20°C

Beograd

RADILA JE BAŠ SVE ŠTO SAM JOJ TRAŽIO: Kako sam RAZVALIO napaljenu klinku na zadnjem sedištu moga auta!

Čini mi se da nikada nisam lakše dogovorio seks. Sve je bilo na blic.Bilo je kao u 50 nijansi sive. Ja sam bio taj kome je ona sve ugađala. Čuli smo se ujutru. Rekla je da ide na faks pa onda sa drugaricama u šoping.
- Tvoj prvi zadatak je da obučes što kraću suknjicu danas gde god da ideš, ali gaće ne smeš oblaciti ispod. Želim da se tako slikas na javnim mestima i šaljes mi te slike.
- Daj bre, kako cu tako da idem skoro gola po gradu, primetice neko
- Ne interesuje me to kučko. Uradi šta sam ti rekao inače cu te žestoko kazniti.
Tako je i uradila. Stizale su mi slike nje kako lagano zadize suknju na ulici, tako da se vidi obrijana glatka pickica, pa onda se guzi isto tako, a u isto vreme pazi da je neko ne vidi dok to radi. Onda mi je stigla slika na kojoj sedi na wc šolji u nekom kafiću i nabija prste u picku. Nisam joj rekao da sme to da radi,ali bilo je više nego očigledno da je jako pali sve ovo i nije mogla da se obuzda. Sve u svemu, nije poslušala moja naređenja i morao sam da je kaznim. Pozvao sam je telefonom.
- Šta radiš to kurvo? Jesam li ti dozvolio da maziš picku i guras prst u nju? Je li bre droljetino? Pričaj...
- Pa nisi mi dozvolio, ali mnogo sam napaljena bre, znaš koliko sam vlažna, ne mogu vise
- Ni reč više da nisam čuo. Idi kući odmah, i pozovi jednu od drugarica da krene sa tobom. Hoću da je teras da ti ona udara 10 jakih šamara po dupetu, da ti guzovi pocrvene. Slikam ih i pošalji mi. I da znaš da je ovo jako blaga kazna, a sledeći put kad budeš uradila nešto na svoju ruku, biće mnogo mnogo bolnice i žešće.
Kako je objasnila drugarici da je udara po dupetu ne znam, uglavnom mi je stigla slika crvenog dupetu sa tragovima prstiju na koži,uz poruku " ti si lud, ali mi se jako svidja sve ovo".
Bilo je vreme da joj uradim nešto konkretno pošto je ispunjavaju sve moje želje i naređenja bez pogovora. Pozvao sam je da dodje kod mene kada padne noć. Moja soba u podrumu u kojoj držim sve te igračke i sprave je bila spremna za nju. Došla je oko 9h uveče. Na ulazu sam joj odmah stavio lisice na ruke i povez preko očiju.
- Sada te vodim u moj kutak za uživanje. Radiću ti stvari koje nikad nisi probala, i jedino pravilo koje moraš da poštuje je da, šta god da ti uradim, ne smeš izgovoriti ni jednu reč. Da li ti je to jasno?
- Da
Sišli smo niz stepenice, a onda nastavili da hodamo prema toj sobi dugim hodnikom. Rekao sam joj da lagano hoda ispred mene i kada dodje do vrata recicu joj da stane. Tako je i uradila. Hodala je lagano. Nisam sretao pogleda sa njene savršene okrugle, malo veće guze,obučene u kratak tesan, sorcic bele boje koji je ocrtavao tange. Gore je imala košulju isto tako bele boje,ali kratku, svežinu iznad stomaka, koje bio potpuno go, sa pirsingom na pupku. Dubok dekolte, sise velike i podignute. Njen taman ten je u tom mraku sa vrlo malo svetlosti izgledao joj jebozovnije. Duge preplanule gole noge sa visokim štiklama naterale su me da joj udarim šamar po dupetu, ne baš jako ali taman toliko da ispusti blagi jauk iz ustiju. Ušli smo unutra. Stajala je i ćutala na sred sobe. Sa plafona je visio konopac kojim sam joj zakačio ruke, već vezane lisica i lagano ih dizao u vis, zatezuci konopac sve dok ruke nisu vile toliko visoko podignute i vezane da je, i ako u jako visokim štiklama, jedva na prstima dohvatala patos. Prišao sam joj, osećao sam kako lagano drhti, bila je jako jako uzbuđena, i možda malo uplašena... Uhvatio sam je jednom rukom za kosu a drugom oko vrata, blago je stezuci jezikom sam joj prešao preko usana
- Ti si mala prljava kurvuca...
Rekao sam joj to i počeo da je ljubim divljačiki pohotno... Sisao sam joj jezik, grizao usne i bradu dok je ona stajala i dahtala tako vezana. Jednim naglim pokretom sam joj pokidao dugmića na košulji da onda sam joj i brus isekao između sisa. Uh kako su joj bile ogromne sisetine, sa malim bradavicama, preplanule. Prestao sam da je ljubim. Stajala je tako zadihana dok joj se sa ustaju cedile bale na sise.
- Droljetino je ena - rekao sam i udario joj šamar po sisama
Zatim sam uzeo sticanje sastavljene metalnim lancem i stavio joj na bradavice, dahtala je jako i blago jauknula oba puta kada sam joj zakačio stipaljku na bradavice.
Skinuo sam joj sorcic i tange. Ostala je samo u štiklama i rastrganoj košulji. Bilo je vreme da pored stipaljki ubacimo još neku igračku u igru. Uzeo sam bič. Lagano sam je udarao po sisetinama, jauknula je blago. Počeo sam sve jače da udaram a onda naglo prestao, skinuo joj stipaljke sa bradavica, uzeo par kockica leđa i masirao joj bradavice... Kao da je u tom trenutku osetila neko olakšanje. Rukom sam joj prešao preko picke. Uh koliko je bila vlažna.
- Raširi noge fukso
Jedva je stajala, jer je jedva prstima dohvatala patos al je ipak uspela da raširi noge tako. Uzeo sam opet bič i lagano je udarao po unutrašnjoj strani butina. Kružić sam oko nje, udarao je po guzi, nogama lagano, a onda je iznenada udarim jako po pici. Nastavio sam u tom ritmu da je udaram bicem sve dok joj butine nisu postale mokre od sokova iz pickice koja se cedila jako. A onda opet uzeo led i masirao joj vreli klitoris njime. Kliknuo sam ispred nje i počeo da joj lizem picu lagano,. Uvijala se i dahtala kao luda,. Prešao sam iza nje. Lagano se naguzila, izbacujuci guzu prema meni koliko god je mogla u tom položaju. Raširio sam joj guzove. Uh kako lepa mali ružičasti cmar je imala. Odmah sam počeo da ga obradujem jezikom. Gurao sam joj prst u dupe, pa jezik, naizmenično. Rupica joj se širila i suzavala. Uzeo sam mali plug i stavio joj ga u dupe. Ustao sam i počeo da je ljubim dok sam joj rukom trajao picku jako jako brzo,. Dahtala je otvorenih usta, a ja sam joj pljunuo par puta u usta.
Bilo je vreme da predjemo u drugu fazu igranja.
Skinuo sam se. Kurac mi je vec uveliko bio dignut i tvrd. Odvezao sam joj ruke i skinuo povez sa očiju.onako sva ubalavljena, sa razmazanom sminkom po licu i plug om u dupetu, jedva je stajala ali nije skidala pogleda sa moje nabrekle kite. Drkam sam ga lagano ispred nje smeškajuci se.
- Hajde klikni sada govna jedno malo kurvinjsko. Ti bi ga pušila sada, znam to, ali ne može, ne zaslužujes to. Sada ću da te jebem u ta usta balava do granice gušenja .
Čim sam joj to rekao uhvatio sam je za kosu i udario joj par laganih šamara dok je klecala ispred mene. Pljunuo sam joj u usta i naglo, brutalno sam joj na bio ceo kurac u usta,. Progutala je svih 19cm kurcine, krkljala i balavis nemoćno sve dok ga nisam izvadio, pustio je da dodje do daha a onda opet isto. Jebao sam je divljački u usta čupajuci je za kosu,. Balavila je na sve strane.
Onda sam je podigao sa poda, i naguzis je preko stola. Picka joj je bila spremna za razvaljivanje, sva mokra i vrela. Ušao sam i nju od pozadi naglo, žestoko divljacki. Jauknula je jako kada ga je osetila celog. Tucao sam je žestoko šamarajuci joj guzove, širio sam koj dupe rukama a plug je poigravao u njenom cmaru dok sam žestoko prodirao u njenu picku. Izvadio sam ga okrenuo je, podigao na sto i raširio noge, nastavio sam da je karam zverski stipajuci joj bradavice i stezuci joj sisetine ogromne. Ubijala se i dahtala kao luda, uživala je. Pljuvao sam joj u usta i lupao lagane šamare.
- Uhhh kurvice moja, kako si dobra,... Nisi svesna šta te sve čeka sa mnom.
Promenili smo pozu. Rekao sam joj da. Me zajase dok ja ležim na podu. Navijala se na kurac žestoko.
- mmmmm to droljice, mešaj bre tom guzom mamu ti jebem.
Kako je dobro mesala i nasedala dok sam joj ja rukama širio guzove i gurao i vadio plug u cmar. Gurnuo sam je sa mene, pala je pored mene a ja sam usta, uhvatio je za kosu podigao do kurca i svrsio joj u usta jako. Nikada tako nisam svrsio. Malazevi sperme su sikljali po njenom licu, kosi, ustima, slušali se niz njeno telo,. Gutala je kao luda.
Iscrpljeni smo bili oboje. Očistili se i obukla sorcic a košulju je onako pokidao nekako svezala da posluži dok ode kući. Odvezao sam je kući. Sve vreme je ćutala, baš kako sam joj rekao,. Kada sam stao ispred njene kuće rekao sam joj da može da priča.
- bila si dobra večeras, jako sam uživao.
- ovo je bilo... Nemam reci, pokidao si me
- jel ti se svidelo
- još uvek ne mogu da se osvesti od utisaka. Sta si mi sve radio... Ali da, uživala sam
- tek ces uživati, ovo je samo početak... Ajde beži sada, javiću ti se.
Izašla je iz kola, jedva je hodala do kuće...

Izvor:klubzaodrasle.com
Foto: Twitter/sexythings

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar