Izvor:
15.08.2018 u 08:09
0

Zvezda dovodi napadača iz Premijer lige: Sa Hemedom u Ligu šampiona!

Crvena zvezda je obezbedila najmanje igranje u Ligi Evrope, imaće priliku i da se prvi put u svojoj istoriji domogne Lige šampiona, pa stiže novo pojačanje u napadu

Izraelac, napadač Brajtona Tomer Hemed nadomak je dolAska na "Marakanu". Kako tvrdi Žurnal ostale su još formalnosti do potpisivanja ugovora.

Dva kluba su postigla načelan dogovor prethodnih dana i čekao se samo prolazak crveno-belih u plej-of za Ligu šampiona.

Reč je o iskusnom 31-godišnjem napadaču, koji je prošao školu Makabija iz Haife. igarao u Španiji za Majorku i Almeriju i standarni je reprezentativac Izareal.

Posle Španije otišao je u Brajton, za čiji je ulazak u Premijer ligu među najzaslužnijim igračima. Takođe, za dve godine igranja u Čempionšipu postigao 28 golova. U najjačem engleskom takmičenju nije bio toliko uspešan, jer je bio strelac samo dva pogotka.

informer.rs
Foto: twitter@tomerhemed10

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter