KA*AO SAM JE DIVLJAČKI: Stežem joj sisi*e i uvrćem brada*ice pa od toga pošizi, potom je počela da mi du*la pitona, dok sam ja uživao!

Bilo je to za mene super vreme odmah posle bombardovanja. Vratio sam se iz Nemačke gde sam bio kod ćaleta, pun para. Vozio sam audi, nosio skupu garderobu a prilično sam dobro gradjen. Iako sam živeo u Beogradu najviše sam voleo da izlazim po malim gradovima i seoskim klubovima.

Tamo su se mlade ribice palile na mene. Tada sam imao 23 a najviše sam voleo one mlade.. Obično moj ortak, Simke i ja izađemo, skockani, u koznim jaknama,  i skupim kosuljama, namirisani D&G parfemom spremni da odvojimo neko dobro parče.

Ali ni seljančice nisu mutave. Sve su dobre, sisate, ne stide se i te priče o seoskom poštenju su sranje. Obično bi išlo tako što vidim čopor devojaka koje igraju same, ošmekam najlepšu i onda se sa njom gledam. Onda startujem njenu drugaricu i kažem kako mi je njena ortakinja slatka da nas upozna. Ako sve ide po planu za pola sata-sat moj jezik je vec u njenim ustima, ruka na guzi a koleno medju njenim butkicama.

Volim kad je pička mlada i kad osećam da se pali na mene.  Tada mi se baš moglo. Posle dosta žvalavljenja pozovem je da idemo u neki drugi klub i odvojim od očiju drugarica, Ponašam se kao da sam pristojan ali po tvrdoći mog kurca mislim da su joj stvari jasne. Kažem, nisu seljančice mutave.

Odlazak u klub naravno, znači u moj audi i  kad se malo provozamo, zaustavim pored nekog šumarka da nastavimo sa žvakom. Njoj ne smeta. Privučem je i stavim u krilo, leto je suknjica kratka i osetim kako su joj gaćice već tople. Ona ga oseća preko farmerica na guzi.

Stežem joj sisice i uvrćem bradavice pa od toga pošizi. Obično tad idem na foru moram da ga izvadim, boli me ovako u farmericama..
Ni tad se ne buni, otkopčam šlic i kaiš, i iz gaćica izvadim pitona. Opet ih iznedadim. Parče nije loše, nekih 19 cm. Moja mala onda, iako je sa sela, zna šta vole frajeri. Spusti glavu i dudla mi ga profi. Ako pristane da dudla znam odmah i da ću jebati.

Dok ona puši, ja joj rovarim po pičkici,  neprimetno uzmem kondom, otvorim ga i kazem: mnogo si me napalila, ajde stavi ga. Ribice vole da mi stavljaju kondom. Izvedem je onda iz auta, otvorim zadnja vrata, stavim je da legne, podignem nožice i skinem gaćice. Pošto nemam vremena za skidanje da mi se pičkica ne predomisli, otkopčam samo košulju i stavim joj na uvid kakav će je frajer karati.
Rašire nožice i čekaju da im lupim kurac.Tad ga nabijem, prvo polako, da oseti slast. Onda, onako sa poluspuštenim farmericama krenem da je karam divljački. Jer, boli me kurac, neću je ženiti. Mala obično ne zna šta je snašlo dok radim kao bik, udarajući je do dna povelikim kurcem.

Stenje i moli da jebem nežnije, ali poznato je da jebena strana o tome ne odlučuje. Mora da se navikne na moj ritam, na moj kurac i da ćuti. Brzo počne da joj prija, pa više ne moli nego samo jače širi noge. Neću da svršim odmah.
Odradjujem je kurcem prilično dugo, oznojim se kao konj i kapima znoja kupam je ispod sebe. Pred svršavanje stavim njenu ručicu na moja puna muda i tek onda ubrzam.

Tad se baš ne kontrolišem i govorim KURVOOOOO, AAAAA SAD CU DA TE NAPUUUNNNNIIIMMM….Dok mi  masira muda svršavam u nju, u kondom kao lud. I ona se trese i svršava po ko zna koji put.
Posle svršavanja joj malo je jebem da istresem sve iz jaja. Onda se obučemo, ja obrišem znoj i idemo nazad. Dogovaramo se da se vidimo ali ja znam, da ću verovatno već sutra deljati neku drugu klinkicu i da ce teško nešto biti od toga.

Idem po Simketa, koji dolazi sa sisatom plavušicom i smeška se. Znam da je i on razjebao večeras jer je sličan kao ja. Idemo kući i prepričavamo jebačine spremni da super opet lupimo kitu nekoj seoskoj devojci iz kluba.

 

 

Izvor: Sex centrala.com
Foto: Arhiva

 

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro