GUTALA ME JE POGLEDOM: Rekla je da želi da je je***, odmah smo otišli u sobu da je punim!

Svaki posao je stresan, ali ako postaviš neke stvari kako trebaju ne mora biti takav. Godinama radim kao kuvar i promenio sam brdo restorana i hotela, uglavnom je to sve isto, osim vrste restorana ili nekog manjeg dela radnog sustava, ali brzo se prilagodiš. Tako je bilo i sada u ovom restoranu u jednom italijanskom skijalištu. 

Ekipa je bila OK, većinom iz naših krajeva, a za oko mi je zapela Martina, jedna od kuharica koja je bila iz Sarajeva. Doduše, kako je govorila, u Sarajevu nije bila već nekih šest godina, jer bi nakon sezone u skijalištu odlazila raditi u "Viareggio" preko leta i do jeseni, a onda opet nazad. Marina je bila bombica, bukvalno. Nije bila viša od metar i šezdeset, ali sisata i guzata. Mislim da je imala solidnu četvorku, ma koji god broj da je bila bile su mi pune ruke njenih sisa. A guza... Bože, kako je bila mekana. 

Sasvim smo se slučajno sprijateljili po pitanju seksa jednu veče kad smo imali after job party u restaču. Već oko 21 sat nije bilo nikoga, a kako mi nismo silazili u dolinu, tako smo se znali zabavljati sami do kasno u noć. Pilo se dosta, ali niko nije prelazio one granice kad bi izgubio kompas i napravio sranje. I tako smo jednu večer nakon posla svi bili zavaljeni u foteljama bara, koji se nalazio u sklopu restorana, te smo cugali i zajebavali se, kad se Marina smestila uz mene na nekom dvosedu. Nisam baš bio uzor vitkosti, ali se ugurala uz mene i sad sam osećao toplinu njene guze i butine uz svoju nogu. Dok smo se smejali nekom vicu lagano sam spustio ruku niz njena leđa i do guze. Nije se nimalo bunila, već se samo malo odigla i ruku sam stavio ispod njene guze, a ona se sela na nju. Nitko nije ništa primetio, ili su se pravili blesavi za to. U svakom slučaju, moja ruka nije mirovala i sa početnog milovanja njenih guzova samo sam rukom krenuo malo niže i došao do njene pičke. Malo se cimnula kad sam prstom prošao po njoj, pogledala me i namignula mi, pa se malo podigla i prstom sam ugurao tkaninu njenih tajica i gaćica u njenu pičku. Osjetio sam kako je već dobrano mokra kao da se popišala. Samo se promeškoljila. Prošlo je pola jedanaest i ekipa se počela osipati. Bilo je onih koji su već počinjali sa poslom u 7 ujutrom, pa su se izgubili u pravcu bungalova. Ostalo je nas još par, a Martina je natočila meni i sebi po još jedno pivo i uskoro smo ostali sami. Čim je zadnji iz ekipe nestao kroz vrata njena ruka se našla na mom kurcu koji se nije isticao zahvaljujuči mom pametnom odabiru gaća. Počela ga je stiskati i naslonila se na mene, te me zažvalila, a ja sam izvukao ruku ispod njene guzice i obgrlio je, te ju uhvatio za one sise. Samo je zamumljala i uvalila mi jezik koliko je mogla, a onda počela vaditi moj kurac iz hlača i onih uskih gaća. Trebalo joj je samo nekoliko sekundi da ga izvuče i sad ga je drkala dok je glavić bio u njenim ustima i cuclala ga je. Zatim me cmoknula usnama i pogledala me:

- Znaš ti koliko ja tebe želim jebati? 
- Nemam pojma - rekao sam i dodatno slegnuo ramenima dok sam joj i dalje mijesio desnu sisu. 
- Otkako smo počeli skupa raditi - rekla je i vratila se pušenju kurca, a ja sam si mislio ''Pa jebote šta si čekala dva mjeseca''?

Nakon par minuta pustila mi je kurac i počela skidati svoje čarape, te gaćice i ugledao sam njenu obrijanu pičku koja je bila mokra od njenih sokova. Opkoračila me je i primila moj kurac, te ga polako uvela u nju. Odmah joj je skliznuo do kraja, a ona se oslonila na moja ramena, klekla uz moje noge i počela se nadizati i odmah nabijati natrag na moj kurac. Primio sam ju za njenu mekanu guzu i pomagao joj da se nabija na mene, a onda pustio guzu i zadigao joj pulover, te izvukao njene sise iz grudnjaka i počeo ih mijesiti, te ljubiti. Ona je uzdisala i stenjala dok se i dalje nabijala na moj kurac. Sve više je ubrzavala mešanje i nabijanje pa sam znao da neće dugo, a bogme ni ja. Nije trajalo još dugo kad je počela svršavati i nabila se do kraja na mene, a u tom trenu sam i ja eksplodirao i počeo joj puniti pičku svojom spermom. Samo je stenjala i stiskala moju glavu na svoje sise mumljajući: 

- Da.. da.. mmmm.. samo me puni.. mmmm.. 

Trljala se još svojom pičkom po meni dok je moj kurac još pulsirao u njoj, a onda se oslonila na mene i samo se zadovoljno smješkala. Kad je kurac konačno ispao iz njene pičke samo se polako digla i uzela salvete sa stola, pa si obrisala pičku i pružila meni dio. Dok smo se oblačili pogledala me i upitala:

- Čuj, meni se ne spava.. a tebi? 
- Ni meni.. ovo mi je potpuno razbistrilo glavu. Šta imaš na umu? 
- Jel možeš još jednom? - pogledala je prema mom kurcu i samo sam se nacerio i kimnuo glavom, a ona je rekla, "Dođi".

Povela me do kuhinje i otišla do jednog frižidera, pa izvukla komad maslaca, a na moj upitni pogled samo je počela skidati tajice i gaće, pa se naprčila preko pulta i pružila mi maslac, pa raširila guzove i samo promrmljala da ju ne štedim. Polako sam mazao njen šupak maslacom, a kako se lagano topio u doiru sa njenom toplom kožom ako sam ga uguravao u njega. Stenjala je dok sam joj sa dva prsta širio šupak i podmazivao ga, a onda izvukao svoj kurac koji se već digao, pa i njega malo namazao sa otopljenim maslacom i namestio ga na ulaz u njenu guzu, te ga lagano gurnuo u nju. Zajecala je kad joj je glavić ušao, a onda je počela i dahtati kako joj je kurac ulazio sve više unutra. Uskoro je počela i vrištati, ali je zvuk prigušila nabivši zgužvani pulover sebi na usta. Ušao sam u nju i sad sam se uhvatio njenih mekanih bokova i počeo se svojski zabijati u nju. Bila mi je tek treća koju sam jebao u šupak, ali mi je bila najslađa, jer je imala baš lijepu guzu. Jebao sam ju na onom pultu dok su tanjuri u njemu zveckali, a njena guza pljeskala po mom trbuhu. Uhvatila se za rub pulta dok sam ja ugurao skoro svih dvadeset centimetara mog kurca u njen šupak i propisno ga raširio. Stenjala je, iz pičke je curilo, a ja sam se potpuno zaboravio, te osetio kako mi se bliži vrhunac i ubrzao sam zabijanje u nju dok nisam konačno svršio u njen šupak. Zabio joj sam ga do kraja, a ona je vrisnula, dok je moja sperma punila njenu guzu. Nakon toga sam ga polako izvukao i vidio sam da ona još nije svršila, pa sam ju okrenuo na leđa, raširio joj noge i počeo joj lizati pičku. Imala je okus po svojim sokovima mojoj spermi i natruhama mokraće, ali bila mi je tada kao desert. Kad sam joj počeo cuclati klit samo je prostenjala, stresla se i svršila. Iz njene pičke se cedilo, a i iz šupka je izlazila moja sperma, pa sam se sjetio da moramo očistiti pult prije nego zbrišemo iz kuhinje. Pomogao sam joj da se spusti, a noge su joj se tresle. Obrisao sam pult dok se ona oblačila, a onda smo otišli svako u svoju sobu. 

Nakon toga bi se jebali skoro svaku večer, a i u kuhinji bi joj znao zavuč ruku u gaće i protrljati joj pičku. Par puta mi ga je popušila u skladištu ili bi joj mesio sise preko majice dok bi ona nešto radila. Nakon kraja sezone je otišla u "Viareggio", a dogovorili smo se da se vidimo na zimu. Sad jedva čekam da dođem i da ju izjebem jer mi je rekla da je napaljena kao kuja pošto nije okusila kurca cijelo ljeto. Nije da sam joj vjerovao, ali.. .

Izvor: 24wink.com
Foto: sexyphotos

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost