Izvor:
13.10.2017 u 02:06
0

OVE STVARI MORAŠ URADITI PRED DEČKOM PRE NEGO ŠTO TE OŽENI!

Ove stvari jednostavno morate da uradite pred očima svog partnera kako biste se uverile da će ostati sa vama pod bilo kojim okolnostima.

Plačete i ridate na sav glas

Verovatno vas je momak već video kako plačete. Plakanje pokazuje da ste ranjive, otvorene i da mu verujete. Ako momak ne zna kako da se nosi sa vašim suzama, trebalo bi da preispitate svoju vezu.

Vrištite kao u užasnom filmu

Morate pokazati svoje emocije bar jednom da biste se uverile da može da se nosi sa vama. Ponekad se žene ne usuđuju da se ljute, ali zašto? Svi ponekad možemo da dođemo do tačke ključanja kada smo uznemireni i gde gubimo kontrolu. Sledeći put se ne zaustavljajte. Do đavola sa poštovanjem! Vrištite glasno koliko želite i procenite njegovu reakciju.

Idite zajedno u prodavnicu

Možda ste već kupovale odeću sa svojim partnerom, ali kupovina namirnica je opšta vrsta aktivnosti koju morate uraditi zajedno u nekom trenutku. Kupovina namirnica u supermarketu vam može reći puno interesantnih stvari o vašem partneru. Na primer, da li čita sastav proizvoda, obraća pažnju na rok trajanja ili baca sve u korpu bez razmišljanja… Ako vam se sviđa čips, a on više voli zdravu hranu, da li će se buniti?

Depilacija pred njegovim očima

Zamislite scenario: žurite sa tuširanjem i imate samo deset minuta pre nego što napustite kuću. Vaš muž ulazi u kupatilo. Planirate da nosite prilično kratku haljinu, ali treba da obrijete svoje noge. Ali, vaš partner je još uvek ovde, a vaše noge moraju biti obrijane! Uzmite brijač i uradite ono što želite. Ne brinite, on zna da vaše noge nisu prirodno glatke i bez dlačica.

Intimna frizura

Noge i pazuh su jedna stvar, a vaše intimne zone sasvim druga. Verovatno je već video vašu glatko obrijanu liniju bikinija, i zašto mu ne pokazati i obrnutu stranu novčića? Pokažite mu bez stida i pratite njegovu reakciju. Ako vas neko voli, voleće vas i tako.

Povraćanje zbog bolesti ili velike količine alkohola

U ovom slučaju nećete moći da zadržite svoj nagon, čak i ako želite. Ako planirate brak, verovatno planirate uskoro i trudnoću. Trudnoću ponekad prate konstantne mučnine i potrebna vam je podrška od vašeg partnera.

Odlazak u toalet sa otvorenim vratima

Udajete se za odraslog čoveka koji savršeno razume da imate fiziološke potrebe. Da li je potrebno da zatvarate vrata svaki put kad odete tamo? Da, jeste. Ali, on je već video sve vaše delove tela, pa nemate razloga da se stidite ukoliko zaboravite da zatvorite vrata ili on uđe u kupatilo dok vršite nuždu.

Ostavite uložak u smeću

Čak i da nikada nije imao tako otvorenu devojku, ako ste bliski i planirate venčanje, treba da zna kako sve funkcioniše. Ovo se odnosi i na promenu uložaka tokom ciklusa. Ponekad muškarac mora da vidi menstrualnu krv, kako bi mogao da zamisli ono što doživljavate. I naravno, ako planirate da imate decu i želi da bude prisutan pri rođenju, mora se pripremiti.

Zadržite svoju lošu naviku – šta god da je!

Uradite pred njim ono što niko drugi ne zna. To može biti nešto glupo, na primer, čitanje modnih časopisa u toaletu. Što duže vremena provodite sa nekim, teže ćete uspeti da sakrijete svoje male tajne i pretvarate se.

Budite otvoreni i baš onakvi kakvi jeste. Samo tako ćete znati da će vas voleti u svakom slučaju!

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter