NISAM MOGAO VIŠE DA IZDRŽIM! ZABADAO SAM SVE JAČE I JAČE: Taj prizor je bio previše, ispuštao sam s***** u njen č*** u dugim trzajima!

 Samo što je ušla video sam na njenom licu neki blagi osmeh, koji kao da je upućivao na to da će se večeras dogoditi nešto lepo, nešto izuzetno. Nekoliko dana nismo vodili ljubav zbog obostrane zauzetosti, i ja sam osećao strasnu napetost u mošnicama. Želeo sam je. Skuvao sam kafu, dok je ona iskokala kokice, pa smo se smestili u krevet i gledali TV. – Mazi me – rekla je. Volela je blag dodir prstiju po telu. Milovao sam je po leđima, vratu, vrhovima guzova, unutrašnjoj strani butine, kolenu. Samo je sklopila oči i ravnomerno disala.

Uzvratila mi je na milovanje, počeli smo nežno da se ljubimo, vrhovima jezika smo se lickali, sisala mi je donju usnu, milovala bradavice. Uzbudio sam se i počeo da svlačim u panici i nju i sebe. Ljubio sam joj grudi, sisao bradavice, jednu, drugu. Nisam želeo da se ni jedna oseti zapostavljenom. Polako sam se poljupcima spuštao niz njen stomak. Blago je jecala, a kada sam joj toplim dahom dodirnuo pukotinu, samo se stresla. Razotkrila je prstima klitoris i rekla: – Blago ga liži, blago! -

I bez toga sam znao šta zeli, šta voli kojim putem je dovodim do vrha. Bila je vlažna, skliska i skroz otvorena za mene. Nisam mogao više da izdržim i prineo sam kitu njenom otvoru. Ulazio sam joj lagano sa nekoliko kratkih uboda posle kojih je sledio jedan duboki. Jecala je kao kroz plač dok sam ja sve jače zabadao svoje koplje u njen otvor. Nije dugo izdrŽala. Osetio sam jaki grč njene pice, pa jos jedan, jos jedan, i nakon toga seriju blagih trzaja i opuštanje. Izašao sam joj iz pice, ljubio par trenutaka po telu da bi došla do daha. – Digni noge visoko – rekao sam. Shvatila je šta želim, uhvatila je noge ispod kolena i povukla ih na grudi. Postavio sam kurac na otvor guze, već podmazan vaginalnim sokovima, lagano pritisnuo i osetio kako me pušta u sebe. Napravio sam nekoliko kratkih pokreta napred nazad, da bi joj se guza opustila, a onda jednim laganim, ali odlučnim pokretom ušao do kraja. Ote joj se krik iz grla, ali ne boli, već slasti.

Legao sam pored nje i lagano je jebao u guzu. – Volela bih da gledam kako mi ulaziš u guzu – rekla je mazno. Mašta mi je podivijala. Skočio sam, trčao do kupatila i skinuo veliko ogledalo pored kade. Brzo sam se vratio i postavio ga tik uz krevet. Seo sam na krevet i polu se naslonio na naslonjac. Opkoračila me je i leđima okrenuta, polako počela da se natiče anusom na kitu. Prizor na ogledalu je bio neverovatan. Tupo sam prikovao pogled na spoj naših tela. Ušao sam celom dužinom u nju, tu je ona na trenutke zastala da bi ga osetila celog, a onda je počela sa ritmičkim pomeranjem gore-dole.

Čmar joj se potpuno otvorio, razglavio, a ja sam odozdo još više raširio guzove i otvor pice. Ulazio sam kao u želatin. Sve joj se dole razmljackalo. Boja otvorene pice je polako prelazila od ružičaste ka ljubičastoj i sve više krvi joj se sakupljalo u velikim i malim usminama. lzvukao sam joj na trenutak kitu da bi video otvor guze. Ostao je raširen. Nije se stegao i željno je čekala da ponovo uđem u toplinu. Podigao sam pogled i na njenom licu video grč. Više nije gledala u ogledalo. Grudi su joj se nadimale i postajale sve veće. Disala je sve ubrzanije, a ja sam sve brže i brže odskakao od dušeka i nabijao kitu u nju. Zamutilo mi se u glavi. Osetio sam ću svršiti i ubrzao pokrete. Stezanje njenog čmara mi je stavilo do znanja da je počela da svršava. Trenutak pre nego što ću i sam svršiti, pogledao sam prizor u ogledalu; vidno modru picu kako se steže i opušta usled svršavanja i moju kitu u njenom dupetu. To je bilo previše, ispuštao sam seme u njen čmar u dugim trzajima. Počelo je da se sliva iz nje duž kite na jaja. Umor, opuštanje.

Nakon nekog vremena smo se odvojili, srećni ljubili i smejali. Gledali smo erotski film u kome smo bili glavni akteri i svidelo nam se. – Ponovićemo ovo ponekad -rekla je. - Ponekad? Kad god poželis ljubavi -odgovorio sam i to zapečatio poljupcem.

 

Izvor: Sex Centrala
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Čađava mehana
21:20  Provodadžija
22:20  Sudbine
23:20  Novajlije reality