KRENUO JE DA ME LJUBI PO USNAMA I VRATU: Polako je ušao ceo u mene, a onda je počeo da ulazi i izlazi sve brže i brže!

Zovem se Ivana, imam 25 godina i živim u Beogradu. Priča koju ću podeliti sa vama se dogodila kad sam imala 15 godina. Bila sam mnogo, mnogo zaljubljena u jednog dečka, zove se Milan. Milan je bio stariji od mene 4 godina. Visok, zgodan, crna kratka kosa, crne oci bio je prelep dečko ali je bio “mangup”. Preko svojih drugarica sam počela da pričam sa njim, svidjao mi se strašno, bila sam u stanju sve da uradim za njega, a on je uvek bio nezainteresovan za mene. Stalno sam razmisljala o njemu, a onda me je poljubio ispred škole.

Bila sam na sedmom nebu, verovala sam da je on pravi dečko za mene. Od poljubca je prošlo nedelju dana, a on nije ni jednom hteo da priča sa mnom, izbegavao me je. A onda me je on pozvao da dodjem kod njega, odmah sam prihvatila i otišla. Mislila sam da ćemo biti sami, ali nismo. Tu su bila njegova tri drugara, Marko, Nikola i Srdjan. Marko je bio zgodan, ali mi se nikad nije svidjao imao je smedju duzu kosu i crne oči. Nikola i Srdjana sam dobro znala, Nikola je uvek bio dobar prema meni malo viši od mene, imao je 17 godina prosečan dečko. A Srdjan je imao 16, ali je izgledao starije, on je bio dosta puniji od svih njih, on i ja smo se stalno svadjali, živeo je u mojoj ulici. Ušla sam i pozdravila se sa njima. Milanova soba je bila u haosu, stvari su bile svuda po sobi, odeća, knjige…

Na sebi sam imala rozu majicu i farmerice. Pričali smo, a ja sam samo Milana gledala. Posle petnestak minuta on me je pozvao da odemo u dnevnu sobu i da pričamo. Otišli smo i ostavili njih troje same u sobi. Čim je seo pored mene poljubio me je, krenula sam i ja njega da poljubim, ali se on odmakao od mene i počeo da priča kako mu se ja duže vreme svidjam. Na to sam mu i ja rekla šta osećam, i opet krenula da ga poljubim, a on je ovog puta ustao i stao ispred mene. Gledala sam ga u oči, dok je on spustio šorc i izvadio svoj kurac, bila sam zbunjena. Gledala sam zbunjeno u njega pa u njegov, uzeo mi je ruku i stavio na kurac, tesko uzdahnuo i rekao drkaj mi.

Bilo mi je prvi put da to radim, bio mu je već tvrd oko 18 cm. On se skinuo, seo pored mene i počeo da me ljubi, po usnama i vratu. Rekao je da mu pušim, i spustio mi glavu pred njega. Rekla sam mu nisam to nikad radila, a on je ustao i stao ispred mene gledala sam ga u oči dok je on pritiskao moje usne svojim kurcem. Polako sam otvorila usta i usao je glavić pa onda skoro pola. Rekao mi je da ližem kao sladoled, to sam i radila. Nije imao neki poseban ukus, ali mi se svidelo pogotovo jer je on uživao. Nisam znala ni koliko je vremena to trajalo, uzeo ga je u svoju ruku i počeo da prska po mom licu. Sprema mu je bila topla i lice mi je bilo svo izmazano, slivala se sa mog lica po majici, a ja bila sam obučena. Seo je pored mene i pitao me da li mi se svidelo, spustila sam pogled i rekla da jeste.

Rekao je da ustanem i skinem se, to sam i uradila . Gledao me je dok stojim gola i već mu se digao, legla sam na krevet, a on mi je raširio noge i trljao svoj glavić o moju ribicu. Ništa mi nije rekao, samo je u jednom trenutku počeo da ga gura u mene, zabolelo me je i vrsinula sam. Stao je i gledao me u oči, rekla sam mu da nastavi. Polako je ušao ceo u mene, a onda je počeo da ulazi i izlazi, tucao me je. Sve brže i brže. Svidelo mi se, stenjala sam kao nikada. Radio je to dosta dobro, ko zna koja sam mu bila, ali me nije to zanimalo, uživala sam dok me jebe, jako sam stenjala to su sigurno i njegovi drugari u drugoj sobi čuli ali niko nije dolazio.

Izvadio ga je iz mene, i prineo mi ga usnama, ugurao samo glavić i rekao mi da ne vadim nego samo da sisam. Bilo je lepo videti njegovo lice kako uziva, trudila sam se sve više, a onda je počeo da mi puni usta spermom, ovaj put je nije bilo mnogo, ali dovoljno da mi napuni usta da počne da curi iz njih izvadio ga je, a ja sam ispljunula spremu po stomaku. Uzeo je moju majicu i obrisao znoj sa sebe, a onda svoju spermu sa mog stomaka i lica. Bacio je na pored mene i rekao mi da se obucem.

Izašao je negde. Svidelo mi se ovo, sve to sam razmišljala dok se oblačila, svidelo mi se što imam njegov znoj i spremu na majici, lepo je mirisala. Nije ga bilo deset minuta, došao je i pitao me da li hoću opet to isto, odmah sam rekla da želim i da ovog puta želim da progutam spremu. Samo se nasmejao. Odmah sam kleknula ispred njega, svukla mu šorc i počela da pušim, ovog puta mu je bio spušten, baš sam se trudila ali nije se dizao. Govorio je da dobro pušim, a onda me pitao da li želim da me isprska. Rekla sam da molim te i opet ga vratila u usta. I onda mi je napunio usta spermom. 

Osećala sam se ispunjeno. Zadovoljstvo na njegovom licu me je još više napalilo. Tokom večeri smo više puta imali odnose, i svaki put je bilo sve bolje i bolje. Ali o tome, sledećom prilikom više...

 

Izvor: Erotske priče
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro