ŽELEO SAM MAJKU MOGA DRUGA: Govorila je pogledom pohotne žene koja želi biti p******a odmah!

Istog trenutka kada sam napunio 23. godinu života pribila me je uz sebe kurčevita vrteška potrebe i razuma u silikonskim dolinama keve mog ortaka.

Sonja je imala četiri banke, bez bora i suvišnih pitanja. Jako mamljiv glas i brutalno pune usne nesvesne konotacije belog na istim. A, da Sonja voli moje tekućine saznaću na koncertu benda Depeche Mode.

Te večeri Sonja je u Begoradskoj areni došla u belom sakou, ispod koga je kasnije ispostaviće se bila samo satenska majica (ako je verovati mojim prstima). ….U masi klinki isticale su se samo Sonjini jaki kukovi i po prvi put u životu zamišljao sam sva moguća finala na njoj, ali i u njoj……

Napravio sam prvi korak!

Prešao sam joj levom iz viskija preko vrata, a drugom rukom sam joj se pribio s leđa. Pošao do toaleta i dodirnuvši joj ruku dao znak da krene za mnom.

Bila je besna kada je ušla za mnom u toalet, gledao sam kako joj se grudi i vrat grče i dižu gore dok je su meni dizao onaj mali dole.

Pitao sam je zašto je pošla sa mnom, a ona me je samo pogledom vratila na moju maločas zamišljenu situaciju kako je vučem za kosu i spuštam na kolena…

Nije previše pričala, govorila je pogledom…pogledom pohotne, povređene žene koja želi da bude pojebana večeras i to odmah….

Nisam imao dileme, video sam to u njenim očima i zaboravio sam u trenutku i na dugogodišnje druženje sa njenim sinom Markom, i silne palačinke koje nam je donosila dok smo obojica učili i vežbali zadatke u kući…u kući nje i njenog muža….

Dugme na sakou bilo je poslušno, brzo je otkinuto zubima dok sam rukom pocepao pantalone koje sam znao da joj je kupio njen bogati muž koji u ovom trenutku ko zna kako dolazi do novca….

Ipak sam se ja spustio na kolena, nisam nju povukao dole, i krenuo da ližem butine. Stiskao sise, a moja napaljenja kučkica Sonja, moja matorka, keva najboljeg ortaka već je počela da se gubi osetivši moj jezik na svom klitorisu….Vlažna je bila i to baš, a kolena su počela da klecaju te sam znao da je verovatno blizu, ali je ona sama zaustavila, stala i odmakla me…

Okrenula mi je svoju guzu, pogledala kurvinski i izgovorila

- Oceni me, ljubi me u leđa a sa pičkicom ćeš znati već šta da radiš - kao da je izgovorila najlepši stih mog omiljenog benda koji je u tom trenutku razvaljivao Arenu. Nabio sam se jako i rešio da razvalim moju Sonju, moju pohotnu kurcolomku koja ko zna zašto se odlučila na ovo ali me i ne interesuje.

Povukao sam je za dugu kosu, nabijao se jako i gurao prst po prst u njena usta sve do trenutku kada je sama ugurala sve moje prste u usta i sisala jako celu šaku uz osećaj da je jebu dva kurca verovatno.

Nisam odustao ni od moje prvobitne zamisli da Sonju, pravnicu, majku najboljeg drugara spustim na kolena i jebem prvo u procep njenih sisa, a kasnije i gušim kurcem. Glavić je uspeo da zahvati i njene usne, a meni bogami nije trebalo mnogo a da ne razmažem speru Sonji na lice dok ga pohotno ali polako lizucka…

Da, imali smo i naredna jebanja….Svaki naredni je bio sve inspirativniji, možda najdraži je onaj u liftu u Osnovnom sudu gde radi…
Erotskeprice.org
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro