SPUŠTALA SE MILIMETAR PO MILIMETAR DUŽ TELA OD PUTPKA I RUBA PANTALONA: K**** mi je toliko bio napet da me je bolelo!

 

 

 Slučajno smo se sreli na ulici u centru grada i dugo gledali jedno u drugo. Svidelo nam se to što vidimo, vidno je bilo da postoji neki elektricitet među nama. Pozvao sam je da svratimo u kafić na šolju toplog razgovora. Primetio sam da je veoma inteligentna i načitana, govorila je 2 strana jezika i ispostavilo se da radi u blizini moje kancelarije. Reč po reč i vreme prolete očas, morala je na posao. Otpratih je i rekoh da ću svratiti do nje posle radnog vremena, pošto je radila drugu smenu.
Saznao sam da joj je ime Olga i da je u najboljim godinama, da ima ćerku od 15 god, živi kao podstanar jer joj je muž na dužem “službenom putu”. Bila lepo građena ali sa nekim kilogramom viška. Malo veća guza, grudi ispod proseka, a imala je šiz friz na juriš. Crnokosa i crnooka, prava mala vragolanka koji je svojim vrckavim pogledom mnogo obećavala. Znao sam iz iskustva da treba polako ići, korak po korak.

Naredna par dana nastavismo da se družimo jos intezivnije, a ja sam uvek tražio izgovor neki da izađem iz kancelarije i odem do nje na neki minut koji je trajao malo duže nego što sam planirao. Bila je veoma komunikativna i neposredna ali odavala je utisak nedodirljive i nezajažljive žene. Nisam hteo da je ispitujem o bilo čemu. Smatrao sam da će mi reći ono što bih trebao znati. Bilo nam je veoma ugodno i naše druženje je prerastalo u nesto više. U početku su padali samo poljupci i zagrljaji, a onda je krenulo sa požudom. Uhvatila me je nežno malenom ručicom, a onda stezala kurac i muda preko pantalona. Osetila je pod svojim prstićima komad koji nisam više mogao obuzdati. Masirala ga je sa čežnjom u očima da ga što pre oslobodi i strpa u usta. Predložih joj hotel da nastavimo započeto. Ona pristade i mi uzešmo sobu sa francuskim krevetom. Ispružili smo se na krevet i počesmo sa predigrom.


Skidali smo jedno drugo sa nestrpljenjem. Ljubila me je kao da sutra ne postoji, gladno, požudno, stavljajući mi do znanja šta me dalje očekuje. Ležali smo goli u krevetu ispreplićući se jezicima. Spuštala se milimetar po milimetar duž tela do pupka i ruba pantalona. Kurac mi je toliko bio napet da me je bolelo. Glavic mi se orosio vodicom. Nasli smo se u pozi 69 i uživali u onom što vidimo. Ona je bila zadivljena, a ja opčinjen njenom vrelom i sočnom pičkom koja je bila tako mirisna i sočna. Kao rerna joj je bila vrela mačkica, gurnuo sam prst u nju i tek tada osetio koliko je uska u stvari. Nije imala skoro sex kako je rekla. Iz nje kapalo kao iz cesme, a vaginalnim mišićima mi je stezala prst kao da ga sisa mmmmm ovo će biti cepanje za pamćenje pomislio sam. Volele je sisice da joj ljubim i grickam bradavice više nego bilo šta drugo. Ljubio sam je gladno. Tada je zaječala i rekla da voli svršiti dok joj se grudi ljube i grickaju bradavice. Halapljivo ga je strpala u usta i sisala glavić. Skoncentrisao sam se da ne svršim. Kako ga je iskusno gutala…mmmm. Okrenuo sam je na ledja i raširio joj nogice. Što je dobru nogicu imala, tako malo stopalo sa manikirinam noktićima. Palo mi je na pamet da izdrkam kurac po tim nogicama, žalio bih joj prstiće vrelom spermom. Kleknuo sam između njenih nogica. Trljao sam glavić po njenoj uspaljenoj cavkici, lupkao je razvlačio je dok joj se unutrasnjost presijavala od sokova. Krenuh da joj gurnem iz prve. Zaječa iznanađeno i napravi grimasu kao da sam je opekao. -Hoces kurac tako da mi nabiješ, vidiš da ne može, mnogo sam uska a tvoj je pozamašan, u stvari nisam primila takav komad do sada, stavi mi ga lagano, hoću da uživam sa svakim santimetrom u meni govorila je promuklim glasom punim čežnje.

 Okrenuo sam se na leđa i dobro je polizao. Onda ona kleče iznad mene lagano upravljajući nabrekli kurac ručicom prema centru svoje pohotne garave pičkice. Natačinjala se malo po malo dok nije došla do polovine zatim počela da kružno mesa bokovim da se uvija i njiše napred nazad. To je trajalo, a ja sam uživao u njenoj vrelini i mešanju guze levo desno pa kružno. Sada je prešla na divlje jahanje mog pastuva kojem je falilo jos par centimetara da joj uleti do jaja. Nisam hteo da je prekidam novom pozom već sam se prepustio njenom umeću. Videlo se iskustvo i praksa koju je stekla verovatno sa pozamašnim brojem izabranika. Okretala se na njemu i skakala kao da joj je vatra pod guzom… jecala je u transu: -Joj,mmmmm,to mi radi, nabi mi ga sada, cepaj meeeeeee….joj..srećo…Satireš me od kurca. Nikome te ne dam dahtala je sve jače i stenjala. Voleo sam kako me zove i izgovara nekako sexy ime. Cepao sam je. Hteo sam da je raspolutim kurcem da ceo upadnem u njenu vrelu pičkicu. Tucao sam je i trljao klitoris glavićem. Imala je onaj najlepši pogled pun sjaja u očima. Osmeh i pogled srećne žene u tom trenutku. Sada joj se znoj cedio niz lice, leđa i guzu, na moja vrela muda koja su ključala čekajući da iz njih sikne gejzir vrele sperme. A i ja sam bio gola voda. Čekao sam trenutak da je nabijem jako zadnjim trzajem i napunim. Muda su mi ključala. -Počela je da stenje i vrišti. Svršavam, sada mi ga nabiiiiii, joooj joooj, umreću ti koliko je dobro. Daj ga do jaja, nabi miiii, sadaaaaaa, puni meeeeee, ahhhhhh….


Držecć je za bokove nabio sam ga do muda mislio sam da ću je slomiti. Skoro nisam bio u užoj i vrelijoj pičkici i to mi je pomutilo razum. Njena cika se prolamala sobom, a ja sam uglavljen do jaja spreman za ispaljivanje velike količine sperme. Punio sam je dugo i obilno a ona je samo mrmljala mmmm…ahhhhhhh..ufff…toooo i disala ubrzano boreći se za vazduh. Imala je poteškoće da se skine sa njega. Kurac mi je i dalje štrčao pravo, kao da nisam malopre svršio. -Sada si samo moj reče, ovo je bilo neverovatno dobro…odlično..Ljubili smo se i mazili veoma dugo. Nastavili smo da se družimo sve više i duže. Koristio sam svaki trenutak slobodnog vremena da trknem kod nje na posao, a ona me je dočekavši u svojoj kancelariji grlila i ljubila vatreno. Proveravala je da li smo trenutno sami i molila me samo da ga vidi klečeći preda mnom otkopčavala mi pantalone, ljubila ga i sisala dajući mi do znanja šta me čeka. Nase sexy igrarije se pretvoriše u igre bez granice. Mnogo mi se sviđala i više nisam mogao bez nje. Bilo je tu odlazaka na produžen vikend u banju, izlasci, većere i svakodnevno zaljubljeno ćaskanje uz poljupce. Prošlo je vise od godinu dana našeg druženja i ona je zahtevala sve više pažnje, zajedničkih zlazaka. Onda je zahtevala da upozna moje prijatelje, non stop da budemo zajedno. Doslo vreme da se odlučim hoću li ziveti sa Olgom?
Sve cešće sam bio odsutan od kuće i odlazio kod Olge kući na “posebni tretman”. Prošli su meseci pa i godina…prestao sam odavno da brojim dane. Sex nam je bio potreban svakodnevno kao vazduh. Postali smo zavisnici jedno od drugog a onda je počela da se razotkriva. Oholost i samoživost vatrene Olge je konačno explodirala. Precenila je sebe. Bilo je sve češće njenih histeričnih izliva ljubomore i prohteva koji su bili nerealni. Tražila je velike sume eura za svoje megalomanske prohteve. Kako god bilo, nase vrelo druženje je trajalo jos neko vreme, neki put po hotelima a većinom kod nje. Žao mi je bilo što ću uskratiti sebe za vatrene noći i jos vatrenija jutra koje mi je priređivala moja vatrena garavuša. Moja Olga nije hladna kao Volga nego je suprotno od toga, gejzir vreline.

U međuvremenu sam saznao da je vec imala problema sa oženjenim muškarcima kao i njihovim suprugama pa se prešaltala na mlađe koji su bili podložniji njenim vrelim čarima. Pričala mi je šta su sve voleli da joj rade razni momci. Neki su samo svršavali po njenim stopalima, drugi su voleli da je gledaju dok gola pleše zanosno njišuci bokovima…bilo je i onih koji su uhvaćeni na delu od strane svojih supruga pa su jedva izvlačili živi. Jednom i ona zamalo da nastrada od besne prevarene i ranjene supruge.Iskusna malena nema šta. Tako medena, a takvo ZLO. Imala je par drugarica sumnjivog morala i pokušala je ih utrpa u naš krevet. Jedna od njih Natalija je bila krupna i konjasta tako da nisam zeleo takve egzibicije, a ko zna kakve je bolesti posedovala? Prosto se prozlila vrela Olga…Olja, njeno ZLO je isplivalo na površinu. Trajalo je veoma dugo to pletenje njene mreže. Kako je brzo menjala raspoloženje kada je shvatila da je prozreta. Pretila da će mi doći na vrata. Nije bila sposobna za dužu vezu. Imala je mračnu tajnu koju je krila a ja sam saznao i sa tim je držao na distanci. Ustuknula je sa stisnutim usnama i besom u očima. U tome je bila moć i razlika izmedju kurve i kurveštije. Ova druga je ipak veštija. Zajebi mala izgubila si dobijenu utakmicu svojom ohološću i samoživošću. Mnogo si gorda a puno gorčine ima u tebi…kraj.


Više nije bilo vremena za nju i njene igrice. Shvatila je možda, a možda još uvek i nije, svoju gramzivost i preteranu posesivnost, oholost itd koju je imala u enormalnim količinama. Znao sam da su mnogi pred njenim carima poklekli i da im je sexom zavrtela mozak i bili su proždreti pa ispljunuti. Olga je u stvari neka vrsta spoja crne udovice koja uplete u mrežu žrtvu i otruje, bogomoljke koja proždire glave mužjaka posle parenja, kameleona jer je sa svakom novom žrtvom menjala imidž(izgled, frizuru, konverzaciju, ponašenje), sa intelektom prevejane lisice. Imala je moć transformacije za neverovati. Čuo sam da je vrela Olga u međuvremenu promenila jos mnogo likova na njeno veliko zadovoljstvo, da su ne metri već kilometri u pitanju. Uhvatila je Olga u svoju zamku ponovo nekog nesretnika pa ispljunula. Ređali su se slobodni, razvedeni ali i oženjeni. To joj je fetis, preoteti oženjenog čoveka. Igrati se sa njim, išišati ga sažvakati pa i pljuc napolje. Imala je među nogama vulkan požude, a ujedno u glavi pritajeno ZLO.
Tako je vesta manipulatorka da za nju smotati žrtvu nije problem, moram joj skinuti kapu na tome. Za nju je upecati žrtvu toliko teško kao vama reci: Komšija dobar dan. Želim ja njoj još mnogo kilometara dobrog provoda bar dok joj se suprug ne vrati. Menjala je muškarce, a to čini i danas “kao ciganin konja”. Kojim se imenom danas predstavljaš??? Olga, Olja, Olivera, Oli…Oki…lisica…u koži krokodila….hehehehe

 

Izvor: SexCentrala
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Dnevnik
14:30 Posle ručka
16:30 Serija: Suze moje sestre
17:30 Telemaster
18:20 Kviz: Naslovna strana
18:55 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Izbor pomoćnika
02:30 Parovi - Live