MALA P*Č*I*A JE GUTALA CEO MOJ K*R*C I STEZALA GA MIŠIĆIMA: Moj jezik je kružio oko njenih br*d*v*ca i lizao ih slasno!

Živim u centru grada gde je jako urbano, gde svi samo žure, gde se komšije pozdravljaju u prolazu i ne druže se.

Takva je bila i moja nova komšinica koja je nedavno iznajmila stan na mom spratu. Pozdravljali smo se u prolazu samo, a ja sam se uvek okretao za njom. Izgleda je fantastično i uvek zanosno. Prosečnog je izgleda ali nekako zrači seksipilom, uvek nosi tesne stvari i izaziva svojim oblinama.

Jednom smo se sreli u prodavnici, išli smo zajedno po prodavnici i uzimali namirnice i na kraju zajedno stali u red. Bila je jako pozitivna prema meni i uživao sam u priči. Izašli smo iz prodavnice i išli ka zgradi, a ja sam nosio jedan deo njenih namirnica.

Kada smo stigli do njenih vrata, otključala je i ušla prva okrenula se i rekla uđi i zatvorila vrata zamnom. Otišli smo u kuhinju i ostavili namirnice, a ona je rekla sedni da skuvam kafu i da se pošteno upoznamo. Seo sam i posmatrao je dok je stajala za šporetom. Bila je u tesnim farmerkama i još tesnijoj majici, prelepe obline su mi mamile osmeh na lice. Skuvala je kafu i kada se okrenula da spusti šolje na sto, jedna šolja je skliznula sa tacne i pala meni u krilo.

Skočio sam sa stolice a ona je viknula - Jao izvini, bože kako sam smotana - nastavila je da se izvinjava i spustila se na kolena i stavila mi krpu i pritisnula mesto gde je bila fleka od kafe.

Uradila je to spontano, a onda se trgla i sklonila ruku, i ponovila - Izvini. Rekao sam joj - Što se izvinjavaš, meni to ne smeta. Nasmejala se i dodala - Ne sumnjam u to. Ustala je i htela da skuva novu kafu, a ja sam rekao - Mani kafu vidiš da nam se neda da je popijemo. A ona se nagla na sudoperu i pitala pa - Šta ćemo? Pa ja bih da skinem ovaj šorc sa mene, smeta mi ovo vlažno.

A komšinica će: - Nadam se da ti ne smeta sve što je vlažno.

Rekao sam da neke stvari volim vlažne, i skinuo šorc. Pogledala je u moje gaće i rekla pa i one su vlažne od kafe. Nisam ništa rekao samo sam skinuo i gaće, a ona se izbečila.

- Iju komšija koliki je - rekla je oduševljeno i prišla mi. Bacila se na kolena i uzela ga u usta, pušila ga je sasvim lagano neko vreme a onda ustala. Otkopčala je tesne farmerke i skinula ih, ja sam joj svukao majicu i otkrio par jako lepih sisa. Spustio sam usne na njih i poljubio ih. Skinuo sam joj gaćice i podigao na sto, raširio sam joj noge i lizao joj macu, bila je tako slatka i meka.

Mazila me je po glavi i legla na leđa. Maca joj je uživla pod mojim jezikom. Podigao sam se i stavio joj ga, a onda sam je uzeo u ruke i odneo u sobu, spustili smo se na krevet dok je moj kurac još uvek bio u njoj.

Legla je na leđa, a ja sam se pružio preko nje i nastavio sam da joj ga ubacujem. Bila je vatrena, a njena guza nemirna, vrpoljila se sve vreme.

Mala pičkica je gutala ceo moj kurac i stezala ga mišićima.

Moj jezik je kružio oko njenih bradavica i lizao ih slasno. Sise su joj bile čvrste i okrugle, a moje usne su ih milovale dok su klizile po njima. Uspravio sam je i pružio noge, u par sekundi je već sedela na meni i navlačila se žestoko.

Uzbuđenje je raslo, menjali smo poze i dahtali u ritmu. Legao sam na leđa i savio noge u kolenima, a ona je raširila noge i sela na mene tako da su joj kolena bila pored moga tela. Dlanove je spustila pored mojih ramena i počela da se navlači, sporo pa brže, pa bi opet usporila i ponovo ubrzala. Bilo je fantastično, njene sise su bile iznad moje glave, i gledao sam ih kako se njišu napred nazad.

Zgrabio sam je za dupe i stegao a ona je ispuštala umilo - Aahhh, aahh - i nabadala se istim ritmom. A onda se okrenula, moje noge su i dalje bile savijene u kolenima, a ona je savila ruke oko mojih kolena i nastavila da se navlači.

Gledao sam kako ceo ulazi u njenu pičku, i uživao u sceni kao iz porno filma.

Imala je lepo dupe, palila me glatka bela koža na njenom dupencetu. A onda se nagnula u nazad i spustila dlanove na krevet, a ja sam pružio noge. Bili smo dugo u toj pozi a onda se bacila na bok.

Legao sam iza nje, ona je zabacila nogu preko moje a ja sam joj glavićem protrljao čmarić i nabio ga u pičkicu. Uhvatio sam je za sisu i jebao silno i žestoko. Dahtala je i stenjala mnogo vatrenije nego do sada. Stezala me nogom i nabijala se guzom, a onda je ispustila - Uuhhh - dok je režala, svršavala je i i režala dok se cela tresla.

Čim je stala ja sam ga izvadio i svršio joj među guzove na čmar, bilo je neopisivo dobro, iscedio sam sve do poslednje kapi. Ostali smo tako da ležimo par minuta, a onda otišli pod tuš.Nakon tuša smo se vratili u krevet, i jebuckali se ostatak dana sve do uveče.

Komšinica i ja smo se pošteno upoznali i sada se družimo i redovno se viđamo na „kafi“.

 

 

 

Izvor: Erotske Priče
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Live
02:30   Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro