Izvor:
09.08.2018 u 08:07
0

Spektakl na stadionu „Rajko Mitić“: Može li Spartak da iznenadi Brondbi?

Ekipa Spartaka iz Subotice od 20.45 sastaju se sa Brendbijem u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Subotičani su napravili iznenađenje u drugom kolu, kada su hrabrom i požrtvovanom igrom izbacili Spartu iz Praga.

Fudbaleski klub iz Vojvodine sada očekuje mnogo teži duel, pošto se sastaju sa vicešampionom Danske.

"Svesni smo snage protivnika, znamo da je Brendbi čvrsta i organizovana ekipa. Imaju mnogo dobrih individualaca i upoznati smo sa njihovim kvalitetima. Izaći ćemo protiv njih kao što smo i u prethodnim utakmicama. Mnogo su brži i agresivniji od naših prethodnih protivnika, ali siguran sam da će naši momci dati sve od sebe", rekao je pomoćni trener Spartaka Savo Pavićević.

Subotičani će ovaj duel odigrati na stadionu "Rajko Mitić", pošto njihov, ali ni od Vojvodine, ne zadovoljavaju potrebe Evropske kuće fudbala.

"Imamo nekoliko povređenjih igrača, nisu trenirali sa ekipom, ali moraju da stisnu zube i igraju. (Branimir) Jočić i (Milan) Marčić neće biti sa nama zbog povrede prsta i crvenog kartona protiv Sparte. Idealno bi bilo da u Dansku odemo bez primljenog gola, zato pozivam sve navijače da nam pruže podršku", kazao je Pavićević.

Kada je reč o Brendbiju, trener ovog kluba Aleksander Corniger rekao je da je njegova ekipa došla po pobedu.

"To je internacionalna utakmica i oba tima žele da odu u plej-of Lige Evropa. Spremni smo i došli smo po pobedu protiv Spartaka", istakao je Corniger na konferenciji za medije u Beogradu.

Pobednik ovog duela u plej-ofu igraće protiv Genka ili Leha.

b92.net
Foto: FC Sparta, fkspartak.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter