NEZNANAC ME JE RASTURIO: Podižem se i spuštam, spuštam i podižem. Sve brže i brže. Vrti mi se u glavi. Njegova životinja pulsira u mojoj uspaljenici!


Odmah da vam skrenem pažnju. Ovo je istinita priča od A do Š. Ništa u njoj nije izmišljeno. Nijedna reč, nijedno slovo. Ovo naglašavam zbog toga što mnoge priče koje sam pročitala su čista izmišljotina. Plod nečijih fantazija koje nemaju veze sa stvarnošću. 
     Pet godina zabavljanja i isto toliko braka. Sasvim dovoljno da naši životi zapadnu u kolotečinu. Deca, obaveze u kući, frustracije na poslu učine ženu inertnom i nezainteresovanom za onu drugu svetliju stranu života. Da je bar malo invencije i bolje organizacije  možda bi se u život moglo uneti malo dinamike i dobrog raspoloženja. 
    Dobar seks sa mužem već je davna prošlost. Od svega je u sećanju ostalo nekoliko dobrih tucanja na početku naše veze. Ostalo, skoro da i nije vredno pomena.
    Moje društvo s posla je, naprotiv, bilo dosta aktivno na polju rekreacije. Dva do tri puta nedeljno su igrali odbojku, a jednom mesečno gostovali u druga mesta na poziv ondašnjih rekreativaca. Više puta su me ubeđivali da se aktiviram i da im se priključim. Pričali su mi kako se lepo provode na izletima i druženjima, a sve češće su stizale i „vesti“ o društvu u kojem igranje odbojke nije primarna zabava. Znalo se „zaigrati“ i na drugim terenima i takve „igrice“ su se sve češće produžavale do duboko u noć, zavisno koliko je ko u njih unosio strasti. Sve češće sam hvatala sebe u razmišljanju  da bi možda moj život mogao dobiti na kvalitetu ako se pridružim društvu i počnem da se rekreiram.I ubrzo je ponovo stigao poziv od društva da im se pridružim na putovanju u jedan grad udaljen četrdesetak kilometara od mog mesta. Domaćini su bili divni i izuzetno gostoljubivi, pa su nam posle utakmice priredili lepu zabavu sa večerom i muzikom u jednom romantičnom restoranu na obali reke.
    Divna, topla majska noć. Đuskamo i plešemo u ritmu starih melodija. Smeh i dobro raspoloženje. Piće učinilo svoje: popustile kočnice početne uzdržanosti. Ljubazni poziv na ples od neznanca, koji se iznenada stvorio predamnom, bez mnogo razmišljanja  prihvatam. Zašto da ne. Oduvek sam volela da plešem i nekada važila za ribu koja pleni lakoćom kretanja po plesnom podijumu. Očito da ni moj mladi partner nije bio neuk, pa smo nošeni ludim ritmom klizili po podijumu. Njegove snažne i nemirne ruke su se tokom igre sve češće spuštale u polje „zabranjene zone“, dok se u jednom trenutku u mračnom delu sale nisu našle na mom sočnom dupetu, a njegove vrele usne na mom vratu. Kako sam bila zatečena nisam se opirala tom drskom i iznenadnom napadu nežnosti. Čvrsto me je obgrlio oko struka i snažno privio uz sebe, da sam donjim delom delom trbuha naletela na nabreklu i čvrstu izbočinu u njegovim farmericama. Ostala sam bez daha. Uzdrhtala i nemoćna da bilo šta učinim. Sama pomisao da sam posle toliko godina u naručju drugog muškarca me je toliko uzbudila da sam počela da se preznojavam i ubrzano dišem. Moja pičkica se toliko ovlažila da sam počela da curim. Kada su nam se prsti grčevito spleli znali smo da od tog trenutka pripadamo jedno drugom. Bez reči i bilo kakvog dogovora iskrali smo se sa zabave, upali u njegova kola i odjurili u noć. Ubrzo zatim našli smo se u šumici na jednom proplanku. Ugasio je motor i svetla. Silno uzbuđeni počeli smo da se svlačimo. Ruke su letele po njegovom i mom telu da je to bilo pravo ludilo. Naše usne su se grozničavo spajale u duge i strastvene poljupce. Žudnja se razbuktavala takvim plamenom da sam u slatkom magnovenju skliznula niz njegova bedra i zanemela od čuda. Predamnom je bila ogromna kurčina kakvu ja u životu nisam ni videla, a kamoli osetila u svojoj mačkici. Dohvatila sam ga požudno i halapljivo, ali jedna moja šaka nije bila dovoljna da obuhvati to čudo od kurca, pa sam ga zgrabila obema. Pulsirao je u mojim rukama kao neka pobesnela životinja. Njegov ogromni glavić kao velika šumska pečurka presijavao se na mesečini. Moj jezik grozničavo je počeo da klizi po njemu i njegovom obodu. Čula sam njegov dubok uzdah i to je bio signal da ga odmah uzmem u obradu, onako kako sam to nekada činila muškarcima i dovodila ih do ludila. 
    Moje sočne i pune usne, stvorene za pušenje, obuhvatile su ga celom debljinom i polako se spuštale niz užarenu i čvornovatu batinu. Dok je mrsio moju kosu njegov ogromni ud je polako klizio i sve dublje ulazio u moje grlo gubeći se u ambisu sladostrašća. Čula sam njegovo urlikanje i osetila grčenje njegovih bedara. Napravila sam još jedan pokret i stigla usnama do korena te predivne kurčine. Nisam mogla da dišem, ali sam čvrsto odlučila da postavim rekord u dužini i debljini kurca koji je ikada ušao u moje grlo. Zadržala sam ga u mom čvrstom posedu „malu večnost“ dok me je moj lepi neznanac molio da ga pustim jer ne može više da izdrži. Čvrsto sam stegla njegov koren prstima da ne bi svršio i tako pokvario potpuni doživljaj koji sam nestrpljivo iščekivala. Izvlačila sam ga i uvlačila u jednakim ritmovima spuštajući i dižući glavu kao u nekom verskom obredu klanjajući se njegovom božanstvu.
   Manirom iskusnog jebača, koji se vešto snalazi u malom prostoru automobila, spustio je sedišta tako da mi je sva ta divota od kurca bila na raspolaganju u svoj svojoj snazi i veličini. Moja pica je plamtela u iščekivanju moćnog posetioca. Nisam htela više da je mučim i u divljem naletu opkoračih njegova stegnuta bedra i sjurih se niz njegov kurac kao niz neku klizavu stazu kojoj nema kraja, ili isukanu žilu kakvog pastuva, koga oduvek inače sanjam.
    Jauknuh od slatkog bola, a onda on preuze kontrolu nad situacijom i poče da me probada odozdo kao kopljem. Na trenutke sam gubila svest i tresla se celim telom od nadolazećeg sladostrašća. Kao erupcija kakvog vulkana počeo je da izbacuje užarenu lavu i da je ubrizgava u moju nezajažljivu picu da sam pomislila da ću umreti. Nisam mogla da verujem da jedan muškarac ima toliko sperme. Okrenuo me je na leđa i ostatak izbrizgao po mom trbuhu, grudima i licu. Tresla sam se kao u groznici i svršavala u serijama. Ta pomama je trajala toliko dugo da sam napokon osetila slatku obamrlost tela i potpuno mu se prepustila na milost i nemilost.
    Vratio je užareno đule u moju picu i ostavio da pulsira, ne pokrećući ga. Njegove ruke su bile na mojim grudima, a nabrekle bradavice u njegovim ustima. Kao u nekom bunilu sam se trzala od naleta slatke jeze i njegovih vrelih usana koje su kao pokretna žeravica kružile po mom telu. Nežno me je ljubio u vrat, bradavice, šake, a moje usne su žudno podrhtavala i strasno dočekivale njegove. 
    Naša isprepletana tela povremeno je obasjavala munja. Počelo je da dobuje po krovu automobila. U našem gnezdu strasti i sladostrašća oluja se polako smirivala. Vedrilo se u mojoj svesti. Vreme je stalo. Ne znam koliko je sati. I ne interesuje me. Moj muž verovatno još ne spava. Čeka me zadubljen u neku knjigu. Ko zna, možda sluti da se njegova verna ženica večeras rastura sa nekim muškarcem. Jednom prilikom mi je rekao da ne bi imao ništa protiv da se kresnem sa nepoznatim muškarcem, pod uslovom da su emocije isključene. Ako tako možeš, onda ti dopuštam, rekao je. Dobra jebačina s drugim može samo da učvrsti naš brak. Povremeni izleti, isključivo radi seksa, će te učiniti manje nervoznom. Doprineće tvojoj lepoti. Zračićeš novom energijom i zadovoljstvom. A možda me je samo kušao? Ne, sada sam sigurna da on zna gde sam. Na tu pomisao srce poče da mi ubrzano lupa. Moj lepi neznanac kao da je pročitao moje misli i iznenadnu uznemirenost. Njegova kurčina je još bila u mojoj žarulji i istog trenutka osetih kako pokreće svoju ogromnu glavu, kao kakva ulovljena životinja u zamci.
    Podigoh noge i obgrlih ga snažno oko struka, a on spusti svoje usne na moje tako strasno da mi se zavrte u glavi. Naša tela, koja su sve vreme bila jedno, počeše da se uvijaju u ritmu nadolazeće strasti sluteći neizbežnu buru. Uglavljeni buzdovan među mojim nogama, najpre polako, a onda sve brže i žešće, zarivao se u moju utrobu.Iskusnim i usklađenim pokretima, neznanac je razbuktavao novu vatru u mom telu, a pomisao na mog muža da sam sa nekim drugim, toliko me je popalila da sam se pretvorila u pravu tigricu. Zabadala sam nokte i zube u njegovu znojavu kožu, ujedala ga, vriskala, propinjala se i nabadala na tu predivnu kurčinu s takvom pomamom kao da će mi to biti poslednje u životu.
    Kada mi je muž predlagao ovako nešto, ni slutio nije da je to bila moja dugogodišnja opsesija i neostvareni san, ali da nisam smela ni da pomislim da bi se to moglo meni dogoditi. Pokušavala sam da ga proglasim ludim, nenormalnim podvodačem sopstvene žene i šta sve još ne, ali bi on ostajao potpuno miran i dosledan, da sam vremenom shvatala da to on misli sasvim ozbiljno. Meni je važno da tebi bude lepo, govorio bi. Jedan je život. Glupo ga je provesti s jednim muškarcem. Te njegove reči su,  zapravo velika istina. Prisećajući ih se blagotvorno delovaše  na moju savest i ja još snažnije obgrlih svog pastuva i pripih se uz njega kao pijavica, sišući najdivnije sokove ljubavi. Nastavio je da me probada tako žestoko da sam se pobojala kako patos automobila neće izdržati. Gubila sam dah i svest. Umirala sam pod njegovom težinom, ali ni jednog trenutka nisam pomislila da prekinem. Svaki žestok udarac njegovog buzdovana u moje međunožje, izazivao je u meni želju za novim, još snažnijim. Rasturi me... raznesi me...Jebi me mili moj ždrepče, moj silni jebaču... Oh, napuni me... nemoj prestati. Hoću da si stalno u meni... Nemoj ga vaditi. Ubrizgaj tu divnu spermu! Hoću da ovo pamtim. Da živim od sećanja na ovu jebačinu... Oh, oh... kako to divno radiš... Poludeću... umreću! Onda sam se okrenula i propela podatnim guzovima prema njegovom kurcu. Hoću otpozadi, kažem mu. I on sjuri to vrelo mesnato čudo svom dužinom tako žestoko da vrisnuh. Njegove ogromne šake obuhvatiše moje guzove i snažno pljesnuše po sočnim polovinama da mi se smrači pred očima. Snažni orgazam je nadolazio mojim telom, dugo i žestoko, kao njišteća konjica u dugotrajnom galopu. Oh, majko moja šta mi radi... kriknuh, nabijajući se još dublje. Kao u transu zavrteh guzovima dok je njegova užarena motka neprestano džarala po mojoj utrobi. Snažan drhtaj njegovih prepona i poče fantastično ubrizgavanje i punjenje moje nezasite žarulje.  Mlaz za mlazom je šiktao iz njegovog buzdovana, da je prskalo na sve strane. Bože, pomislih, ovaj bi i ždrebicu napunio. Držao me je za nabrekle grudi i ukrućene bradavice, lizao moja znojava leđa, palacao jezikom kao žaračem do besvesti. Trajalo je to večnost. A onda me poklopi svojim znojavim telom, snažno zakuca još nekoliko puta u moje vlažno međunožje, pa prestade. Čulo se samo teško i isprekidano disanje umornih ratnika i dobovanje kiše po krovu automobila.
     Divna si, izusti posle dubokog uzdaha. Ti podatna uspaljenice. Pomilova me po mokroj kosi i spusti se pored mene. Čvrsto upletosmo prste i nežno mu zavukoh vreli jezik u ušnu školjku. Ležali smo nauznak. Pri bljeskanju munje jasno se mogla videti kako njegova kurčina leži izvrnuta na njegove znojave prepone kao nokautirani bokser. Presijavao se na noćnoj svetlosti i ja dobih želju da ga pomazim i da mu tako zahvalim za svu noćašnju divotu koju mi je pružio. Dohvatih ga za jaja i shvatih da su još uvek nabrekla i da tu ima još materijala. Nemoj, reče. Toliko si me iscedila da u meni više nema nikakvih sokova. Dehidrirao sam načisto. Nego, ajde da zapalimo. Može, rekoh. Pod uslovom da ga kasnije probudim iz kome. Ovaj se lutko više ne budi, odgovori. Zaspao je dubokim snom na duže vreme.
    To su bile prve rečenice koje smo razmenili ja i moj neznanac. Podsetih ga na to i oboje prsnusmo u smeh. Nikada, ama baš  nikada nisam tucao tako podatnu ženu. Ovo je ludilo mala, izgovori to stavljajući ruku u moje još uvek vrelo međunožje. Tako se divno jebeš da ću ovo pamtiti celog života. Ne verujem ti, odgovorih. Preteruješ laskavče, prošaptah i utisnuh dug i vreo poljubac u njegove usne, razmišljajući o tome kako sam i ja sigurna da je ovo bila najbolja i najluđa tucačina u mom životu. Jebačina za ceo život, zaključih u sebi.
    Kako se zoveš? Imaš li muža? Dece? Blago njemu za ovakvu divotu koju poseduje. Da sam na njegovom mestu ne bi se skidao sa tebe, ni noć ni dan. Bezimena, rekoh, i koketno i vragolasto napućih usne prema njemu, dok nam je žar cigareta povremeno obasjavao lica. Sigurna sam da je primetio moje oči kako blistaju u mraku. Oči i osmeh zadovoljene i ispunjene žene koje samo pravi jebač može da pročita. Usne nam se ponovo spojiše u dug i vreo poljubac. Osetih da me ponovno obuzima plima strasti. Ovo je ludilo. Pomislih. Ovo noćas neće prestati. Nežno ga uhvatih za kurac. Trže se od dodira. Dobro je, reaguje, pomislih i odmah osetih kako se polako budi. Moj muž mi stalno govori, u ovakvim situacijama, da imam ruke čudotvorke. Sve više sam sigurna u to. Nikada mi se nije desilo da jebač zakaže u presudnom trenutku. Moj talenat je uvek dolazio do izražaja. Dodirnuh usnama njegove bradavice, grudi, trbuh spuštajući se sve niže. Njegova batina se promeškolji. Dodirnuh vrelim vrhom jezika njegov glavić i počeh da palacam po njemu. Draškala sam ogromna muda i usnama klizila niz užareno kurčevo stablo. Poče da narasta i da se uzdiže u mojoj šaci. Oduvek me je strašno uzbuđivao taj predivni osećaj kada kurac pulsira i narasta u mojim rukama. Već je bio onaj stari: moćan, tvrd, čvornovat, vreo, nabrekao.Nisam mogla oči da odvojim od njega. Blago tvojoj ženi, rekoh, sa ovolikom batinom. Mora da te jako voli i ne prepušta lako drugim ženama. Dođi ovamo, ti lukavice, reče i privuče me na sebe. Noćas on pripada samo tebi, a ako budeš pametna pripadaće i ubuduće. Ako ga ja dobro poznajem, ovo što si mu ti noćas priuštila, on nikada neće zaboraviti. I meni i njemu očito pašeš, inače ga nijedna dosada nije mogla tako brzo vratiti iz mrtvih, kao ti večeras. Zna da laska, pa to ti je, pomislih, dok je u meni požuda nagoveštavala novu bitku. Opkoračih ga i nežno se nabodoh. Sokovi počeše da cure. Sunovratih se niz užareni stožer. Do jaja. Rekoh mu da ne mrda. Ovog puta ja vodim igru, pomalo drsko zapovedih . Polako, onako divno nasađena počeh da kružim bokovima ujednačenim ritmom. Ta ogromna kurčina kao da mi stoji u grlu. Podižem se i spuštam, spuštam i podižem. Sve brže i brže. Vrti mi se u glavi. Pulsira njegova životinja u mojoj uspaljenici. Klizim preko nabubrelog glavića i sjurujem se kao niz katarku do podnožja, pa se opet podižem i stropoštavam u ambis strasti i pomame. Osećam kako drhtim. Ubrzavam njihanje. Divljački se nabijam i kružim oko stožera koji raznosi moju utrobu. Oh, oh... kako je lepo, vičem. Dršćem, cičim i zarivam nokte u njegovo telo. Ostavljam ožiljke do krvi. Kao pobesnela ždrebica ujedam ga za vrat, ramena, usne. Sisam njegove prste i propinjem se u naletu divlje strasti,  čija sam, shvatam u magnovenju, konačno robinja. Moje nabrekle sise i ukrućene užarene bradavice plešu po njegovim grudima. Hvata ih rukama, steže, sladostrasno ljubi, miluje... Poplava strasti... Pomama čula... Telom struje topli srsi. Još brže kružim i vrištim. Nije me briga hoće li neko čuti. Srce mi ludo udara. Hvatam dah. O, Bože, vičem, a u podsvesti želja da me vidi moj muž u ovom uspaljenom ludilu. Moj pastuv se propinje i uspeva da mi zavuče još dublje. Kao žrvnjem meljem užarenu kurčinu. Uništavam njegovu snagu. O, Bože, kako je divno, vičem i natičem se u transu. Ljuljam uzavrelim bokovima, stenjem... Oh, kako sam divno probodena... Kako me ispunjavaš celu... Kako si nežan... kako ti je moćan, vreo i sočan... kako samo ubrizgavaš tu predivnu spermu...Kao popaljen pastuv... Jebi me... jebi me... nemoj prestati mili... Ljubi me... daj ovamo te usne...Ovo je ludilo! Nemoj da ga vadiš... Ne, nemoj da ga vadiš... Ostani tako... oh, oh...Dublje, još dublje – čujem svoj ustreptali glas.To pastuvčino moja... sravni me! Uništi! Polomi me! ... Rasturi! Raznesi me moj mili jebaču. Hoću da umrem na tvom kurcu. Napuni me... Ubrizgaj u mene užarenu lavu, to čudo od kojeg ću noćas da poludim. Tako... Tako... Tako... Oh, oh ... ove divote! Stani. Umiri se. Hoću ovako!  I stisnuh to predivno čvornovato čudovište vaginalnim mišićima i u jednakim ritmovima počeh da ga usisavam u sebe. Stiskala sam ga i puštala kao da je i nekoj nevidljivoj šaci. Jaukao je od zadovoljstva. Ovu tehniku me je naučio moj muž. Iskusni stari lisac. Brzo sam naučila lekciju i često je primenjivala na njemu, ali ovo je prva prilika da to primenim na drugom muškarcu. Odmah sam shvatila da je ovo za mog večerašnjeg pastuva bilo lepo iznenađenje. Nešto sasvim novo, nešto što nije očekivao.
    Cedila sam tu užarenu motku do poslednje kapi sve brže i sve žešće. U trenutku sam izgubila svest, a onda... zabacih glavu unazad i stresoh se od sladostrašća. Svršavala sam kao nikad dotad. Dugo, dugo sam se tresla kao u groznici, propinjala se, ječala, vrištala od neverovatnog zadovoljstva koje se ne može uporediti ni sa čim.
   Već je svitalo. Kiša je prestala. Moj mili neznanac me doveze do blizu moje zgrade. Utisnuh mu jedan dug i snažan poljubac, otvorih vrata i rekoh: Ćao! Pritom mu šeretski mahnuh. Stani, zabezeknu se. A telefon?... A ime?... A šta dalje? Poslah mu poljubac i trčeći zamakoh za ugao zgrade.
    Tiho sam se ušunjala u stan da muža i decu  ne probudim. Provirim kod dece - spavaju. Kod muža – spava. Dobro je, pomislim. Sigurno je davno zaspao. Uđoh u kupatilo i stadoh pred ogledalom. Izgledala sam grozno. Skidoh se. Niz moje međunožje se još uvek slivala sperma. Primetih je i na grudima, vratu, licu, kosi, trbuhu. Tragovi njegovih poljubaca prekrivali su moj vrat i celo telo. Ožiljci požude, strasti, ludila. Jao, ako ovo primeti muž, bila je prva pomisao, a onda iznenada me podiđe slatka jeza i plima strasti i požudi poče da kola mojim telom. Obuze me luda ideja da sve to ponovim sa svojim mužem. Sad i odmah. Onako vlažna i okupana spermom mog neverovatnog noćašnjeg jebača. Tiho se uvučem pod pokrivač kod muža. Bio je potpuno nag. Očito da me je sa uzbuđenjem čekao. Srce mi je ludo tuklo. I tog trenutka mi prostruja kroz glavu: On zna! On sve zna! Gospode! Kao da je bio na licu mesta. Kao da je bio prikriven i sve video. Zahvati me još veće uzbuđenje. Nežno ga dotakoh, čekajući reakciju. On se promeškolji, ali se ne probudi. Srce još jače tuče. Hoće da iskoči. Uhvatim ga za uspavani kurac i počnem da ga nežno obrađujem. Setim se da mi je jednom rekao da uvek mogu da ga probudim kada mi se prijebe. To me ohrabri. Ne samo da mi se prijebalo nego me uhvatilo jebačko ludilo i takvi naleti strasti i požude da tu vatru treba svaki čas gasiti. Kurčina mu se već bila podigla kada sam ka stavila u usta i celom dužinom usisala da je duboko jeknuo i, kao prenuo se iz sna.Osmehnuo se i privio me uz sebe. Kako je bilo, upita. Zanemeh. Ne odgovorih. Više nije bilo sumnje da sve zna. Glupo bi bilo da negiram, izmišljam neke priče i pravdam se. On je pametan čovek, i to kod njega ne pali. Uostalom, sve se videlo na meni. Nije se moglo sakriti. Ovo je prvi put da iz nekog provoda dođem kući u ranu zoru. Obično se na zabavama nisam zadržavala dugo. Žurila sam kući deci i mužu. Ali, ovo je takođe prvi put da mi se prijebalo u cik zore i da se potpuno naga uvlačim u postelju kod muža sa neopisivom željom za seksom koju ne mogu kontrolisati.
    Kao izgladneli lav bacio se na mene. Žešće nego ikad me pojebao, da sam vriskala, uzdisala, ječala, stenjala, propinjala se, dok me je razarao svojom solidno dobrom kurčinom. Izluđivalo me je to što sam poprilično bila sigurna da zna kako moje telo nije lepljivo i vlažno od noćašnjih pljuskova, već od vrelih pljuskova sperme drugog muškarca, njegovog znoja i ljubavnih sokova. Da ovi mirisi koji su se širili našim krevetom i koji draškaju naše nozdrve nisu uobičajeni, već doneseni iz ljubavnog zabranjenog gnezda.  Svršavala sam kao nikad s njim.U serijama. I ko zna koliko puta sam ga privijala na moje nabrekle grudi i propinjala se kao uspaljena ždrebica prema njegovom moćnom kurcu, jurišajući na njegovu cev, želeći da mu se tako zahvalim za ovo nezaboravno, predivno veče i njegovo neverovatno razumevanje za moje tajne, moje snove i potrebe.
    Kada me je opet upitao, ludački se zabijajući u mene, i gledajući me ispitivački pravo u oči – kako je bilo noćas? – više nije bilo dileme. Fantastično, izustih. Privih ga na sebe i nežno mu šapnuh: Nezaboravno i žestoko. Kao u transu. Na trenutak zastade, kao da će nešto reći, a onda šeretski zavrte glavom i nasmeši se. Umesto komentara njegove usne se duboko i strasno utisnuše u moje. Bio si u pravu, nastavih. Ti si divan. Hvala ti, i još više se natakoh na njegovu budžu. Mogu li da ti svršim u usta, upita. Možeš, rekoh, a za divno čudo to sam i ja silno želela iako mu to do tada nisam dozvolila. Valjda zbog toga što je ove noći to bila jedina rupa u koju moj neznanac nije ubrizgao svoju predivnu spermu. Svršio je ludački. Nisam ni znala da je sperma tako ukusna. Oblizala sam mu detaljno kurčinu, poljubila ga dugo i strasno i privila se uz njega kao kakva bezazlena i nemoćna devojčica. Zaspali smo.
    Probudila su nas naša deca. Naše dve male devojčice. Vreme je za vrtić. Odlučili smo da ne idemo na posao. Odveo je dečicu u školicu i vratio se da nastavimo gde smo stali. Uvukao se u krevet. Odoh da se istuširam, rekoh. Nemoj, reče. Ostani tako. Tako si pohotna i lepa. Oči ti blistaju, telo ti miriše na seks i blud. Kosa zamršena, vrat u ožiljcima (nije video ostali deo tela), usne pohotno poluotvorene i sočne, pičkica ti topla i vlažna. Godinama sanjam da te vidim takvu. Ličiš na boginju strasti i seksa. Ostani tako, molim te, reče. Te reči probudiše u meni staru pomamu, požudu i neopisivu želju da mu se podam, ne kao mužu, već kao muškarcu, onako kako je on to oduvek želeo. Dozvolih mu da spusti glavu na moju uspaljenicu. Prevejani laskavac, znao je da rečima probudi pohotu u meni, da zaintrigira i uzbudi, sigurna sam, svaku ženu. Da uzburka krv i izazova poplavu osećanja.
    U glavi mi se zamutilo kada je njegov vreli jezik dodirnuo moj nabrekli klitoris. Počela sam da uzmičem, čvrsto stežući njegovu glavu butinama, ali me je njegov jezik sustizao i zabadao se u moju pičkicu. Telo mi se treslo. Grčila sam se pod naletima vrelih uboda i naletima slatke jeze, molila ga da prestane, zarivala prste u njegovu kosu, njihala bedrima u ludačkom transu, plivala na oblacima čulnog zadovoljstva. Urlikala sam, šištala kao zmija u procepu, stenjala, odgurivala ga od sebe. Nije vredelo. Čvrsto je obuhvatio moje uzdignute butine, zario glavu u vrelo i mokro međunožje i izvodio najuzbudljiviju igru sladostrasnih dodira za koje ja dotad nisam znala. Popustila sam i potpuno se predala čaroliji.
    Nijednom muškarcu to nisam dopustila. Smatrala sam to prljavim i nepristojnim. Ovo je za mene bilo fantastično otkriće. Nešto novo i čarobno. Toliko uzbuđujuće da sam odmah zažalila što sam bila toliko tvrdoglava i slepa, odbijajući muža i ranije muškarce da mi to čine. Ne prekidajući sladostrasnu igru njegovog jezika i mog klitorisa, gurnu mi prst u sočnu pičkicu. Trgoh se od tog slatkog uboda i mahinalno počeh da kružim zadnjicom. Opipavao je vlažne zidove moje uspaljenice kao da nešto traži i manirom iskusnog ljubavnika dodirnu tu famoznu tačku, o kojoj sam toliko slušala i čitala. Blagim pokretom vešto je počeo da kruži po njoj. Povremeno je nežno pritiskajući da sam se ludački propinjala prema njegovom licu, želeći da mi gurne i jezik što dublje. Uvijala sam se od slatkih trzaja i čvrsto hvatala jastuk zubima, bacajući glavu tamo amo po krevetu ne mogavši da se kontrolišem. To ljubavi, to... To mi radi...Ludim... Oh, ludim...  Umreću ti srećo moja... Dođi, oh dođi... Zajaši me...  Tako... tako.... Zakucaj me... Probodi me tom kurčinom... Danas sam nezasita. Šta se ovo dešava sa mnom? ... Reci mi ljubavi... Ne želim da prođe ovaj dan, ovo ludilo... Zadovolji me, molim te... Oh, oh... Hoću dva kurca... hoću tvoja jaja da mi gurneš... Znaš da to volim... Hoću dva jebača,... ne više njih hoću. Da me jebu... da me rasturaju. Hoću pastuva. Dovedi mi pastuva, magarca, kera mi dovedi. Volim sa kerom, sa kerom hoću... videla sam to na filmu. On je dobar jebač... ima dobar kurac. Sa njim hoću da se tucam, a ti da gledaš kako me rastura... Hoću sve njih zajedno, hoću da me ubiju od kurca  -  govorila sam u transu dok se on silovito zarivao u mene.
    Evo ti kučko... evo kurvo... droljo... evo ti uspaljenice! Ti jebačice... lomikurko...nimfo-manko! Hoćeš li da zovem nekog neznanca, nekog sa dobrim kurcem?. Ima ih. Nude usluge, telefone. Video sam na televiziji... Hoćeš li? 
    Hoću, hoću! Urlikala sam. Učini mi to! Obećaj da ćeš mi to učiniti, to mi se sviđa, to sa nepoznatim. Hoću da me rasturaju neznanci, da me jebu do besvesti a ti da gledaš, da uživaš u jebačini tvoje verne ženice sa drugim. Rekao si mi to, rekao si da bi to voleo. Nemoj sad da poričeš. Zovi ih odmah. Hoću da ti to priuštim. Hoću da ti bude lepo kao meni što je bilo noćas. Hoću da se jebem sa svima, da nadoknadim sve što sam ove godine propustila. Hoću da tebi ispunim sve želje. Je si li primetio kako sam se promenila? To si tražio ljubavi. To. Oh, tako mili moj, tako... dublje... još dublje... ostani u meni... tako... tako... Ne, nemoj da ga vadiš, ljubavi... Oh, ljubavi... -  i briznuh u plač od sreće i tolikih poplava strasti i zadovoljstava koje, evo, ne jenjavaju već se sve više razbuktavaju. Ko zna možda sam poludela, možda ne znam šta radim, možda ovo nisam ja?... Grcala sam u suzama, jecala i molila ga da mi oprosti.
    Ne srećo moja. Nemam šta da ti opraštam. Ovo su najlepši trenuci s tobom. Volim sve što mi radiš i ono što si noćas radila s drugim. Volim da te jebem tako rasplakanu, tako podatnu, pohotnu i posesivnu. Volim što te imam, što si moja robinja i moja gospodarica, moja kurva i moja kurtizana, moja carica, moja kraljica seksa i boginja strasti. Volim, volim... govorio je i svaku reč propratio po jednim snažnim ubodom kao da želi da ih zauvek upamtim i nikad zaboravim. Primala sam te udarce stoički kao neku vrstu slatke kazne za moj noćašnji greh i bila sam apsolutno sigurna da će ih odsada bivati sve češće. Potpuno sam spremna da takvu kaznu rado primim, kad god je zaslužim.
     Bilo je već vreme kada je trebalo poći po decu. Ustali smo i istuširali se. Dobili smo želju da vodimo ljubav pod tušem, ali smo odustali jer već kasnimo u vrtić. Dogovorili smo se da to uradimo večeras. 
     Strčali smo niz stepenice kao deca, ko će pre, uhvatili se za ruke i odlepršali put vrtića kao dva zaljubljena goluba, na zavist radoznalih komšija koji su gledali za nama. Za njih smo bili oličenje skladnog i srećnog bračnog para, a ja verna supruga i nežna mama. Nadam se da i vi imate takvo mišljenje. 

P.S. Prošlo je podosta vremena od tada. Naše strasti se nisu smirivale. Povremeno odem na rekreaciju, na neki izlet i druženje. Muž nema ništa protiv. Ne bih ga menjala ni za jednog na svetu. Volim da šetam s decom po gradu. Deca ko deca. Jure, vršljaju, zaviruju svuda. Mama!... mama!.. – dojuri do mene mlađa devojčica. Tata je u kafiću sa jednim čikom.  Pogledah unutra, i... skamenih se. On! Gospode, zar je moguće? Uđi, pozva me muž. Da te upoznam. Ovo je moj novi kolega na poslu. Dobar momak!

 

Izvor: Erotskeprice.blog
Foto: Facebook/sekssrbija

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost