STEZAO SAM JOJ I ŠIRIO KRIŠKE NJENE G*Z*, A ONA JE DIVLJE STENJALA: Bio sam blizu sv*š*v*nja, zato sam se spustio i lizao joj malo p*č*u malo č*a*!

Po zanimanju sam policajac, volim svoj posao i ako mnogi ne vole nas policajce.

Zanimljivi je, upoznajem nove ljude, a u patroli je uzbudljivo, jer je svaki izlazak nova priča za sebe. Jednom smo zaustavili devojku u džipu i obavili smo rutinsku kontrolu vozila i dokumenta. Ja sam je pretresao dok je jedan kolega proveravao auto a drugi dokumenta.

Bila je prava bomba, imala je dugu crnu kosu, i krupne bademaste oči, sise i dupe vrh, sve kako treba. Svidelo joj se dok sam je pretresao, a i meni. Malo sam je ispitivao, čime se bavi, gde je krenula i tako to. Nije bila odbojna, lepo je odgovarala na sva pitanja. A onda sam joj zatražio broj telefona da je pozovem na piće. Izdiktirala mi je broj uz osmeh a ja sam ga odmah ukucao u telefon.

Bilo je veče i kraj smene, pa sam je pozvao da se nađemo. Pristala je i isto veče smo se našli u kafiću u njenom kraju. Došao sam u civilu a uniformu sam ostavio u stanici, mislio sam da bi joj možda bilo neprijatno ako budem u uniformi. Krenulo je lepo, upoznali smo se malo bolje i jasno smo davali jedno drugom do znanja da nas zanima sex i ništa više.

Predložio sam joj da odemo kod mene, pošto znamo šta hoćemo. A ona je rekla - Ne, kod mene ćemo ali ne sada, nego sutra uveče i da dođeš u uniformi, i sa ful opremom, lisice pendrek.. sve, kao policajac na dužnosti, hoću da me hapsiš. Dogovor je pao i ubrzo smo se razišli.

Sutra veče sam bio ispred njenog stana i pozvonio.

Pogledala je kroz špijunku i otvorila, odmah je počela sa igrom rekavši  - Juuu gospodin policajac, šta se desilo?

Rekao sam - Ništa gospođice, samo rutinska kontrola donjeg veša, ne brinite. Ušao sam i rekao joj - Pokažite gde držite veš? Odvela me do sobe i pokazala komodicu. Otvorio sam prvu fioku i dohvatio prve gaćice koje su bile na vrhu, bile su bele sa belom čipkom…

Reagovao sam iznenađujuće, nedozvoljeni primerak donjeg veša. - Gospođice da li znate da je ovo zakonom zabranjeno? A ona se kao branila rečima - Nisam znala, kako da znam, jel neću u zatvor. Nastavio sam da pretresam fioke i našao vibrator.

- Vatreno oružje u posedu - viknuo sam - Bogami vi ste opasni i moraću da vas vežem - uzeo sam lisice i vezao je za krevet. Ona je glumila uplašenu devojku a ja sam joj rekao - Moram da vas pretresem da vidim da li na sebi imate zakonom zabrenjen donji veš.

Skinuo dam joj farmerke a na sebi je imala crveno – crne čipkane gaćice, pa sam rekao - Ako nećete da idete u zatvor zbog ovoga, moraću da vas kaznim na licu mesta! - Kaznite me gosn policajac, samo da ne odem u zatvor. Skinuo sam joj majicu i ostavio je da visi preko ruku i lisica, a potom sam joj skinuo i gaćice. Naguzila se i rekla mi je - Kaznite me žestoko kriva sam.

Šljepnuo sam je po dupetu par puta, pa sam joj gurnuo prst u pičku, a ona je izbacila dupence da se nabode.

Onda sam uzeo vibrator i lagano je udarao po guzi sa njim, pa sam ga spustio na ulaz u njenu vaginu i igrao se malo. Gurnuo sam vrh vibratora u pičkicu pa sam joj dao da poliže, i tako par puta. A onda sam se skinuo i popeo se na krevet. Stavio sam joj moj "pendrek” u i rekao  - Puši mala, kažnjavam te.

Stajao sam mirno a ona se nabadala ustima na njega, ulazio je ceo i počeo je da raste u njenim ustima.

Pušila ga je halapljivo kao da joj od toga život zavisi.

Onda sam joj skinuo lisice i rekao da legne na leđa, pa sam je ponovo vezao za krevet. Raširio sam joj noge, i spustio glavu među njih i rekao - Sada ću da nastavim da te kažnjavam - a ona je rekla - Da, kaznite me gosn policajac, kažnjavajte me dugo. Uzeo sam vibrator i stavio joj ga u ribicu dok sam lizao klitoris.

Dahtala je i mešala pohotno. A onda sam joj vibrator smestio u guzu i nastavio da joj ližem macu. Uživala je u kazni a ja u ulozi izvršitelja. Rešio sam da joj malo odmorim guzu, pa sam se ispružio preko nje i zabio joj kurčinu u picu. Uzdahnula je dugo i duboko, i počela neopisivo vatreno da meša guzom. Izjebao sam je dobro tako dok je bila na leđima, a onda sam je postavio na kolena.

Klečala je na krevetu sa rukama na uzglavlju od kreveta, i ušao sam joj od pozadi.

Stezao sam joj i širio kriške njene guze, a ona je divlje stenjala. Bio sam blizu svršavanja pa mi je trebala pauza, zato sam se spustio i lizao joj malo pičku malo čmar. Grickao sam njene guzove i nabijao joj jezik u pičkicu, a ona se palila sve više i više.

Skinuo sam joj lisice i legao sa skupljenim nogama, a ona je raširila noge i legla preko mene, stavila je dlanove na krevet i namestila ribicu iznad mog kurca, stavio sam joj ga na ulaz a ona se samo navukla, i nastavila da se navlači u tom položaju. Sve je radila sama a ja sam uživao i mazio joj sise koje su lebdele iznad mene.

Onda je u jednom trenutku prebacila ruke iza leđa i naslonila se na krevet dlanovima a raširene noge savila u kolenima pored moga tela. Nabadala se sada mnogo žešće i brže, tresla je i mešala kukovima kao mahnita, glavu je bacakala čas levo čas desno. Svršavala je na mom kurcu a njeni sokovi su cureli niz moj kurac. Kada je stala rekao sam joj da njena kazna nije izvršena do kraja, i da se spusti dole da mi ga popuši.

Za tren oka je imala moj kurac u ustima i gutala ga celog. Prsti su joj bili na mojim jajima i oko njih sve vreme.

Osetio sam da mi pulsira i počeo sam da joj svršavam u usta, sve je gutala sve što je izašlo.

A onda ga je olizala i pitala - Zar nećeš da me kazniš u guzu?

Iznenadio sam se i rekao hoću ali prvo mi donesi hladno pivo. Donela mi je pivo iz frižidera, i dok sam ja odmarao uz pivo i čekao da opet budem spreman, ona je ležala pored mene i igrala se sa mojim kurcem izvršiteljem. Nije mnogo prošlo i opet smo obojica bili spremni. Rekao sam joj strogo - Baci se na kolena - tako je i bilo, za tren oka je bila na kolenima.

Namestio sam se iza nje i ubacio ga u tesnu guzu, bilo je savršeno. Jebao sam je kratko ali slatko, ulazio je ceo skroz do jaja a ja sam joj skupljao i pritiskao guzove kako bi bilo još tesnije. Svršio sam joj u guzu dok su mi se kukovi grčili, a svršavao sam u trzajima kako sam joj i ulazio u guzu.

Nakon što sam svršio, legao sam pored nje i rekao kazna je izvršena. Disao sam duboko, nisam mogao da dođem do daha, a ona je rekla - Odmori se malo, pa posle opet da me kazniš. Ma nisam mogao da verujem da hoće još, nisam bio siguran da ću moći, ali pomslih, zakon mora da se poštuje i zločinci da se kažnjavaju, sve za službu.

 

 

 

 

Izvor: Erotske Priče
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
20:00  FILM
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije reality