TRENER ME JE POŠTENO RAZGIBAO TVRDIM K*RCEM: Raširila sam mu guzove a njegova k*ta je kliznula u moju malenu pi**icu!

 

Već dugo treniram gimnastiku,trener je i više nego zgodan.Često su se naši pogledi sreli.Mislila sam da nemam nikakve šanse kod njega.Sviđao mi se,palio me je .Htela sam tako skinuti sve sa njega,što je imao obučeno.Nekada sam se išla maziti u wc-u .Morala sam olakšati jer mi se znalo desiti da ovlažim i jako se uzbudim kada ga gledam.Baš je mmmm.Jedan dan posle treninga ,bila sam znojava da sam odmah otrčala pod tuš. Trener je ostao pričati sa ostalim curama. Nisam ništa rekla gde idem.Nisam mislila da će me neko tražiti ,da će se zabrinuti neko gde sam.Stajala sam ispod tuša gola,dok je voda ispirala moj znoj.Sve se desilo u sekundi da se nisam snašla.Netko je povukao zavesu I gledao me.Zastala sam.Nisam se mogla pomaknuti.To je bio moj trener.

Gledao me je.Reči su bile suvišne.Brzo je sve skinuo bio sa sebe i ušao je unutra.Stajali smo goli ispod tuša.Tako je zgodan,ima dobro tijelo.Ne mogu verovati da on stoji ispred mene sada i to go.Uhvatio me za ruku,držao ju je.Naša tela su se spojila .Ljubili smo se.Uzimam njegov kurac ,mazim ga rukom.Mazio me je po pičkici.

Ovlažila sam brzo a i njegov kurac se brzo dignuo .Drkam ga.Kleknem ,stavljam njegov tvrd kurac u usta .Sve dublje i  dublje je u mojim ustima.Pušim ga.Uživam u tomu mmm kako je to dobro.Izvadim ga van nakon par minuta.Saginjem se i dođem do njegovih jaja.Stišćem ih i kružim jezikom po njima.oh…kako dobro.Postalo mi je hladno jer sam mokra,lagano se tresem.

On je brzo reagirao i izašli smo van.Brisao me je peškirom.Ugrejala sam se.Otišli smo u svlačionicu.Sela sam na klupu.Raširila sam mu jako noge.Sagnuo je glavu i isplazio jezik.Lizao je moju pičkicu i kružio jezikom po njoj.Zabijao je jezik u nju .Ah…Ah…uživam u tomu.Nakon par minuta stao je i rekao : Želim da te jebem. Nasmejem se samo i bez reči mu se naguzim.

Raširila sam mu guzove a njegov kurac je kliznuo u moju pičkicu.Svoje ruke sam imala na klupi.Polako me je jebao dok me je držao za kukove.Kao da sanjam.Jebe me moj trener.Počeo je ubrzavati ritam .Jebao me je žešće a ja sam počela stenjati aaahhh…ahhh…ahhh…U toj pozi me je jebao neko vrieme a onda smo otišli u drugu pozu.Seo je na klupu.Ja sam ga nogama opkoračila.Sela sam na njegov tvrd kurac.Vodila sam lagani ritam .Njegove ruke su bile na mojim sisama,mesio ih je dok sam ja jahala na njemu.Tu pozu najviše volim.

Osetila sam njegov dah na mom vratu kada mi je šapnuo da se okrenem.

Okrenem se a on se digne.Jednu nogu sam podigla i stavila ju na klupu.Naglo mi je stavio svoj kurac u pičkicu.Jebao me je dobro i žestoko.Stenjali smo oboje.Užasno je bilo toplo.Samo što nisam svršila.Osećam da ću uskoro.Jebao me je još ,dok smo jedan drugoga gledali u oči.Prvi je on svršio.Naglo je svoj kurac izvadio van.Drkao ga je a onda me je zalio sa toplom spermom po sisama.

Razmazivala sam ju .Još sam se igrala sa njegovim kurcem sve dok mu se nije spustio.Probala sam i njegovu spermu fina je.Nakon njegovog svršavanja ,svršila sam i ja.On me je jebao sa tri prsta. .Tako jako sam bila vlažna.Stenjala sam a kada sam ga jako stisnula za ruku znao je da se bliži moje svršavanje.Izvadio je prste i stavio svoj jezik na moju pičkicu.Svršila sam mu na jezik.Sav moj fini sok je progutao.Trener je baš dobar.Tako me je dobro jebao.Ovo ću pamtiti. Posle sam zajahala kozlić jer sam bila razgibana i raščerečena!

 

SexCentrala
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro