ZAUSTAVILA JE USNE PRED GLAV*ĆEM: Počela je da mi mazi j*ja, a ja sam se trudio da gledam na dole kako ona pokreće glavu i kako mi k*ta nestaje u njenim malim ustima!

 

Dugo sam je spopadao a onda sam je konačno odveo kući!

Odjednom je pristala na sve! Sigurno se primila na moju lepu gajbu!

Uhvatila ga je nežno levom rukom i krenula ustima ka njemu. Taman sam pomislio da će početi da mi puši, a ona je zaustavila usne pred glavićem. Osetio sam njen vreli dah na kurcu. Sav sam se naježio.

– Ti bi sad da te ja obradim, jel da? – upitala je vrlo tiho, pokušavajući da sakrije osmeh, jer je znala koliko me zeza i tvrdi pazar.

Samo sam uzdahnuo.

– Ne čujem te, reci mi – bila je uporna.
– Šta da ti kažem? – prošaputao sam.
– Šta bi hteo od mene? – opet je tiho pitala, prenoseći svoj vreli dah na moj glavić.
– Da ga progutaš, ali nežno – rekao sam.
– Mnogo ti tražiš, mnogo umišljaš – nastavila je da me jebe u zdrav mozak.
– Marijanaaaa breeeee… – postao sam nestrpljiv.
– Hajde, reci mi – opet će ona.
– Pa rekao sam ti – odgovorio sam.
– Nisi rekao čarobne reči – rekla je.
– Molim te, puši mi – već sam gubio nadu da će me odraditi.
– Tako, da se zna ko kome ovde čini uslugu. I da znaš, ne volim da me on pljuje – rekla je Marijana i odmah ga strpala u usta.

Ja sam se raspametio! Glasno je mljackala, a ja sam samo gledao na dole kako mi se kara sija od Marijanine pljuvačke. I gledao da se uverim da je sve ovo stvarnost, da ne sanjam. Potpuno neverovatno kako je dobro znala da puši u 22 godine. Nabrekao mi je kao nikada do tada. Prvi put mi je vena na kurcu toliko natekla a da nisam imao kondom.

Počela je da mi mazi jaja, a ja sam se trudio da gledam na dole kako ona pokreće glavu i kako mi kita nestaje u njenim malim ustima. Nešto me je ipak nagnalo da podignem glavu gore, zatvorim oči i zabacim glavu unazad, zamišljajući upravo Marijanu, potpuno golu. Imao sam osećaj da drhtim, kao da sam zakačio neki grip, pa me drma groznica. Marijana me je potpuno obuzela. Sve što je slatko traje kratko, pa tako i ovo. Možda minut i po, ne duže, nisam mogao više da izdržim.

Onda sam se instinktivno povio unapred i zagrlio joj glavu i pritisnuo je ka sebi. U tom trenutku u ustima joj je eksplodirao top koji je, izgleda, jedino ona umela da stimuliše na taj način. Svršio sam joj u grlo, a onda sam pao na kolena i gledajući je pravo u oči rekao:
– Izvini – još sam dahtao od uzbuđenja.

Ustala je, izašla na terasu, pljunula sve u dvorište i ušla nazad u sobu. Odmah je otpila pola čaše pelinkovca.

– Ti bre ne znaš kad da ga izvadiš – rekla mi je srčući.
– Pa ne mogu! Previše mi je lepo u tebi! – rekoh i legoh na tepih pred njom.

Sela je u moju kožnu fotelju i prekrstila noge.

– Ako ovako budeš radio svaki put, imaćemo 15 dece – rekla je poprilično zabezeknutog izraza lica

Klekao sam pred nju, počeo da joj mazim noge i da se smejem.

– Nećemo, paziću, obećavam, istreniraću se – rekoh joj.
– Bolje bi ti bilo, jer ako sledeći put osetim da hoćeš da svršiš u mene, odvaliću te ili u muda ili u lice – zapretila mi je.
– Ma neće biti potrebe – pokušao sam da je umirim.
– Šta se ti toliko pogubiš, šta ti je, kao da nikad nisi imao devojku? – rekla je.
– Pa toliko seksi i zgodnu kao ti nisam imao. Nisam imao ni približno takvu – rekoh joj iskreno.
– Pa šta sam ja to toliko dobra riba, šta si se toliko napalio na mene? – uporno je davila.
– Ajde ne zajebavaj više. Svaki dan te startuje njih 10, možeš da biraš, pa jel ti misliš da je to tek tako? Rekoh ti, neću više, ali nemoj da te čudi to što mi se toliko sviđaš, nisam jedini, ne mogu da raspravljam o tome više – rekoh joj poprilično iscrpljen, nikada nisam bio dobar u tim raspravama i ubeđivanjima.

Kolena su me zabolela od klečanja, pa sam seo na tepih ispred nje i uzeo oba njena stopala u krilo. Skinuo sam joj roze čarapice (sa sve slikom Pepe le Tvora na njima, verovali ili ne) i počeo da joj masiram stopala. Prvo levo, pa desno. Krenuo sam od pete ka sredini, pa svaki njen lepi prstić, sa jarko crveno izlakiranim noktima, ponaosob, izrazito nežno, na granici golicanja sam je masirao.

Počeo sam brzo da prodirem u nju, ali ne previše jako, trudio sam se da budem veoma nežan. Možda sam ga nekih 20 puta uturio u nju, i opet je počelo da mi se manta u glavi. Vidno polje mi se smanjilo i bivalo je sve uže, a oko mene se opet stvorila tamno plava svetlost. Kao šetnja po zvezdama, pred sobom sam video samo Marijanina leđa, a sa leve strane je jedva dopirala svetlost lampe, kao da gledam mesec u daljini.

Samo sam gurao napred-nazad, a onda mi je u glavi nastao karambol. Odjednom mi se pogled zamaglio, i kao da je nekakav impuls krenuo od muda ka mozgu. Počeo sam da gutam knedle, a celo lice i posebno uši, kao da su mi se upalili.

Instinktivno sam izvukao kurac iz Marijane i samo ga uhvatio levom šakom. Oči su mi se zatvorile i osetio sam kao da iz mene izlazi vatra. Zabolelo je, poprilično. Par sekundi kasnije otvorio sam oči i video da Marijana leži na stomaku i glasno dahće. Čak se i malo zakašljala. Ležala je zatvorenih očiju i sa osmehom na licu, a ja sam gledao baricu sperme koju sam joj ostavio pri dnu leđa.

Uspeo sam čak i da dobacim do njenog potiljka i malo joj ulepim kosu. Poprilično sam je okupao. Nikada nisam mnogo svršavao, ali je obično to bilo gusto, a sada sam bio posebno inspirisan. Legao sam preko nje, i osetio svoju, sada već ohlađenu spermu na mom stomaku i grudima. Počeo sam da je ljubim po obrazu i vratu i da joj guram jezik u uvo.

 Hahahahahahahaha – smejala se.
– Konačno si uspeo da ne svršiš u mene – rekla je.

Nisam imao snage da pričam. U ustima sam osećao jak ukus slatkoće, ako da sam upravo pojeo čokoladu. Samo sam je posmatrao i ljubio u želji da što više uživam u ovome. Raj, definitivno raj!

 

Dildo.rs
Foto:Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  FILM
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Čađava mehana
21:00 Ćirilica
23:20  Novajlije - Žurka
02:30  Posle ručka