ISPOVEST SRPSKOG BOGATAŠA: Mislio sam da je na nastupu, a zatekao sam je U KOLIMA S OBEZBEĐENJEM!

 

Ispovest srpskog bogataša, bivšeg supruga jedne naše estradne zvezde, nikog ne može da ostavi ravnodušnim.

Priznao je da se oženio lepom pevačicom, jer se zaljubio i ona ga je opčinila svojim ponašanjem. Na sve priče svojih prijatelja da nije za njega, da je tu samo zbog njegovog novca, odmahivao je rukom. Kad su mu ukazali na činjenicu da nijedna žena ne voli debele muškarce, s gomilom sala, što je njega baš mučilo, odgovrao je da njegovoj ženi fizički izgled nije bitan.

Beskrajno joj je verovao i posle prvih dva meseca braka, odveo ju je u Njujork, zatim u Vegas, slikali su se i svoje fotografije delili po društvenim mrežama. Prijatelji su mu sve ređe govorili da greši, na kraju su odustali.

Ali, baš kad je on mislio da je svima zapušio usta, usledio je šok. Sve je do detalja ispričao svom najboljem prijatelju, kojem je prvo poverio da će se razvesti.

- Pomagao sam joj oko nastupa - rekao je pevačicin suprug bogataš.- Činjenica je da ona nije neka pevačica, ali da su joj moji prijatelji, vlasnici klubova nudili da nastupa i plaćali je daleko više nego što zaslužuje. Nemoj me pogrešno shvatiti, nije mi krivo što sam joj pomagao, pa žena mi je. Ali, nikad neću zaboraviti šta sam doživeo.

Ispričao je da je, verujući da je ona na nastupu, spremao večeru, pripremio sveće i hteo je da joj kaže da joj je kupio novi automobil, koji je odavno želela. Pošto je nije bilo, a na telefon se nije javljala, uputio se ka klubu. 

- Lokal je bio zatvoren, a momci su mi rekli da je ona otišla pre sat, znao sam da nešto nije u redu. Onda sam je čuo kako se smeje. U autu, nedaleko od kluba. Zar nije mogla makar da se skloni? Pa, taj klub drži moj prijatelj! Užas.

Gotovo u suzama priznao je prijatelju da je u kolima bila gola i u strasnom zagrljaju s momkom iz njegovog obezbeđenja. 

-Zavrtelo mi se u glavi! Pokušala je da mi objasni, kad me je videla, ali objašnjenja nije bilo. Samo sam otišao. 

Pevačica nije ni došla po svoje stvari, odnete su joj kod majke, gde je živela pre nego što se udala za biznismena. Razvod je završen za 24 sata.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Meri

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Provodadžija
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Novajlije reality
13:55  Vesti
14:10  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18.10  Serija: Suze moje sestre
19:00 Čađava mehana
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Novajlije
21:00  Ćirilica 
23:00  Novajlije reality