Nezaboravan sajam turizma u Nemačkoj: Iscedio sam i poslednju kap ljubavnih sokova iz koleginice Ivane!

Kao i svake godine išao sam na svetski sajam turizma u Nemačku. Stigao sam tri dana pre početka kako bi malo pomogao ekipi iz naše firme sa pripremama.

Dovukao sam još nešto materijala i dogovorio smeštaj za par žena koje su trebale biti u našim nošnjama kao hostese. Odmah me dočekala Ivana, direktorka naše filijale u Berlinu i brzo smo se bacili na posao. Radili smo do kasno uveče, pa me onda prebacila do hotela koji smo uobičajeno koristili. Ni sam ne znam šta mi je bilo, ali pre nego sam izašao iz auta upitao sam je: 

- Ivana, jesi li za piće pre spavanja? - pogledao sam je u mraku osvetljenu samo unutrašnjim svetlom lampica komandne table i nešto malo od neonske reklame iznad ulaza u hotela, posle čega je samo kimnula glavom i odvezla se na parking. 
- Branko, samo sekund, jer je policija ovde zajebana pa da ne ostanem bez vozačke - rekla je izlazeći iz auta. 
- Pa naravno - rekao sam dok sam gledao kako izlazi iz auta i kako joj se suknja povlači na gore. 

Ivana je inače bila žena od 40 godina, rastala se pre dve godine i koliko znam nije imala dece. Bila je visoka i jake građe, a pritom mislim na solidne sise i čvrstu i poveću guzu. Imala je dugu i ravnu svetlosmeđu kosu, te smeđe oči. Bila je privlačna na neki način iako nije bila neka lepotica.

Sad kad je izlazila iz auta pitao sam se zašto nikad nisam ništa pokušao kod nje. Možda naši brakovi ili nešto drugo, ali sam sam sebi rekao da bi mogao nešto pokušati. Pa znamo se već desetak godina ili čak i više. Ubrzo smo sedeli u hotelskom baru i pijuckali piće. Pričali smo o svemu i svačemu, pa smo se tako dotakli i privatnog života. Tako sam saznao da je jedva čekala da se razvede, jer ju je brak i muževljevo varanje i laganje gušilo. Polako smo došli i na temu seksa i na moje iznenađenje bila je direktna, pa me direktno upitala:
- Da li voliš neobavezan seks? 
- Pa zar nije svaki neobavezan - upitao sam. 
- Hmmm.. imaš pravo - rekla je i nasmejala se. 
- E vidiš, ja bi voleo imati ga sa tobom - rekao sam i ja sada direktno, a ona se samo nasmešila i tiho rekla: 
- Ne znam šta onda čekamo... 

Platio sam piće i ubrzo smo se vozili liftom do trećeg sprata, a ja sam ruku držao na njenoj guzi i milovao je dok se ona lagano naslanjala na mene. Čim smo ušli u sobu zagrlio sam ju i poljubio, a ona mi je uzvratila. Ubrzo smo poskidali sve sa sebe i moj kurac je stajao uspravno ispod malog pivskog trbuščića kako već dugo nije.

Pogledala ga je i pohvalila njegovu spremnost, a onda smo završili na krevetu i ona se spustila do mog napetog kurca i počela mi ga lagano pušiti. Povukao sam je na sebe i sad smo bili u pozi 69 i dok mi je ona pušila kurac ja sam lizao njenu picu.

Nije bila preterano dlakava, iako sam preferirao obrijane, ali mi nije smetalo, ionako ću joj ga uskoro zabiti do jaja. Curili su sokovi već dobrano iz pice, a i ja sam bio već odavno spreman, a ona kao da je to znala i samo se povukla sa mene prema nogama i primila moj kurac. Namestila se iznad i samo se spustila niz njega. 

Uzdahnula je duboko kad joj je ušao u dosta usku picu, pa je malo zastala, a onda nastavila polako sa nabijanjem. Nije joj trebalo dugo, svega par minuta da jako svrši i polije mi jaja svojim sokovima. Međutim nije se digla već se nastavila nabijati na mene, a nakon par minuta sam i ja počeo svršavati i puniti joj picu svojom spermom.

Nakon obostranog orgazma izvalili smo se na krevet i malo teže disali, s razlogom. Ja sam osećao da bi mogao još jednom, ali mi je trebalo osveženje, pa sam predložio zajednički tuš. Nije odmah prihvatila, ali kad sam joj počeo ljubiti bradavice ustala je i krenula sa mnom. Znao sam da imaju velike kade sa zavesom za tuš, pa smo se sad međusobno sapunjali, a ona se dobro zabavljala dok mi je prelazila preko kurca i jaja.

Nisam joj ostao dužan, pa su i njene sise bile sad nasapunjane sa tvrdim bradavicama i picom punom pene, dok su moji prsti su vršljali po njenoj unutrašnjosti. Ubrzo je počela stenjati i drhtati, da bi nakon nekoliko trenutaka opet svršila. Isprali smo sapunicu sa sebe i krenuli nazad u sobu. A ja sa dignutim kurcem koji je već pulsirao...

Nije stigla ni leći na krevet jer sam je zadržao i odmah joj ga s leđa sjurio u mokru picu. Samo je zajecala kad sam joj ga zabio do kraja i uhvatio za bokove, te je počeo nabijati na svoj nabrekli kurac. Čulo se samo njeno stenjanje, lupanje njene guze o moj trbuh i lupkanje mojih jaja po njenim nogama. Stenjali smo i dahtali, znojili se i uskoro sam i ja došao do drugog orgazma i ponovnog punjenja njene pice. 
Nakon toga smo se izvalili na krevet i još malo mazili, posle čega je otišla. 

Drugi dan se sve ponovilo, a onda me pozvala kod sebe, pa sam ostatak boravka u Nemačkoj proveo kod nje. Jebali smo se svako veče dok nisam otišao nazad kući. Znala je da sam u braku i nije ništa očekivala od svega toga, ali je rekla da bi volela da kad dođe na leto nađem malo vremena za nju i njenu napaljenu pičku.

Obećao sam da ću se potruditi i sad jedva čekam leto...

 

24wink.com
Foto: arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:00 Parovi - Live
15:30 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte Parove
19:55 Bingo
20:30 Upoznajte Parove
21:00 Ćirilica 
23:00 Parovi - Žurka
02:30 Parovi - Live