Izvor:
01.08.2018 u 08:28
0

Spartak Trnava čeka Zvezdu: Preskočiti Suduvu, pa misliti na Slovake!

Fudbaleri Crvene zvezde večeras gostuju Suduvi u Marijampolju sa željom da potvrde prolaz u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, nakon što subu Litvaniju poneli ubedljiv trijumf 3:0 iz Beograda.

Zvezda se nalazi na mestu velikog uspeha omladinske reprezentacije Srbije koja je, tačno na današnji dan, pre pet godina postala prvak Evrope pobedom u finalu nad Francuskom (1:0).

Vezista crveno-belih Dejan Meleg, tadašnji član Zlatnih orlića, priznao je da ima lepa sećanja na Marijampolj.

"Vezuju me lepa sećanja za ovaj grad, osvojili smo EP. Sada je tačno pet godina otkad smo postali prvaci, a sa Zvezdom ću igrati na istom stadionu. Siguran sam da ću baš na tom terenu doći do nove pobede", rekao je Meleg novinarima pred duel u Litvaniji.

Trener Vladan Milojević pozvao je igrače na oprez i poručio da recanš shvata kao da je rezultat 0:0.

"Nikada u fudbalu ne može da se kaže da je sigurno, odigralo se samo prvo poluvreme. Igraćemo kao da je 0:0, zaboravili smo utakmicu u Beogradu, kao da ne postoji za nas", rekao je Milojević u Marijampolju.

Ukoliko Zvezda, prema očekivanjima, prebrodi Suduvu ostaće joj još samo dva koraka do ostvarenja sna – plasmana u Ligu šampiona.

Prvi od ta dva koraka je Spartak iz Trnave, koji je juče izgubio na svom terenu od Legije 1:0, ali prošao dalje zbog pobede u Varšavi 2:0.

Ipak, pre toga mora da završi posao u Litvaniji u meču koji počinje u 19.30.

tanjug.rs
Foto: crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter