Izvor:
29.07.2018 u 10:12
0

PROPUŠTA POČETAK PREMIJER LIGE: Srpski reprezentativac Nemanja Matić operisan!

Srpski fudbalski reprezentativac iz Mančester Junajteda Nemanja Matić propustiće početak Premijer lige jer je operisan.

Menadžer Junajteda Žoze Murinjo, posle poraza od Liverpula (4:1) na američkoj turneji, potvrdio je da je Matić zadobio povredu stomaka na Mundijalu u Rusiji i da neće računati na njega za start sezone.

"Matić je sa Svetskog prvenstva i odmora direktno otišao na operaciju, nešto mu se dogodilo u Rusiji. Morao je na operaciju i izostaće na početku sezone. Odmor posle Mundijala nije bio dovoljan da se oporavi i reši problem. Ne znam koliko dugo će biti odsutan", rekao je Murinjo za klupski sajt.

Matić je na SP u Rusiji odigrao sve tri utakmice u grupnoj fazi za Srbiju po 90 minuta, protiv Kostarike (1:0), Švajcarske (1:2) i Brazila (0:2).

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter