parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

SVASTIKA MI JE PRUŽILA SEKS IZ SNOVA: Nabijala se na njega tako halapljivo, ludački!

 

Moja svastika me je nervirala od prvog dana i nisam se nešto trudio da to sakrijem. Komunikacija nam je bila loša, skoro nikada nisam prvi počinjao razgovor. Žena me je uvek kritikovala zbog toga ali sam se vadio da je klinka i da nemamo o čemu pričati. I zaista, od mene je mlađa 18 godina, od svoje sestre, moje žene, 10. Mala se udala za finog i dobrog dečka.
Od pre par godina počeli smo da idemo zajedno na more. Paša i ja smo se više izležavali po ležaljkama, ja sam komentarisao druge mame i tete, paša se smejao a svaja prevrtala očima. Namerno sam je provocirao, govorio sam paši kako ga neka riba gleda, da joj slobodno priđe…On je u principu stidljiv, nije ženskaroš i priznao mi je da je pre ženidbe imao jednu devojku ali da je nije jebao jer je bila nevina a on nije bio siguran da će je oženiti?! Kakav idiot.
Ove godine smo išli u Stavros. Bio sam protiv ali… Iznajmili smo jednu prelepu kuću sa velikim dvorištem, blizu plaže. Imali smo tri sobe, veliku kuhinju i jedno veliko kupatilo. Za treću sobu sam rekao da će biti ljubavna soba i da bi trebalo da napravimo raspored korišćenja. Svaja je rekla da je mi možemo slobodno koristiti a da njima neće trebati. E tada me je počela još više nervirati. Stalno je nešto zvocala, pametovala, bukvalno maltretirala mog pašu.
Na plaži smo bili ispod ogromnih platana, imali smo prirodnu hladovinu i naš mlađi i njihov klinac su obično popodne spavali na ležaljkama. Jedno popodne se i meni spavalo pa rekoh da idem u sobu.
– Povedi i Marka, bolje da spava u krevetu nego na ležaljci, reče žena.
Mali je brzo zaspao a ja sam otišao da se istuširam pa i ja da odspavam. I taman što sam legao čuo sam da je neko ušao. Bila je to Maja (svastika), Boki joj je spavao na ramenu. Dok se tuširala Boki se probudio pa sam otišao do njega i mali je ubrzo zaspao.
– Jel se probudio, upita Maja ulazeći u sobu.
– Ma odmah je zaspao, rekoh i krenuh iz sobe.
– I ja ću malo da odspavam, reče Maja.
Otišao sam do frižidera, popio čašu kole i krenuo ka sobi.
Vrata od njihove sobe su bila otvorena, Maja mi je bila okrenuta leđima, nameštala je posteljinu na drugom krevetu.
Onako nagužena…jednostavno sam ušao u sobu, uhvatio je za kukove i privukao sebi.
– Šta ti je, pusti me, vrisnula je.
– Tiše, ako se Boki probudi i vidi svašta može da ispriča.
– Pusti me, jesi li normalan? Bila je tiša.
Otimala se ali je nisam puštao. Izgurao sam je iz njihove i ugurao u “ljubavnu sobu” sve vreme držeći je od pozadi. Uspeo sam nekako da svučem svoj šorc jednom rukom a drugom je pribijao uz sebe da se ne otrgne.
– Ti si bolesnik, i oni će sada da dođu…pusti me budalo.
– Ma sada ću ja da ti uvalim budalu, pička ti materina.
Uspeo sam da uvučem ruku u njen šorc i počeo da je trljam po obrijano pici. Pokušavao sam da joj svučem šorc ali bez uspeha. Gurnuo sam je nakrevet i legao preko nje. Manje je imala prostora za opiranje, ruka mi je i dalje bila u njenom šorcu i pokušavao sam da joj uguram prst. Uspeo sam i počeo da je jebem prstom ali… meni kurac nije mogao da se digne. U tom trenutku mi i nije bilo jasno zašto sam sve to uradio. Nikada me nije privlačila, male sise, mršava, skoro bez dupeta… I sad je trebalo dostojanstveno se povući.
Izvukao sam ruku iz njenog šortca, podigao se i taman kada sam hteo da počnem sa izvinjavanjem i molbom za oproštaj, Maja se sva zajapurena ustremila na mog mlitavog đoku. Uzela ga je onako mlitavog u usta i počela da ga stiska usnama. Nisam mogao da verujem šta se dešava. Počeo se da se diže i u trenu je bio kao strela. Sisala ga je, tako halapljivo, ludački. Nije mi dugo trebalo, uvatio sam je za glavu i počeo jače da ga nabijam i svršavam u usta.
Istresao sam ga do kraja…Par trenutaka smo stajali nepomični. A onda je Maja ustala, skinula majcu da bi obrisala lice i usta i krenula iz sobe. Uhvatio sam je za ruku i povukao ka krevetu. Ništa nismo govorili. Skinuo sam joj šorc i bacio se na obrijanu pičkicu. Lizao sam je po klitorisu, usminala, gurao ga lagano unutra. Bila je vlažna, počela je da dahće, da se uvija, da se nabija na moj jezik. Gurnuo sam prvo jedan, pa drugi prst…jebao je prstima i šarao jezikom po klitorisu. Svršavala je prilično glasno… Kita je bila spremna, prislonio sam glavić i lagano ga uvlačio i izvlačio ali samo glavić. Počela je da podiže kukove da bi se više nabila ali ja sam se povlačio. Počela je igra, gurao sam samo glavić, ona je pokušavala da se izdigne i nabije a ja sam se povlačio u nazad. I onda, kada se jednom podigla ja sam se sjurio u nju. Vrisnula je. Izvukao sam ga polako i opet nabio do kraja…i onda počeo silovito da je jebem. Digao sam joj noge na ramena i udarao ko blesav. Osetio sam da sperma kreće iz jaja, izvadio ga i počeo da svršavam po njenom stomaku.
Ležali smo neko vreme bez reči…ustala je prva i otišla na tuširanje.
Do kraja letovanja skoro da nismo ni reč progovorili…

Erotkse priče
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:15 Parovi Jutarnja kafica
11:40 TOP - SHOP
11:55 Vesti
12:05 Parovi Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle rucka
17:30 Telemaster
18:05 Kviz: Naslovna strana
18:35 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 PAROGRAF
02:30  Parovi - Live