Izvor:
17.08.2018 u 07:46
0

BEŠIKTAŠ STIŽE U BEOGRAD! Kosović: Pokazali smo da možemo da igramo protiv svakoga!

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović ocenio je da je njegova ekipa protiv Nordsjilanda pokazala da može da igra protiv svakoga, ali i da ostaje žal za primljenim golovima u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Presrećan ; sam što smo prošli u narednu fazu i ostvarili naš cilj. Ostaje žal za primljenim golom jer mislim da smo zaslužili da završimo meč s 3:0. Pokazali smo da možemo da igramo sa svakom ekipom. Nordsjiland je vrlo kvalitetan i ozbiljan tim", rekao je Kosović novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su sinoć dansku ekipu Nordsjiland s 3:2 i ukupnim rezultatom 5:3 plasirali u baraž Lige Evropa. Kosović je dodao da je utakmica bila teška, ali da su crno-beli zasluženo pobedili.

– Bilo je teško jer oni imaju svoj sistem igre od kojeg ne odstupaju tokom cele utakmice. Mislim da smo sasvim zasluženo prošli dalje i jedva čekamo utakmicu sa Bešiktašom – kazao je Kosović.

Partizan će u baražu za Ligu Evropa igrati protiv turskog Bešiktaša, koji je eliminisao Lask, a Kosović je ocenio da crno-beli ne smeju da dozvole bilo kakvo opuštanje pre kraja, kao što je to bio slučaj na jučerašnjem meču.

– Bili smo dobri prvih 60 minuta, ali je posle toga usledio pad u našoj igri. Poveli smo s dva gola razlike i to je dovelo do opuštanja u igri, ali to ne smemo da dozvolimo u narednoj utakmici sa Bešiktašom, protiv kojeg će verovatno biti još teže – zaključio je Kosović.

Prva utakmica protiv Bešiktaša igraće se narednog četvrtka u Beogradu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter