Izvor:
29.07.2018 u 10:22
0

SUPERLIGA SRBIJE: Zvezda pred najvećim izazovom do sad, Partizan pod pritiskom!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana retko igraju u istom terminu, ali je takav slučaj sa drugim kolom Superlige Srbije.

Crveno-beli dočekuju u derbiju runde niški Radnički, dok Partizan opet gostuje u Surdulici, ovaj put Dinamu iz Vranja.

Obe utakmice na programu su od 19 časova.

Zvezdu čeka najveći izazov na "Rajku Mitiću"u dosadašnjem delu sezone, jer letonski Spartaks, potom Dinamo i onda Suduva nisu imali ni najmanje šansi – 2:0, 3:0, 3:0.

S druge strane, Radnički "u glavi" verovatno pre svega ima revanš sa Makabijem u četvrtak na "Čairu", jer Nišlije imaju dva gola zaostatka iz Izraela.

U međuvremenu, Partizan mora da se fokusira i pobedi u Surdulici jer je već posrnuo na premijeri šampionata, a crno-beli su već pod pritiskom jer na revanš Trakaju u kvalifikacijama za Ligu Evrope "nose" samo 1:0 iz Humske.

Dinamo je ubedljivo poražen od Zvezde na svom debiju u Superligi, pa nema sumnje da će Vranjanci biti izuzetno motivisani da protiv crno-belih osvoje prvi bod u elitnom rangu.

U nedelju se igra još jedna utakmica drugog kola SL, Bačka dočekuje Spartak iz Subotice koji je u euforiji nakon impresivne pobede nad praškom Spartkom 2:0 u Evropi.

Ovaj meč počinje u 17h.

Izvor: B92
Foto: twitter/RSB Forum

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter