zadovoljstvo i bol, mada mi je bulja već bila dovoljno raskantana. Napunio mi je dupe do preliva, a ja sam to propratila urlikom neizmerne radosti. Kad me je dovezao blizu gajbe, bilo je već pola sedam. Kao senka sam prošla svojom ulicom imajući sreće da me niko ne vidi obučenu kao kuravlu. Sreća je da me niko nije video.

Moraću više da vodim računa. Izgledala sam kao prostitutka iz porno filma, daleko od intelektualke i fine i uzorne ribe. Na svu sreću, ukućani su još uvek bezbrižno spavali, naviknuti na moje jutarnje dolaske iz grada. Oni su i dalje bezbrižni u svojoj samoobmani da imaju divnu i finu ćerku. Ovo iskustvo je ipak ukazalo da rizici uvek postoje i da bi trebalo da povedem računa. Neko me može otkucati. Sve u svemu, obožavam kurac, nastavljam po starom, ali uz više mere i opreza. Pozdrav svim jebačima i jebačima u nadi da vam se dopadaju moje priče i uzbudljiva iskustva! Umesto do viđenja reći ću vam do jebanja i samim tim neke nove priče.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti