Izvor:
02.08.2018 u 18:11
0

MILETIĆ SPASAO CRNO-BELE: Fudbaleri Partizana remizirali sa litvanskim Trakajem 1:1 i prošli u treće kolo Lige Evrope! (VIDEO) (UŽIVO)

Partizan je u trećem kolu Lige Evrope!

Fudbaleri Partizana igrali su nerešeno 1:1 (1:1) sa Trakajem u Viljnusu u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope i obezbedili prolaz u narednu rundu.

Partizan je opravdao ulogu favorita u 180 minuta borbe sa Trakajem. Posle minimalne pobede u Beogradu nad Litvancima autogolom Januševskog, u revanšu su izabranici trenera Miroslava Đukića do remija došli pogotkom iz jedine šanse koju su stvorili, preko Nemanje R. Miletića u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena.

Partizan je u svom "stilu" otvorio meč u Litvaniji jer je posle greške crno-belih Trakaj poveo golom Osipova u devetom minutu.

U drugom poluvremenu Partizan je rano ostao sa igračem manje zbog isključenja Sejdube Sume, pa su crno-beli igrali prilično rezervisano koncentrisani na odbranu svog gola i "trošenje" vremena. Trakaj je pokušao sa uvođenjem dodatnog napadača da stigne do dva potrebna gola za prolaz dalje, ali nije imao kvalitet da savlada ovakav Partizan.

Đukić će morati značajno da unapredi igru svog tima jer ovakav Partizan neće imati šta da traži u trećem kolu u Skandinaviji, a rival crno-belima će verovatno biti danski Nordsjeland.

.Partizan je odigrao 1:1 protiv Trakaija i plasirao se u treće kolo Lige Evrope

TOK UTAKMICE

KRAJ UTAKMICE Trakaj – Partizan 1:1

90+4. minut – KRAJ UTAKMICE!!! Partizan je prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope!

90+1. minut Pokušao je Ivanović sa oko 16 metara, ali lopta odlazi preko gola.

90. minut – Igraće se još četiri minuta

87. minut – Ivanović umesto Jankovića.

85. minut – Šut Kosovića preko gola.

81. minut – Deset minuta pre kraja Đukić osvežava napad, izlazi Rikardo Gomeš, a menja ga junak pobede u Surdulici Ognjen Ožegović.

80. minut – Rikardo Gomeš je dobio žuti karton zbog simuliranja, a onda ustupio mesto Ožegoviću.

77. minut – Trakaj napada i napada, ali je očigledno da njegovim fudbalerima nedostaje znanja da bi ugrozili gol Partizana.

74. minut – Prva izmena Đukića, uveo je Đerleka umesto Pantića.

69. minut – Drugi put na meču švajcarski sudija prakida igru kako bi se fudbaleri osvežili. U Trakaju je oko 30 °C.

68. minut – Dobra prilika za Partizan posle greške vezista Trakaja, ali se Janković okliznuo neposredno pre šuta sa oko 15 metara.

65. minut – Nekoliko minuta bez uzbuđenja, borba na sredini terena uz česte prekide, što odgovara Partizanu.

61. minut – Varnice na terenu! Kazlauskas je grubo i bezobrazno faulirao Zdjelara, koji je zatim ustao i uneo mu se u lice, ali se sve brzo smirilo.

60. minut – Odbila se lopta do Marazasa, moglo je biti opasno po gol Partizana, ali lopta odlazi daleko od gola. Serija napada Trakaja.

59. minut – Belgijanac Mukanja je odmah pokazao da će biti opasan, dobio je loptu sa leve strane i šutirao iskosa, ali Valijente blokira u korner.

57. minut Prva izmena na meču u timu Trakaja, umesto defanzivca Traorea ulazi napadač Etijan Mukanja.

55. minut – Dobro je Janković ušao u šesnaesterac po desnoj strani, ciljao je drugi ugao gola, ali je Švedskauskas ponovo dobro reagovao.

53. minut – CRVENI KARTON ZA SUMU! Sa dve noge je startovao na protivničkog igrača, pa je dobio drugi žuti karton. Partizan ostao sa 10 igrača na terenu!

52. minut – Cižas je krenuo sam ka golu, ali je Stojković na vreme intervenisao.

51. minut – Greška domaće odbrane, ali slab šut Rikarda Gomeša.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme. Ekipe nastavljaju u istim sastavima, za Partizan igraju: Stojković – Enake, N. R. Miletić, Valijente, N. G. Miletić – Zdjelar, Kosović – Janković, Pantić, Suma – Rikardo

DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA Trakaj – Partizan 1:1

45+3 minut GOOOOLLL!!! Partizan izjednačio na 1:1 pred sam kraj prvog poluvremena golom Miletića! Posle kornera sa leve strane Kosović je glavom zakačio loptu, koja je došla do Miletića, a on sa šest, sedam metara uspeo da je pošalje u mrežu pod prečku.

45. minut – Dva minuta nadoknade. Igraće se jo 120 sekundi u prvom poluvremenu.

42. minut – Janković izbacuje Enakea na levoj strani, on utrčava u prazan prostor i gura loptu u peterac, golman Trakaja ispušta loptu, ali Rikardo ne uspeva da kazni tu grešku.

38. minut – Zbog prigovora žuti karton za Sumu!

36. minut – Iako skoro sve vreme imaju inicijativu, fudbaleri Partizana nisu stvorili nijednu šansu!

35. minut – Crno-beli traže Rikarda u završnici, ali bezopasan je Partizan po gol Trakaja.

31. minut – Opasna kombinacija Čizasa i Marazasa, koji šutira pored gola.

27. minut Šesti korner za Partizan, šutira štoper Miletić iz okreta sa ivice kaznenog prostora, ali daleko od gola.

26. minut – Osipov je pokušao iz slobodnog udarca sa 25 metara, ali lopta odlazi daleko od Stojkovićevog gola.

25. minut Crno-beli su dobro reagovali posle primljenog gola, žestoko pritisli odbranu Trakaja, ali nisu imali rešenja u završnici, nakon čega se domaći oslobodio pritiska.

23. minut – Valijente je pogrešio, zatim napravio faul, pa dobio žuti karton.

22. minut – Opasne polukontre domaćina. Kazlauskas je izborio novi korner, ali loš centaršut na prvu stativu.

19. minut – Peti korner za Partizan…

15. minut – Posle prekida Pantić je vratio loptu do Rikarda Gomeša, koji je sa šest, sedam metara glavom šutirao pravo u Švedskauskasa.

14. minut – Rikardo Gomeš se probio skoro do gol-aut linije na desnoj strani, a onda je prejako centrirao, pa Kosović nije imao šanse da stigne do lopte.

12. minut – Dobar napad Partizana po levoj strani, Miletić je prihvatio dobar pas Jankovića, oslobodio se čuvara i iskosa sa leve strane šutirao, ali je golman Švedskauskas bio siguran.

9. minut – GOOOLL!! – 1:0 ZA TRAKAJ! OSIPOV! Posle kornera sa leve strane jedan igrač Trakaja je, usamljen u šesnaestercu, šutirao glavom, Stojković je odbranio, a odbijenu loptu iz neposredne blizine gola, takođe potpuno sam, Osipov je sproveo u mrežu.

5. minut – Već treći korner za crno-bele, ali bez opasnosti po gol Trakaja.

4. minut – Partizan stiska domaćina, evo i drugog kornera.

3. minut – Janković je izveo slobodan udarac i pogodio živi zid, a to je bio prvi od četiri vezana šuteva crno-belih iz daljine, koji su svi izblokirani.

1. minut – Partizan odmah stiže do kornera.

1. minut – početak utakmice

PRVO POLUVREME

SASTAVI:

TRAKAI: Švedskauskas – Traore, Osipov, Januševskis, Šilenas – Borovskij, Jeriomenko, Biljaletdinov – Marazas, Čižas, Kazlauskas. Trener: Hose Antonio Vikuna Očandorena.

PARTIZAN: Stojković – Enake, N. R. Miletić, Valijente, N. G. Miletić – Zdjelar, Kosović – Janković, Pantić, Suma – Rikardo. Trener: Miroslav Đukić.

Sudija: Štefan Klosner (Švajcarska)

Izvor: Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter