20°C

Beograd

NEMA BOLJE OSVETE: Prvo me kulirala, a onda sam je dohvatio...

Nakon što sam raskinuo sa devojkom, sa kojom sam bio skoro 2 godine, počeo sam da se ponašam kao izgubljen slučaj.

Osecao sam neku odbojnost prema devojkama, osećao sam se kao budala jer sam je iskreno voleo. Prestao sam da izlazim, iako nikad nisam imao neko preterano veliko društvo, tad sam se baš povukao u sebe. Jednog dana, trenirajući u teretani, kroz razgovor sa dugogodisnjim prijateljem, došli smo do teme o naravno seksu. Kako smo bili sami, pričali smo slobodnije, i on mi se poverio da njegova devojka, koju takodje dugo poznajem, ima neku novu drugaricu na koju se on užasno loi.

Kaže mi da je strasno jebozovna, da nema dečka . Da mu ne pada na pamet da je ne pojebe, ali da nezna kako.

Inace tad sam se baš iznenadio, smatrao sam da je ludo zaljubljenog u svoju dragu i nisam pomišljao da cu od njega tako nesto čuti. I on se malo trgao, pa mi priznao da je nekoliko puta drkao zamisljajući je, i ako nikad nije uskracen za seks, drago mu je i kad drka a misli na nju .

Prošlo je od našeg razgovora 5 dana i došao je vikend. Ni sad ne znam koja me je sila naterala da posle dugog vremena samovanja izađem. Subota uveče, gužva, ali ja ipak srećem svog druga iz teretane, zvacu ga Toma, u drustvu svoje devojke, i jos jedne, odma sam pretpostavio njene drugarice, o kojoj mi je pričao. Stvarno čim sam je video, nisam ni posumljao o kome je reč.

Mislim da se u tom momentu u meni bila vratila želja za devojkama, ili bar samo nagon za seksom. Nakon što smo se upoznali, zvaću je Tanja. Toma me je pozvao da sednem s njima, i nakon što sam našao stolicu, seo sam sa njima. U separeu smo bili nas dvoje, Tanja i ja smo sedeli jedno do drugog, i čim sam naručio piće počeli smo neku priču, u fazonu odakle si i tako to. Toma i njegova devojka su se ubacivali u razgovor povremeno inače su se ljubili i vaćarili, praveci tako odlicnu atmosferu da se i ja bacim u akciju.

I ako je bilo mnogo guzve, atmosfera i nije bila neka. Povremeno bi ustali da igramo, ali bi se brzo ohladili. Tokom tih momenata, primetio sam da Tanja ima izuzetno lepo izvajano dupe, nekao čvrsto, utegnuto u farmerke koje su izgledale kao da će pući. Nisam mogao da izdržim, a da joj ne kažem to, pitanjem-Baš si zgodna, da li treniraš neki sport-ona se osmehnula, i nakon krace pauze rekla "ne".

Primetio sam da je stidjiva, ali ipak se moglo videti da trza na mene. Dalje to veče se ništa nije dogodilo, razmenili smo brojeve telefona i rastali se. Ona je otišla kući, odvezli su je Toma i Jovana, a ja sam ostao sa novim društvom, sigurno još 2 sata posle njih. Sutradan sam pokušao da je zovem, ipak smo se glupo rastali, ni sam ne znam otkud mi taj propust, valjda što nemam auto, a napolju je hladno, pa sa njima je i došla, oni su je odvezli.

Tražeći opravdanje, shvatio sam da sam izgleda zagrizao za nju, a ona je u tom momentu bila nedostupna. Pozvao sa Tomu da idemo u teretanu, iako je nedelja dan za pauzu, ali teretana ipak radi.

On je predložio da idemo u šetnju. Da skratim, naravno da smo razgovarali o Tanji, saznao sam da je starija od mene 4 godine, nije se nesto provodila i izlazila tokom zivota, zatreskala se u Vasu, lika kog smo oboje poznavali, a koji je sad u zatvoru .

Posle toga mi je bilo glupo da je zovem, sledeći vikend nisam izašao, ponovo sam počeo da se povlačim u sebe. Prošlo je neke 2 nedelje kad sam, neznam ni gde isao, video sam nesto sto me je frapiralo. Tanja u kolima sa Zoranom. On je nadaleko poznati ženski pica jebač, kako je sam sebe zvao.

Devojkama to nikad nije smetalo, iako se nije ništa posebno rasipao novcem, oblačio se skromno i vozio neki pežo, kružila je priča da je pun para, urbana legenda kaže da je imao platu oko 900 evra, da je devojkama plaćao kao kurvama, po obavljenom poslu, nijedna to nikad nije demantovala, a bila je to neka javna tajna među muskarcima. Kasnije mi je Toma ispricao da je Tanja Jovanu ubeđivala kako Zoki nije takav kako se priča, on ima unutrašnju lepotu itd. Pao sam u bedak, ali ne u depresiju nego neki bes, zbog razočarenja, i besan i tuzan, narednih mesec dana sam jebao šta sam stigao, ziveo sam 200 na sat!Da ne lazem, pojebo sam dve lokalne kurve vise puta, a jednu devojku, do tad školsku drugaricu dva puta.

Nije bila riba, ali je tad dobro došla. Posle nepunih mesec dana, Zoran, alapljivi i pokvareni tridesetpetogodisnjak, je dao pedalu Tanji, što se i očekivalo. Džabe je ona pricala kako ce on nju da zeni! Time je samo pokazala koliko je ustvari glupa seljančura koja je prvi put izasla iz dvorista.

Ambiciozna Tanja je počela da ponovo izlazi, ali sad u u kafić koji je oslikavao njeno trenutno stanje. Tamo su se skupljali uglavnom rokeri i pankeri, sve je bilo mnogo jeftinije, bez glamurzne sminke. Nije bila nikakva matematika tamo izaci, sto sam i ucinio, sa dva druga koji su tamo redovno. I pogodite koga sam sreo.

Naravno Tanju. Kurva se jedva pozdravila, pruzila mi je ruku kao les.

Nema poljubca u obraz, što devojke često čine kad se pozdravljaju, mada se mi nismo nesto poznavali . Seo sam za šank, i posmatrao sva te likove, svi su u nekoj depresiji i ludilu, nema tih nekih varnica između malo devojaka i velike većine muškaraca.

Nakon 20-ak minuta, razgovor sa, drugom mi prekida necija ruka na ramenu . Tanja je skupila hrabrost da mi priđe, rekla je moramo da razgovaramo.

Pretpostavio sam da sledi neko muvanje, medđutim izgleda da je pregrizla jezik pa je samo trazila da izadjeo napolje, jer joj je loše. Pitao sam je sa kim je tu, ona je odgovorila sa bratom. Inace kad sam je video sedela je potpuna sama, na kraju šanka, i pušila kao neka izjebana kurava. Tako je drzala cigaretu medju prstima.

Sad je bila vidno pripita. Tražila je da prošetamo, loše joj je od dima. Ja sam prozreo njene namere. Ona je bila od onih devojaka koje ne izlaze, ne piju i ne puše, jer su verovatno pod cvrstom uzicom roditelja.

Onda kad se otkace, ne znaju sta je dosta. Predlozio sam joj da idemo do mene, jer odista stanujem na 500 metara. Imam veliku prednost sto moja kuca ima veliko seljacko dvoriste, a moja soba je na jednom kraju, zajedno sa letnjom kujnom i spajzom i podrumom, daleko odvojena od kuce u kojoj roditelji spavaju dubokim snom. Dok smo setali ja sam je zagrlio, onaje naslonila glavu na moje grudi.

I razmenili bi po nekoliko reci. U tim trenutcima bi trebalo da nesto osetim, ranije je bar tako bilo, ali sad nista.

Rekla mi je kako do skoro nije imala ni jednog momka, ja joj nisam ništa odgovorio, samo sam pomislio-kurvo. Ulazeći u moju sobu, pomislio sam što i uvek kad u nju uvedem devojku.

Upalio sam svetlo i rekao joj da sedne, Skinula je jaknu, i ostala u nekoj ćebastoj trenerci. Dole je imala crne dzesike, i cizmice, koje neznam zasto nije izula.

Sela je na fotelju i prekrstija noge. E kako joj se tad preko crne trenerke ocrtala butina!Namerno nisam zeleo da okolisam, dok sam jakne kacio na civiluk rekao sam jo da se ta fotelja razvlači i da ću to i da uradim, da ustane. Bez reči je ustala, nekako ko oparena. Ja sam joj prišao, stao blizu nje, bila je dosta niza od mene, glava joj je dosla u visinu mojih grudi.

Nije podigla pogled nego me je gledala u mene, u pleksus. Neprijatnost je visila u vazduhu. Gurnuo sam je na fotelju, i dok je lezala razvukao je, a onda se bacio preko nje. Do tad se nismo poljubili, to sam tad uradio prvi put.

Drago mi je sto su stvari isle tako, želeo sam da sve izgleda kao da je kurva, sto i jeste, da je kaznim zbog toga. Nisam je dugo žvalio, krenuo sam da joj otkopcam trenericu, zatim joj skinuo tanku majcicu, onako navukao preko lica, glave .

Nije imala brus, nije joj ni trebao, grudi joj nisu bile nista posebno. Bradavice su rekle svoje. Imala je izrazito crn ten. Lizao sam je izmedju tih sisa, ne znam zašto, nikad to nisam radio na taj način.

Onu majcu sam joj spustio do ispod vrata, i krenuo dole. Lizao sam joj stomak, i krenuo da svlacim crne dzesike. Imala je crne gacice, skinuo sam ih, ali samo do kolena. Pička joj je bila obrijana.

Zavukao sam glavu izmedju njenih nogu, nisam joj skidao dzesike i gaćice, jos ju joj bile na kolenima. Krenuo sam da joj lizem pičkicu, ali kad sem primetio da je vlazna odustao sam. Raskopcao sam jednom rukom šlic, izvadio kurčinu i popeo se malo gore. Gledao sam je u one oči bila je bas uzbudjena gledala me je mozda i pod nekom tremom.

Krenuo sam da joj stavljam kurac, a ona je rekla „stani“, i uzela ga svojom rukom. Naslonila je glavic na usmine, i malo više podigla noge. Ja sam ga nabio, onako jako, skroz, do kraja. Bila je vlazna, ali nekako tesna.

Uhvatio sam je za facu i stego sakom za vilicu. Rekao sam joj, ne vadeci ga-„jel volis ovo a“-klimnula je glavom, a ja sam nastavio“ti si moja mala kurvica“. Ona me je samo gledala pravo u oci, nekako uzbudjena, a ja sam ga izvadio, i zatim krenuo da je jebem kao ni jednu do tad. Držao sam je za vilicu i gledao uoci, a jebao je takvim ritmom, da su se jasno čula moja muda kako udaraju.

Ona je samo stenjala. A ja sam je stiskao za vilicu i usta. Kako me je njen pogled palio! Svukla je dzesike i gaćice na jednu nogu, i naglo ih rasirila, tako da sam imao jači zamah. Jebo sam je sve jače i jače, bio sam sav u znoju, i ako nije bilo toplo, kupao sam se u znoju!Ona je sve jace stenjala, ja sam je stiskao za facu.

Pogled nismo razdvajali. Kako me je taj njen pogled palio!Kroz sobu se i dalje čulo njeno stenjanje, moje dahtanje, i muda koja je mlate po usminama. Kad sam bio na vrhuncu, izvadio sam ga i svršio joj po stomaku. Zatim sam lego preko nje(i moje sperme na njoj)poljubio je i sapnuo joj na uvo-„ti si moja kurvica.

Odgovorila je-„jesam!“-pogledao sam na sat, i zacudio se da je proslo tek nesto vise od 5 minuta. Nastavio sam da lezim tako na njoj, mozda jos minut, dva. Onda sam se uspravio, pogledao je u one oci i pitao -„kako te je jebao Zoran? -On mi je bio drugi u zivotu, terao me je da mu pusim!-Nije mi bilo jasno kako devojka sa 23 godine moze da ima samo 2 dečka/jebača! Gledao sam je neko vreme, a onda joj rekao da ustane. Skinuo sam joj onu majcu, i svukao dzesike koje su bile zapale u cizme, zajedno sa gacicama.

Za mene provod tek pocinje!!! Ostala je samo u cizmicama sa krznom. Delovala je kao pogubljen slucaj, drogirana, pijana, otkud znam .

„-E sad ces i meni da pusis!“ Bez ijedne reci je klekla pored mene, uhvatila me za raskopcane farmerke iz kojih je štrčala, sada ponovo prava kurčina. Udario sam je dvaput kurcem po faci, onako, čisto da je jos vise ponizim, u onda joj gurnuo u usta. Igra je počela. Delovala je tako jadno sa razmazanom sminkom.

I dalje me je gledala u oči. To me je više palilo, nego sam osecaj pušenja, koji sam tad drugi put osetio. Rekao sam da prekine, da bi skinuo farmerke, koje su mi sad vec spale, i pocele da smetaju. Onda sam joj rekao da klekne na stolicu na okretanje, kod radnog stola, ako joj je bilo lakše, pošto je dosta niža od mene.

Nisam zeleo da legnem, zeleo sam da budem iznad nje . Klekla je na stolicu, drzeci se jednom rukom za naslon.

Drugom je namestala kosu. Primakao sam kurac njenim sirokim ustima, i igra je pocela. Nije me gledala u lice, a ja nisam mogao da skinem pogled sa njenog dupeta.

Izvor: erotskepriče.net
Foto: YouTube Printscreen/Hot Indian

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar