Izvor:
02.08.2018 u 10:19
0

Sevilja cilja Radonjića: Ponuda teška devet miliona evra!

Španski fudbalski klub Sevilja ponudio je Crvenoj zvezdi devet miliona evra za krilnog napadača Nemanju Radonjića.

Kako navodi tamošnji portal "vamossevillafc" Sevilja je jako blizu transfera srpskog fudbalera, a Zvezda i Sevilja su u završnom delu pregovora

Španci Radonjića opisuju kao nekog ko se dobro snalazi na oba boka, ima zavidnu brzinu i odličnu kontrolu lopte.

U slučaju prodaje Crvenoj zvezdi pripada 60 posto od obeštećenja za Radonjića, ostatak ide Romi i menadžerskim agencijama koje ga zastupaju (ili su ga zastupale).

Zvezdan Terzić je nedavno za "Mozzart sport" potvrdio da je za reprezentativca Srbije, koji je bio deo tima na Svetskom prvenstvu u Rusiji, nuđeno čak 8.000.000 evra, ali da je ta ponuda odbijena jer je Nemanja potreban ekipi tokom kvalifikacija za Ligu šampiona.

Radonjić je jedan od najboljih igrača aktuelnog srpskog šampiona ove sezone i na četiri meča kvalifikacija za LŠ postigao je tri gola.

Ukoliko dođe do realizacije transfera po navedenoj vrednosti, Radonjić bi bio najskuplje prodati igrač Crvene zvezde još od Gorana Drulića, koji je leta 2001. godine prešao u Saragosu za 13 miliona evra.

b92.net
Foto: zvezda tv, crvenazvezdafk.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter