Izvor:
09.08.2018 u 07:58
0

Partizan u Danskoj: Zoran Mirković debituje na klupi crno-belih!

Fudbaleri Partizana od 19.45 gostuju u Danskoj ekipi Noršelana u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Na klupi vicešampiona Srbije prvi put ove sezone naći će se novi trener Zoran Mirković, koji je kormilo kluba preuzeo od Miroslava Đukića.

Partizan nije igrao dobar fudbal u poslednje vreme i uprava kluba odlučila je da smeni Đukića i na njegovo mesto postavi Batu Mirkovića.

Crno-beli se nalazi u nezgodnoj situaciji zbog celokupnog stanja, međutim videćemo kako će se to odraziti na ekipu u Farumu.

Igrači su u sredu odradili trening na stadionu "Pravo na snove" i spremni čekaju duel sa Noršelanom, koji će biti oslabljen u ovom duelu.

Njihov možda i najbolji igrač Matijas Jensen prešao je u Seltu iz Viga za pet miliona evra i neće moći da pomogne, sada već nekadašnjem timu.

Kada je reč o sastavu Partizana, očekuje se da Mirković malo zameša karte i izvede nešto drugačiju postavu od one koju je Đukić poslao na teren protiv Trakaja.

Sejduba Suma ostao je u Beogradu zbog isključenja u revanšu protiv litvanskog kluba i tu se sada otvara mesto za igrače poput Ivanovića, Đerleka ili Zakarića.

Takođe, spekuliše se da bi i Rumun Enake mogao da izgubi mesto u startnih 11, međutim to je malo manje verovatno. U veznom redu konkurišu mnogi igrači, među kojima je i Milan Smiljanić, koji je odigrao dobar meč za vikend protiv Mladosti.

Podsećamo, utakmica između Noršelana i Partizana na programu je od 19.45. Bolji iz ovog dvomeča u plej-ofu za LE igraće protiv Bešiktaša ili LASK.

b92.net
Foto: partizan.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter